Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 kwie 2008, 14:31

(once again..

Iwona i Mariola, przesłodki Wasze córcie na tych zdjęciach g:D> . Majka rzeczywiście bardzo do mamy podobna, choć wcześniej wydawało mi się, że chyba do taty.

Gabcio jak sobie słodko drzemie na leżaczku na zdjęciu w podpisie Justyny :562:

Zaglądałam do Was i czytałam na bieżąco ale nie mogłam się skupić na napisaniu a rano jak prawie skończyłam pisać to mi się strona cofnęła i wszystko wyczyściło :ico_zly:
ja już generalnie wysiadam, mam ręce do podłogi i marzę o przspaniu całej noy
Ja także.. I Rafał wczoraj przez to tak mnie wkurzył... Przedwczoraj sam położył się tak jak Norbert o 20. O 4-5 rano czuł się już wyspany więc wiercił się, przewracał z boku na bok i co chwilę mnie wybudzał zagadując coś. O 7 wstał i poszedł się wykąpać. Myślałam, że skoro on już wstał to zajmie się Norbertem a ja sie będę mogła wyspać... haha.. nic z tego :ico_zly: Jak on się kąpał to musiałam wstać do Norberta i go nakarmić, wróćiłam do łóżka, ledwo przysnęłam to Rafał mnie budzi mówi, że śniadanie zrobił i herbatę mam ciepłą, zaraz Norbert zaczął tez marudzić i miałam pospane :ico_zly:
Kiedy Rafał pracuje tęsknię za nim, ale jak jest w domu to potrafi mnie tak wkurzyć, że masakra.. A wczoraj już naprawdę ledwo się podnosiłam z łóżka taka zmęczona byłam. Czasem jak w nocy wstaję do małego to nawet nie mam sił na ręce go wziąć i boję się, że go upuszczę :ico_olaboga:
Wczoraj Rafał się zapowiedział, że dzisiaj obiad zrobi - dobre i to, ale nie pomogę mu nawet palcem :ico_nienie: Mam kupę prasowania :ico_noniewiem:

A dzisiaj znów do pracy idzie i czasem nawet mam wrażenie, że bardziej wypoczeta jestem jak jego nie ma.

W środę na szczepionko, w czwartek po paszport Norberta jedziemy... notabene czas strasznie szybko leci :ico_szoking: aż się boję, że nim się obejrzę a małego do szkoły będę posyłać :ico_olaboga:

A z brzuszka na plecki Norbert jeszcze nie fika, ale śmiać mi się chciało jak w nocy poszłam do Norberta, patrzę a ten tak się wiercił, że o 180 stopni się przekręcił - głowę miał tam gdzie zwykle nóżki jak kładę go do spania :ico_haha_01:

mariola
Jestem mózgiem tego forum!

20 kwie 2008, 19:55

ale dzisiaj malo piszecie

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

20 kwie 2008, 21:55

No właśnie jakoś tak tu pusto dzisiaj...
Gabriel dzisiaj dużo spał-była ładna pogoda, więc Go wyturlałam 2 razy na podwórko, mam nadzieję, że nie będzie sobie odzyskiwał tego czasu w nocy :ico_oczko:
Teraz też już śpi, ja się zaraz idę kąpać... pewne znowu się bąbel o 6 obudzi

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 kwie 2008, 23:30

Ja jeszcze zaglądam wieczorem.
Norbert oczywiście śpi już smacznie - bardzo szybciutko dzisiaj usnął, odłożyłam go do łóżeczka i nawet nie wiercił się, nie stękał, nie kwękał.. po prostu cisza :ico_haha_01:
Ja właśnie się wykąpałam i niebawem też uciekam spać. Dzisiaj wcześnie.. może się wyśpię.

