MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

28 gru 2007, 19:09

http://www.elfyourself.com/?id=1847713821 a tutaj cos dla Was na rozluznienie :) moje
dziecie specjalnie dla majoweczek :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2007, 20:51

Obrazek

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

28 gru 2007, 20:57

hej

jestem z powrotem:)
kurcze,zeszlo nam prawie 6 godz ,jestem w szoku,ze tyle biegania,ale zanim sie przepchasz,wyszperasz cos,pozniej kilometrowa kolejka do przymierzalni a pozniej do kasy to juz ci sie slabo robi,a w sklepach jeszcze tak cieplo :ico_olaboga:

za to zakupy zaliczam do bardzo udanych :-D
kupilam w takim sklepie tylko z firmowa odzieza i kosmetykami typu Dior,Armani,Versace itd komplety kremow akurat z VERSACE- serum do twarzy z 97 euro na 17 euro,a taki zestawik typu - serum pod oczy i maska pod oczy ze 177 euro na 28 euro szok :ico_szoking: ,70% w dol,a pani jeszcze mowila,ze producent czyli Versace zmieniac bedzie opakowania i dlatego taka obnizka,ale w pudeleczkach bedzie to samo :)
Tesciowej tez wzielam ten zestawik za 28 euro :ico_brawa_01:
Kupilam tez z Diora balsam do ciala 200ml zapach Adict 2 (rozowy) z drobinkami polyskajacymi na ciele za 15 euro sobie i kolezance na jutrzejsze urodzinki.
Trafilam tez blyszczyk naturalny roz z Diora za 10 euro i pomadkę tez Diora za 12 euro z 25 euro-wszystko nowe,zafoliowane :ico_oczko:
Przed nami przy kasie stal taki pan i jak zobaczyl co my bierzemy to poszedl do stolika z przecena i sam wzial 2 zestawy i 2 serum do twarzy :-D ,podziekowal nam za podpowiedz,byl bardzo zadowolony.

Z ciuszków to sie naszukalam i powiem szczerze,ze kupilam z H&M ale nie z przecenki,bo z przecen nie mialam szczescia nic trafic i dalam za sztuke sweterka 29 euro,ale sa sliczne,jak zrobie sobie w nich zdiecie to wkleje wam-jutro w jednym ide,wiec napewno jakas fotunie zrobie :ico_oczko:
Synowi kupilam super swetero-kurtke z Tommy Hilfigera ze 100 euro na 50 euro,ale siostra dolozyla mu 20 wiec sama dalam 30 hihi-super naprawde

to juz wszystko co sie naszalalam,najwiecej to szperania tego bylo,bieganiny,a plecy i nogi to mi do pupy juz wchodza i chyba zaraz sie poloze

Zulciu tez nie orientuje sie w tych sprawach ze zwolnieniami .
Mam nadzieje,ze szybko dojdziesz do siebie.
Dzieki za witaminki-przydadza sie.
A z tym popuszczaniem to i mnie sie zdarza :ico_wstydzioch:
To jest straszne z czym my kobitki musimy sie meczyc :ico_olaboga:

Milusiego wieczorku wszystkim Obrazek

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2007, 21:37

To znowu ja :-D Coś tu pusto dziś,rzadko wpadacie dziewczynki.
Emilko to super,że zakupki sie udały i czekam z niecierpliwością na foteczki.Fajny ten balsam z drobinkami i błyszczyk.U nas jakoś nie ma takich rzeczy na przecenach,albo ja nie mogę trafić.Ciuszki owszem,ale teraz chrypię to mi się nie chce nigdzie jechać.Naprawdę cieszę się,że zakupy udane :-D I nawet panu pomogłyście :-D Kurcze,ale przeceny nieziemskie,z 177 na 28 euro :ico_szoking:
Buziaczki,jeszcze pewnie sobie do Was zajrzę :ico_haha_02:
Obrazek

