Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 sie 2008, 08:38

hej
Kate,nie wyobrazam sobie nawet szycia u Mata :ico_olaboga: ...wspolczuje baaardzo....ucaluj maluszka...a Ci ludzie?!brak slow poprostu....
Zborra....no to swietnie ze chociaz probujecie gadac,koncert udany wiec nic tylko planowac kolejne wyjscie :-D

a my wczoraj pojechalismy na dyskoteke :-D ...no ale tu u nas to przedzial wiekowy 25-60 lat....no ale bylo fajnie tak chociaz posluchac tych starych przebojow i napic sie piwka :ico_haha_01: ..a bylismy pierwsi w klubie :ico_puknij: ...ale potem nawet wyszlismy na parkiet i tanczylismy do "Sex on the beach" :ico_haha_01: :ico_oczko: ...no ogolnie muza to stanela tam w miejscu....ale bylo fajnie,powyglupialismy sie hihihi i to byla wlasciwie rocznaca 2 lat -2 lata nigdzie nie bylismy :ico_noniewiem:
ide zjesc sniadanko,potem praca i moze na klify pojedziemy....papa

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2008, 10:54

witam :)

ja dzisiaj odwaliłam sprzatanko i prasowanko, teraz tylko kapiel i jade zawiesc kumpeli ciuszki po Kindze, potem obiad i jade do pily :) do siostry - wracam w czwartek wieczofrem :)

[ Dodano: 2008-08-10, 10:56 ]
a no i musze wam sie pochwalic :-D kupilam w koncu baterie do swojej wagi lazienkowej i waze 65kg czyli od porodu zrzucilam 25kg :-D jeszcze 5 i bedzie ok, a jak uda mi sie zejsc nizej to w ogole bede w pelni szczescia :)

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2008, 12:00

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Doris!!!!!!!!! gratulacje ogromne!!!

No i Glizduniu fiu, fiu!!! :ico_brawa_01: miło nawet do staroci się czasem pobujać! ja wczoraj postanowiłam, że jeśli się tylko da, to bęzdiemy wychodzić w sobotnie wieczory, choćby sami, choćby tylko siedizeć i pić piwko...jakoś bynajmniej człowiek jest zmuszony do rozmowy nie? no, chyba dobry pomysł...

a teraz zdjęcia...najpierw moja księżniczka, która widocznie nie rośnie...poznajecie suknię?
Obrazek
i uchachana przed bebe lily
Obrazek

a tu już mamusia
Obrazek
i idol
Obrazek
i mamusia w objęciach idola :ico_haha_01:
Obrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2008, 13:05

hejka

zborra jak udalo ci sie wkrecic za kulisy?fajowo!!
kate :ico_olaboga: kurna chata wy to macie przypadki :ico_olaboga: udanego wyjazdu zycze!!
gosia w koncu sie odezwałas..no miło..pokaz Hubercika - "gigancika" na pewno znow sie troszke zmienił..no i co to za praca?? :ico_noniewiem:
doris no to ładnie ci z waga poszlo, a ty sie nawet nie " dietowałas" nie? :ico_brawa_01:
glizdunia a ja myslałam ze wy jakis romantisze wieczor sobie strzelicie :ico_noniewiem: ale tance - przytulance tez miło :ico_wstydzioch: wykorzystuj dzieciaki poki sa, bo jak wyjada to znow nonono blada z wypadow!!

