madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

02 lis 2007, 08:50

Dzien dobry.

Ja juz na nogach :-) Przed siódmą juz była pobudka, Patryczek się wyspał :-)

Monia Macka siostra mieszka za miastem i za kazdym razem jak tam do niej jeździmy mysle sobie to samo ze chciałabym tak mieszkac a Patryk jest przeszczęśliwy jak moze tam się wybiegac. Ostatnio to siłą go włożyliśmy do samochodu tak nie chciał jechac.
To jest nasze marzenie kupić dom gdzies za miastem :-) Może kiedys wygramy w totka i je spełnimy :-D

Miłego dnia :-)

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

02 lis 2007, 09:37

Hej Kobietki!
Ja dopiero otworzyłam oczy i chyba mam ochotę zamknąć je z powrotem...tak jest u nas wstrętnie na dworze....brrr.
Gosia pilnuj się, obyś tylko nie zachorowała :ico_nienie: :ico_chory:
Muszę uciekać, bo przyjechała moja mama :-D :-D pa!

Awatar użytkownika
misia85
maniakogadacz
maniakogadacz

02 lis 2007, 11:09

Cześć kochane!!!!
Od wczoraj mam dołka.... maluszek w ogóle nie kopie :ico_placzek: , czuje tylko w dole brzucha tak jakby gazy, ciężko mi określić to uczucie i brzuszek mnie pobolewa , niekiedy czuję tylko jak mały przesunie się ale tak bardzo delikatnie, nie wiem czy to jest powód do zamartwiania się, nie wiem co mam robić.... Czy to jest normalne???? Mąż mnie pociesza, że synuś musi kiedyś też odpocząć, ale ja się dziwnie z tym czuję, bo przyzwyczaiłam się do codziennego kopanka....

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 lis 2007, 11:50

Hej wszystkim :-)
Misiu nie martw sie ,ja tez tak czasami mam.Zjedz sobie cos słodkiego i połóż sie ,zobaczysz,ze maluch zacznie kopac na pewno sobie odpoczywa :-)

A u mnie dzisiaj piekna pogoda,i sie wybiore na spacerek :ico_brawa_01:
Kurcze w nocy chyba zmarzłam i chyba przeziebiłam pecherz :ico_noniewiem: ,boli strasznie :ico_olaboga:

Co do domku na wsi to my intensywnie nad tym myślimy i chcielibyśmy w przyszlym roku cos wykombinowac,ale zobaczymy co z tego wyjdzie.Piekna sprawa :-)

[ Dodano: 2007-11-02, 11:25 ]
hej gdzie sie podziewacie :569:
Stawiam :ico_tort: za rozpoczęty 8 miesiąć :ico_brawa_01: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
misia85
maniakogadacz
maniakogadacz

02 lis 2007, 12:41

Moniu obyś miała rację, jak do wieczora nie zacznie kopać to zadzwonię do mojej gin. Zjadłam przed chwilą kawałek ciasta, wypiłam kawkę i czekam czy maleństwo zareaguje....
Słonce ja od urodzenia mieszkam na wsi i nigdy nie zamieniłabym się na miasto. Powiem Wam, że mieszkać na wsi to jest piękna sprawa, swoje podwórko, ogródek, grilek... można by wymieniać i wymieniać.
Moniu kochana a więc trzymam kciuki żeby udało Wam się zrealizować plany!!!!
Pozdrawiam

[ Dodano: 2007-11-02, 11:52 ]
Moniu gratuluję awansiku!!!!
A nasz synuś nadal cicho.... :ico_placzek:

Katka
Wodzu
Wodzu

02 lis 2007, 12:52

misiu85 jesli czujesz kochana niepokój to gnaj do ginka.Lepiej wyjsc na rozhisteryzowana mamusię, prawda? A co do zycia na wsi... to ja tez uważam, ze to cos wspaniałego.Niestety od urodzenia mieszkam w miescie, w bloku (mieszkałam i bede mieszkac w wieżowcu, 100 rodzin, koszmar :ico_placzek: ), ale jednym zmoich marzen jest przeprowadzka na wies, bo mnie ciągnie do natury :ico_haha_02:
A jak tam Twój spanielek???

