no dokladnie...ale 9 miesiecy to prawie caly rokoj niech to szybko leci bo wydaje mi sie ze juz cały rok chodze w tej ciazy
mój zobaczył i jest pełen zrozumienia..........albo przynajmniej zobaczyć jak to jest.
dla pocieszenia dodam ze 9 jest najgorszy bo po pierwsze koniec blisko ale niewiadomo jak bardzo, zmęczenie, stres porodem, ciekawość.........no i tusza dokucza...........oj niech to szybko leci bo wydaje mi sie ze juz cały rok chodze w tej ciazy
a co do tego ile mam lat... no cóż jakbym wam powiedziała to pewnie uznałybyście mnie za nie godną uwagi :P
polecam naprawdę ciepłą wodę i nospę..........poleż odpocznij zrelaksuj się..........tak mówiła nam kiedyś położna, teraz sama to stosuję i pomaga, a jak nie to może warto na ktg do szpitala się wybrać???klade to tez caly brzuch mnie boli-a nic sie nie dzieje jak siedze czy chodzejuz mnie to wkurza
ja juz tak mam od 2 miesiecyMoże robi Ci się rozwarcie???
Mam 19 lat :) Więc jestem młodą mamą
wlasnie jestem juz dzis po dlugim lezeniu w wanie z ciepla wodapolecam naprawdę ciepłą wodę i nospę
a myslisz ze cos malej moze byc nie tak????to może warto na ktg do szpitala się wybrać???
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość