Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2007, 12:13

emalia30, witaj w ten słoneczny dzionek :ico_haha_02: I smacznego :ico_haha_02:
Hihi,to u mnie się zgaga sprawdziła,bo Zuzanna urodziła się kudłata :-D I drugie dzidzi też pewno będzie kudłate :ico_oczko: Może zakupię już szczotkę do włosków? :-D A ja znowu leciałam do wc,bo mezu mnie tak rozśmieszył,że śmiałam się i trzymałam,żeby zdążyć :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

29 gru 2007, 15:17

Zulcia, u mnie tez sie sprawdzilo - zgage mialam w pierwszej ciazy - i ola miala (i nadal ma) bujna czupryne :-D Teraz zgaga mnie tez nie omija, wiec mam nadzieje,ze Filipek tez bedzie mial sporo wloskow :ico_oczko: Oczywiscie po tatusiu, bo ja to mam cienkie wlosy :ico_haha_01:

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

29 gru 2007, 15:21

Obrazek
Witam kochane
gdyby przepowiednia z wloskami i zdgaga sie sprawdzala, to wiktorek urodzilby sie kudlaty jak malpiatko :ico_szoking: a mial calkiem zgrabna fryzurke :-D :-D :-D
teraz na szczescie nie mam problemow ze zgaga :ico_oczko:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

29 gru 2007, 15:41

hej hej
ja juz po prysznicu,zakupkach a na gazie dochodzi rosolek,pieczen natarta w ziolach w lodowce,ziemniaczki juz obralam i bedzie kalafiorek z brokulem do tego i maselkiem-syn uwielbia brokuly.
Zapomnialam kupic jeszcze swieza natke z pietruszki i chyba bede leciec raz jeszcze,bo mam taka chec na opruszenie talerza z rosolkiem taka swieza natka :-D -uwielbiam,zwlaszcza teraz jeszcze w ciazy podwojnie hehe :-D

No widzicie dziewczynki cos z ta zgaga jest hihi
Kacper moze nie mial bujnej fryzurki zaraz po urodzeniu,ale za to ma teraz geste wlosy-ja i maz nie mamy rzadkich,wiec nie ma co,drugie tez jesli bedzie bez wloskow to nie bede sie martwic,bo pozniej urosna :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2007, 18:02

Obrazek
felicity001, po fotce nie wygląda,żebyś miała cienkie włosy :ico_haha_02: ,a co do czuprynek dzieciaczków,to po kimś muszą dziedziczyć :-D Dobrze,że moja córcia odziedziczyła włosy po mnie,bo mój mąż ma cienkie i delikatne,jak umyje i nie użyje żelu to ma takie mięciutkie jak niemowlę.
emalia30, ale smakołyki serwujesz rodzince,pychota.ja dziś poszłam na łatwiznę i ugotowałam ryż,kotlety z piersi i surówka.
MONIKAB fr, to tylko pozazdrościć,że nie masz zgagi,ja zakupiłam rennie i podjadam co jakiś czas.Hehe,ale wszystko przed Tobą :ico_oczko:
Obrazek

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

29 gru 2007, 18:22

Obrazek

hehe Zulciu czasami staram sie :)
Musze dodac,ze jak mam wolny czas i checi w parze ida to lubie gotowac i eksperymentowac w kuchni.
Jakis czas temu mialam manie pieczenia ciast ze 2 w tyg inne,ale teraz musi mnie natchnac.
A twoje jedzonko tez dobre-mniam.
Na 19 jedziemy na urodziny do kolezanki,wiec troche odreaguje zmiana otoczenia i milego towarzystwa,bo ogolnie pogoda jest tutaj tak kiepska,ze nawet wytknac mi sie nosa nie chce zza drzwi.

Milego wieczorka jak i weekendu zycze wam
Obrazek

[ Dodano: 2007-12-29, 17:41 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

29 gru 2007, 20:17

MONIKAB fr, u mnie to podsikiwanie jest przez obniżone narządy, zrobiło mi się tak po ciąży z Mają i tu ćwiczenia nie pomoga bo narządy zą za bardzo poobniżane, muszę mieć zabieg ale to dopiero jak karmić przestanę

MONIKAB fr

29 gru 2007, 20:29

Obrazek

babe_boom wiem , wiem kochana ,ze u ciebie to te narzady :ico_pocieszyciel: ... ale tak sie zastanawiam czy to podsikiwanie to jest wylacznie tym spowodowane bo z naszej wczorajszej dyskusji wynika ze zdarza sie to prawie kazdej majoweczce :ico_noniewiem:
no chyba wszystkim nam sie nie obnizylo :ico_noniewiem:

a jak Wam dzis dziewczynki minal dzionek? ja ostro popracowalam dzis w ogrodeczku... bo i stamtad musze pare rzeczy zabrac przy przeprowadzce :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2007, 20:38

Obrazek
Z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać,że wreszcie ktoś zauważył,że jestem w ciąży :-D Stałam dziś w aptece i babka przy okienku chyba z jakieś 15 min stała i gadała z tym farmaceutą,a za nią chyba z 8 osób.Ja byłam 4.I babka za mną zaczęła na tamtą krzyczeć,żeby się pospieszyła,bo tu stoi kobieta w ciąży z dzieckiem i żeby mnie przepuścili :-D I kupiłam bez kolejki.Buziaki

[ Dodano: 2007-12-29, 19:40 ]
Monisiu Ty się tak nie forsuj. :ico_nienie:

MONIKAB fr

29 gru 2007, 20:52

Zulcia :) to mile ze sa jeszcze ludzie ktorzy maja "ludzkie odruchy"... :-)
ja pamietam jak w ciazy chodzilam z Wiktorkiem to nigdy nikt mnie nie przepuscil w kolejce :ico_zly: (ale pewnie dlatego ze w regionie paryskim jest duzo murzynek i arabek ktore maja po kilkoro dzieci :ico_szoking: ... jakby chcieli wszystkich puszczac to staloby sie w kolejce godzinami :ico_olaboga: )
pamietam kiedys stalam w dlugasnej kolejce na poczcie z ogromnym brzucholkiem... i ci co stali przede mna (na koncu ) mowili zebym poszla na poczatek... a ci na poczatku... zebym sobie usiadla na laweczke i poczekala na swoja kolej :ico_szoking: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_puknij:
ale chociaz w duzych marketach sa kasy dla uprzywilejowanych m.in. dla kobiet w ciazy

a co do mojej dzisiejszej pracy... to cos kosztem czegos... porobilam w ogrodku to nie robie w domu :-D tylko odkurzylam dywan :ico_haha_01: :ico_wstydzioch:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”