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

28 gru 2007, 23:18

Zulcia, ja też noszę wkładki ale czasem posikam się za mocno, w ogóle nad tym nie panuję :ico_wstydzioch:
Taka się zastanawiam KOchana czy jak mamy obniżone te narządy rodne to czy możemy rodzić naturalnie :ico_noniewiem: muszę zapytać lekarza,,,

emalia30, WOW ale zakupy ja nie znosze biegania po sklepach chodze tam dopiero jak mi coś potrzebne za to uwielbiam zakupy przez internet, normalnie uzależniłam się :ico_wstydzioch: :-D

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

28 gru 2007, 23:35

Obrazek
to znowu ja :)
Emalia, ale zakupki :ico_szoking: wow... naprawde wartalo kupic te kosmetyki :ico_haha_01: ja z Diora to tylko na razie perfumki testuje ( J' adore) i tusz do rzes... czasem warto sobie sprawic taki ekskluzywny kosmetyk... a co dopiero otrzymac go w prezencie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Babe_boom a moze to "popuszczanie" to nie jest zwiazane z obnizonymi narzadami :ico_noniewiem: ... bo wszystkie bysmy mialy poobnizane :ico_szoking: ? moze to wymaga tylko cwczen miesni keegla i minie?

[ Dodano: 2007-12-28, 22:37 ]
juz na dzis koncze :-) , zycze Wam wszystkim kolorowych snow
Obrazek

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

28 gru 2007, 23:59

MONIKAB fr,z tego co wiem, to sprawa z "posikiwaniem" :ico_oczko: jest calkiem normalna w czasie ciazy :-) Podejrzewam,ze cwiczenia miesni Kegla moga przyniesc efekt

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

29 gru 2007, 00:18

hej
ja tez sie zgadzam z opinia felicity001 jak i twoim Monia-cwiczenia Kegla pomoga jak i poprawia wszystko ogolnie po porodzie:)

Kolorowych snow majoweczkiObrazek

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2007, 00:30

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Ja tylko na chwilunię i zmykam spać.Zgagę mam taką,że jutro pomykam z rana do apteki po reni,bo mleko nie pomogło.Hihi,to jesteśmy podsikujące majówki.Ja dziś zużyłam 3 pary gatków :ico_wstydzioch:
babe_boom, taki nasz los.Mnie cały czas ciągnie krocze do dołu,głupie uczucie,a jak mam kaszel to jeszcze bardziej.
A wracając do podsikiwania,to miałam też tak z Zuzanką w ciąży,ale dopiero od około 7 mc.
Zmykam spać,buziolki dla was,papa
Obrazek

[ Dodano: 2007-12-29, 10:33 ]
Obrazek
A co tu tak pusto :ico_szoking: Czyżbym była dziś pierwsza?
Usnęłam wczoraj dopiero około 2,bo mnie kaszel męczył i zgaga,ale wstałam około 9,pojadłam sniadanko i wykąpałam się i przyszłam posiedzieć na TT :ico_haha_02:
Zapraszam na kawusię
Obrazek
Zmykam w takim razie oporządzić córcię i pewnie niedługo znowu do was zajrzę.

[ Dodano: 2007-12-29, 10:35 ]
A to świeże bułeczki na śniadanko,zapraszam :ico_oczko:
Obrazek

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

29 gru 2007, 11:58

Obrazek

Ja wlasnie co wstalam i zaraz zmykam pod prysznic,ale wpadlam sie przywitac wpierw z wami :)

Oj Zulciu to nie wyspalas sie w sumie,ten kaszel jest okropny-wspolczuje,a co do zgagi to nigdy nie mialam i obym tym razem to ominela.
Babcie powiadaja,ze wtedy niby dziecku wloski rosna heh
Gdybym patrzyla na swoja pierwsza ciaze i brak zgagi to musze dodac,ze akurat w tym przypadku sie to sprawdzilo,bo synek prawie wloskow nie mial .
Dziekuje za kawusie,buleczki,az zapachnialo:)
Zjem jak tylko wyjde z pod prysznica.

Do pozniej kochane Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”