dziekiAgus, super renifereka jak słodko śpi, duże łóżeczko ma

a to teraz rozumiem.. choc wcale mi sie to nie podoba, na szczescie M wrocil w sumie po 4 godzinach, i nawet nie byl podpity, przez ponad 2h mieli rozne gry i jedzenie, pewnie chcieli ich zapchac zeby duzo alkoholu nie wypilito całkiem zrozumiałetaki zachodni trend, gdy nikt bliski nie patrzy, po alkoholu w miłej atmosferze ludziom puszczają hamulce, dochodzi do ciekawych "historii" na takich spotkaniach/wyjazdach integracyjnych, dzięki temu współpracownicy się ze sobą bardziej zżywają. I nie chodzi mi tylko o romanse
Teraz każda firma na to stawia

inia a nie boisz sie spac z Piotrusiem w lozku? ja nieraz bym chciala ale mam takiego stracha ze zasne i zrobie mu cos przez sen

nina i jak oko? ale spuchlo Ci i na dole i na gorze czy tylko w jednym miejscu? czasami jak jeczmien to nawet jak pocierasz zlotem to z 1-2 dni sie trzyma, wiec moze jednak Ci zejdzie niedlugo

w porownaniu do Alanka to wielu chlopcow jest malych a co dopiero dziewuszkaŚliczna niunia, taka maleńka w porównaniu do mojego kawalera

no ja tezAle to tylko z prezentami tak mam, bo jak ktoś mi coś w tajemnicy powie to pary z gęby nie puszcze

A kombinezon super, Alanek wyglada jak maly misiaczek

dziekiAgus super fotka w podpisie

no to super ze sie zdecydowalas, mam nadzieje ze maz bedzie zadowolony :) jakbym nie miala jej w domu to tez bym sie nie wygadala, bo o planach nie czulam potrzeby mu mowic, ale jak juz kupilam to nidyrydyKurier ma ją dostarczyć do moich rodziców(tam spędzamy święta).. ja będę twarda i się nie wygadam

a bombka super, jak Ty na to czas znajdujesz

powiem Wam, ze ja tez bym sie krzywo patrzyla, bo piwa nie lubie i jakos ciezko mi uwierzyc, ze sa piwa bezalkoholoweja z Mają w ciaży tak się raczyłam tym Lechem free bo lato upalne, w parku z koleżankąobie z taaaakimi brzuchami i z piwem w kuflu
![]()
![]()
ale sobie ludzie myśleli

tez mi sie tak wydaje, ale ja zazwyczaj jak sie o co takiego obawiam to podaje troche mniej niz zalecane.. choc pewnie roznicy to nie robi, ale ja sie jakos tak lepiej czujeizuś_85, grunt ze przynosi zamierzone skutki:)

karina wspolczucia i duzo zdrowka dla Malutkiej

ja tez nie bylam..ja zaczynam od wtorku bo jutro w w końcu che iść do ginka bo jeszcze nie byłam po porodzie

szkieletorek wspolczucia, moze jest zazdrosny wlasnie o Lilke, ja tez czesto czuje ze zadniedbuje M, bo Oli wyciaga ze mnie codziennie cala energie.. a co do sexu to tez nie mam ochoty, M mowi ze to rozumie, no ale przeciez ja wiem, ze mu trzeba.. wiec od czasu do czasu costam baraszkujemy, ale wiekszosc nocy tylko sie przytulamy

no dokladnie, tez czasami jak jest mi strasznie zle, a Olis sie usmiechnie to po prostu od razu jakos sie cieplej robi..Taki uśmieszek a może dać tyle siły i radości.

U mnie depresji ciag dalszy, dzisiaj chyba juz z 4 razy ryczalam, jezuuu.. juz chce zeby to sie skonczylo.. byle co i doprowadza mnie do lez

Olis nadal nie spi, nie wiem co mu sie stalo, zjadl po kapieli, zasnal na 15 min i jak sie obudzil to nadal nie moze spac juz 2 godziny.. zaraz znow sprobuje cycka dac moze w koncu usnie