[ Dodano: 2007-11-02, 11:53 ]
misiu85 to przejedz sie do szpitala, niech podłacza Cie do ktg albo pojedz na usg...Tak na wszelki wypadek.Lepiej dmuchac na zimne. Trzyma sie cieplutko kochanieńka :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
misia85
maniakogadacz
maniakogadacz

02 lis 2007, 13:08

K@tk@ kochana poczekam do wieczora i jeśli nadal będzie cicho zadzwonię do gin.
Spanielek... jest słodka, ale broi niesamowicie, czasami mamy zawahania czy jej nie oddać, ale już się do niej przywiązaliśmy i ciężko by było. Wkurza nas jak szczeka i próbuje tym wymusić zabawę, albo po prostu zwrócić na siebie uwagę. Nie wyobrażam sobie jak synuś zaśnie i Nora zacznie szczekać, ach pożyjemy, zobaczymy...
Śliczne zdjęcia z Frydzą !!!!
A jak się w ogóle czujesz kochana???
Pozdrawiam

Katka
Wodzu
Wodzu

02 lis 2007, 13:16

misiu85 staram sie byc silna i dzielna :ico_haha_02: róznie bywa z moim nastrojem, ale bardzo sie staram.
My tez mamy rozszczekana sunie, to pies mojego M. I tez bardzo sie martwie jak dziecko bedzie spało przy takim hałasie, ale u nas to jeszcze hoho troszke minie do powitania Dzidizusia :ico_oczko:

daj znac wieczorkiem co u Malego.
Moze wypij szklaneczke mleczka albo kakao.Podobno pomaga na rozruszanie dzidzi.

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 lis 2007, 13:25

Moniu obyś miała rację, jak do wieczora nie zacznie kopać to zadzwonię do mojej gin. Zjadłam przed chwilą kawałek ciasta, wypiłam kawkę i czekam czy maleństwo zareaguje....
Misiu spróbuj jeszcze wypić szklankę mleczka tez działa cuda,a jak nic malego nie ruszy to rzeczywiście pędź do lekarza.Zobaczysz bedzie dobrze :ico_pocieszyciel:
misiu85 jesli czujesz kochana niepokój to gnaj do ginka.Lepiej wyjsc na rozhisteryzowana mamusię, prawda?
Też tak uważam :ico_brawa_01:
łonce ja od urodzenia mieszkam na wsi i nigdy nie zamieniłabym się na miasto. Powiem Wam, że mieszkać na wsi to jest piękna sprawa, swoje podwórko, ogródek, grilek... można by wymieniać i wymieniać.
Ja mieszkam w domku jednorodzinnym,ale to ie to samo.Pamietam jak w lipcu wyjechałam na wies na 2 tyg.to rano z okna sypialni mojej siostry było widac jak pasą sie sarenki,super :ico_brawa_01: Wróciłam taka wypoczeta,ze hoho,a wtedy było mi to potrzebne bo zdążyłam wyjść ze szpitala :-)

[ Dodano: 2007-11-02, 12:28 ]
lecę troszkę poleżeć,bo coś mnie znowu brzuszek boli :ico_zly: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2007, 14:00

misia85 ja tydzien temu mialam podobnie dzieciaczek nie chcial sie ruszac i bolal mnie brzuch wiec pojechalam na pogotowie zrobili mi usg i podpieli pod ktg okazalo sie ze wszystko w porzadku mala zaczela kopac jak lezalam na fotelu jak powiedzialam to poloznej to mi doradzila ze nastepnym razem mam sie polozyc i zjesc cos slodkiego to podobno pobudza dzieci dzisiaj tez cos mala malo kopala i tak zrobilam no i troszke pokopala

ale jezeli rzeczywiscie do wieczora nie zacznie kopac to tez radze jechac na pogotowie lepiej dmuchac na zimne

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”