moja zolza strasznie sie dzisiaj krzywila przy obiadku, przekomicznie to wygladalo, "powiedziala" tez swoje pierwsze slowo: "ble"

a przy czym sie tak krzywila??
my sie z synusiem zdrzemnelismy 30min

powiedziala" tez swoje pierwsze slowo: "ble"
super - wielkie barwa dla ZuziMala wazy juz 7200
widzisz, mówiłam że nie ma powodów do niepokojuOdnosnie jedzenia,to powiedziala,ze mam sie nie martwic,ze te cycusiowe dzieci tak maja,mam czekac az jej sie cycus znudzi i po jednej lyzeczce dawac codziennie tego samego,podobno po jakims czase wreszcie zje![]()
po prostu dzieciaki Cię polubiłySpotkałam sąsiadki i co się nie odezwałam do ich bobasów (też grudniowe) był śmiech w głosnie wiem może ja jakaś śmieszna jestem
o jak fajniemy sie z synusiem zdrzemnelismy 30min
znow marchewka z ziemniakiem... ale bananek byl mniama przy czym sie tak krzywila??
a czestowalas ja czyms?ale aż mi głupio bo nawet nic nie zjadła
Kiara kolo polnocyu nas Adaś zazwyczaj chodzi spać koło 18,
moze jej sie znudzilamimo ze wcześniej bardzo chętnie jadła kaszkę bananową - od kilku dni pluje i nie chce jeść
nareszcie przestala sie czepiacpierwszy raz pani doktor powiedziala,ze przybrala prawie ksiazkowo
ja myslalam ze tez mamy 2ego ale jednak 3ego, szczepienie i wazeniemy mamy pojutrze szczepienie, to przy okazji zwaza Kiare, bardzo jestem ciekawa, ile wazy...
no widzisz, nie potrzebnie sie martwilasdziewczyny, mam chrzestna dla corcizadzwonilam do mojej przyjaciolki i ja jednak zapytalam, a ona od razu sie zgodzila
moj czesto ma drzemke miedzy 17ta a 18tao 17 zasypia??Moja ok 19 potrafi czasem drzemkę 1,5 godzinną zrobić
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość