Anja224, a może to kolka nerkowa? leżałam w szpitalu pod koniec z dziewczyna z podobnymi dolegliwościami jak twoje.. moze dobrze by bylo zrobic jakies usg jamy brzucha nerek itp wiesz.. bol moze wystepowac w innym miejscu niz go odczówamy bo czesto promieniuje i nas zmyla... wiem ze to inna sytuacja niz moja ale ja kiedys poszłam do dentysty skazyłam sie na bol zeba na dole a okazalo sie ze do wyrwania jest na górze - bol po prostu promieniował i mnie zmylił
no mi lekarz powiedział zebym jeszcze 10 tygodni wytrzymała i pozniej juz moge isc do szpitala na cesarkeNicola, już TO(!!!) okienko?
Wow... czas leci!!!

dzidziusia obserwuje i jak na razie jest ok, rusza sie w prawdzie jest oszczedny w ruchach i delikatny.. moze gentelmen?? nie chce mamusi kopac za mocno?

staram sie odpoczywac jak najwiecej chociaz wiadomo jak to wyglada odpoczywanie przy małym dziecku w domu

męża wygnałam na umówione jazdy, jeszcze mu zostało z dzisiejszymi 2 godzinami 11 godzin do wyjezdzenia i na egzamin musi sie zapisac. oby zdał zanim ja urodze