Jutro z rana pewnie Pinko zaatakuje i pewnie opisze jak tam chrzciny minęły i czy pogoda mieli udaną :ico_oczko:

Gabik-lotnik, fajna fotka :ico_haha_02: .. a i widziałam pokiereszowaną twarz Kuby na NK - masakra :ico_noniewiem:

Do rana :607:

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

21 kwie 2008, 07:54

Jutro z rana pewnie Pinko zaatakuje i pewnie opisze jak tam chrzciny minęły i czy pogoda mieli udaną :ico_oczko:
hehehhehe... i jestem pierwsza. Witam wszystkich :-)
Niewyspana jestem, wczoraj wrocilismy dopiero o 23, a zanim poszlam spać to było po 24. Chrzciny udane, było super, pogoda nienajgorsza, nie padało i nawet nie było tak zimno. Całą drogę do Poznania Ula spała, obudziła się dopiero na miejscu, jakby czuła, że mama prowadzi auto i potrzebuje spokoju :-)

W kościele też była grzeczna, przespała całą mszę, nie płakała jak Jej ksiądz głowkę polewał wodą, rozpłakała się dopiero jak Jej czapę zakładałam. Gości było dużo, około 50 osob, jedzonko smaczne (gotowały 2 panie kucharki), a Ula podczas imprezy była grzeczna i towarzyska :-)

Potem wkleje parę fotek, teraz muszę się zbierać, bo na 9:30 na masaż lecimy...
Buziaki dla wszystkich :-)

[ Dodano: 2008-04-21, 07:57 ]
I wszystkiego najlepszego dla Kszysia :-) :ico_tort: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_urodzinki:

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

21 kwie 2008, 08:47

Witam.
Od nas też życzonka dla Krzysia. Rośnij zdrowo słoneczko :ico_haha_02: :ico_tort:

Pinko no to jesteś już po imprezie. Super że Ulcia byla taka grzeczniutka w kościele, na uroczystości a przede wszystkim w czaie drogi. Wiem co to znaczy jechac z wrzeszczącym dzieckiem jak kierujesz i w zasadzie jesteś bezradna :ico_haha_01:

Fajniutkie zdjątka Gabrysia :ico_brawa_01:
Majki i Amelki też :-D Słodko się trzymają za łapki :ico_brawa_01:

A u nas nocka z 2 pobudkami. Teraz słyszę że też sie już kręci wiec pewnie zaraz bede musiala leciec.
Mariola nasza Niunia też wczoraj pierwszy raz przekręciła sięz brzuszka na plecki :ico_brawa_01: Takie małe osiągnięcia naszych maluszków a ile radości sprawiają :-D A Gabik bardzo szybko sie tak przekręcał. Rzeczywiście jest silny :-)

Juz kiedyś miałam Wam napisac że kupiłam małej płytę Natalii Kukulskiej, tą z piosenkami dla dzieci. Pamiętacie "Puszek okruszek" "Co powie tata"... Normalnie jak włączyłam pierwszy raz to aż się wzruszyłam :ico_puknij: Nadii też się podobają bo potrafi słuchac nawet kilka minut :-D

No i nie pamiętam co jeszcze chciałam napisac :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2008, 09:19

I ja witam z ranka

pinko fajnie ze impreza sie udala mnie czeka to w sobote

teraz lecimy z mezem pozalatwiam urzedowe sprawy tzn musimy majce zrobic numer pesel i ja zameldowac

kurcze to moja majka najstarsza a sie jeszcze nie przekreca oj bede musiala z nia pocwiczyc

Wszystkiego Najlepszego dla Krzysia :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

mariola

21 kwie 2008, 09:39

wszystkiego najlepszego dla Krzysia :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
kaska28, ja tez kiedys mialam ta plyte i Julka mi zawsze przy tych piosenkach usypial jak byla mala

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

21 kwie 2008, 09:48

czesc kochane dlugo mnie nie bylo jakos nie mam humorku wogole na kompa siadac poklocilam sie strasznie z mezem i nie rozmawiamy ze soba...Marcin stwierdzil ze ja wogole nic w domu nie robie,ciagle mi z czyms docina normalnie az mnie dusilo z nerwow :ico_zly:

pozniej siade doczytam was i napisze cos wiecej uciekam bo maly placze
buziaki

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

21 kwie 2008, 10:15

Jola tak to czasem z tymi facetami nazymi jest. Palną cos idiotycznego i tylko nerwy psują :ico_puknij:

Iwona Majka sama poradzi sobie z przekręceniem na plecki. Każdy dzieciacek ma swój własny rytm. Widzisz Gabik prawie najmłodszy a już dawno się przekręca.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”