a my w pt wieczorem znow sobie na basenik skoczylismy i o dziwo ludzi szało na palcach rak policzyc, moze z 10 nas razem było, super..myslalam ze zas zakwasy mnie chwyca i na wqeselu wysiade, ale spoko nic juz mnie nie bolało..
w sob weselicho..panna młoda faktycznie skunia pierwsza klasa!w moim stylu moze dlatego mi sie tak podobała i nawet bardzo podobna do mojej slubnej :-D ksiadz swietnie gadal, co sie rzadko zdaza..a sama impreza..coz sala ładna, ale mała, jakbysmy wszyscy chcieli tanczyc to bysmy sie deptali :ico_noniewiem: za to ubikacje to salony były, sama przyjemnosc załatwiania( sory ze pisze o kiblach ale zrobiły na mnie wrazenie :ico_haha_01: )orkiestra fajna, choc nie zadna rewelacja, ale potanczylismy konkretnie, nawet na jakies dwie zabawy mnie zgarneli :-) fajnie było..o 1:30 zladowalismy do domu no i ja oczywiscie 7:15 pobudka, bo dziecko stesknione za mamusia cały czas wołało...jedynie pogoda im nie wypaliła, bo lało i wialo :ico_noniewiem: buuu...wogole to jazda była wczoraj konkretna, jak zawsze Mala kładłam sama do łózeczka tak wczoraj jak miałam sie szykowac to ta na złosc spac nie chciała, ja chodziłam :ico_zly: na cały swiat bo nie pojemu sie czas rozkładał, ponoc zasneła dopiero na spacerze ok 14 :ico_olaboga: no i ponoc z placzem sie o 22 obudzila i dalej spac nie chciała..to jest ciekawe ze takie numery odstawia jak nas nie ma..

dobra co nieco napisałam to teraz ide konczyc obiad..

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2008, 13:18

Witam. Wczoraj nie zajrzałam ( zauważyłyście moją nieobecność :?: ;-) ) bo najpierw były zakupy kaszkowo-pampersowe, a później pępkowe :ico_haha_01: Wiecie, że Nikola będzie naszym 4 chrześniakiem :ico_noniewiem: D. został poproszony na chrzestnego. Bankructwo nas czeka ... Ale przecież dziecku się nie odmawia ... Wiem, wiem, przecież rodzicom nie chodzi o to, żeby kupować drogie prezenty ale zawsze na urodziny, Mikołaja, pod choinkę, Dzień Dziecka trzeba choćby mały upominek ... To my mamy razy 4 plus Wiktor i syn D. siostry ..... I teraz oczywiście głowię się nad prezentem - pomóżcie !

zborra wow - podoba mi się ta fotka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Też bym sobie z tym panem walnęła foto :ico_oczko: A sukienka Hanuty to z Wigilii ? Bo na roczek miała chyba kreację w czerwieni :ico_noniewiem:

Gośka - pojawiasz się i znikasz ! Wróć już do nas na stałe !

Kto ma ochotę na :ico_kawa:

Wiktor śpi już od 12.45 :ico_szoking: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2008, 14:03

No...Lady nawet jak orkiestra nie jest rewelka to się da pobawić, zależy od towarzystwa i ochoty...
A za kulisy w sumie łatwo było, ale prawie nikt o tym nie pomyślał...za to ja zawsze i wszędzie chcę wejsć więc mi się udało...
Kamizelka no racja, dziecku się nie odmawia ale na prawdę ciężko z tyloma chrześniakami..

ja sory, ale idę na spacer...buziaki!

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2008, 20:33

witajcie kochane

u nas duzo jazdy i nie ma nas w domku wiec nie moge pisac

zborra piekna hanuta
ale powiedz mi czy ty jej zakładasz takie miekkie buty?
nie wykrzywia ci stópek?
a sukienka to pewno z h&M?
moja tez nosi rzeczy ktore w zimie nosiła i są dobre

gosia napisz cos wiecej bo strasznie tajemnicza jestes

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 sie 2008, 20:46

hejka....a my nad morzem bylismy...i wialo masakrycznie....
Hanutka w sukni z wigili superasna....Maya oczywiscie tez nosi stare rzeczy....juz najbardziej mnie wnerwia kurtka jesienna rozmiar 3-6mcy ktora jeszcze ma dobra :ico_olaboga: :ico_puknij:
Karolina konkretna fanka i wiadomo ze sie udalo wcisnac!!!a z wyjsciowkami tak trzymaj!!!my tez stwierdzilismy ze nawet jakby tylko siedziec przy stoliku z piwem to juz jest cos!!!
Jagodka,a Wy gdzie tak kursujecie?
Kamizela,no chrzesniak to wiadomo taki zaszczyt z tym ze 4 to juz sporo-finansowo oczywiscie :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-08-10, 20:53 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2008, 21:08

Kamizelka no jacha, że kieca z wigilii...szok normalnie, fakt że jest krótsza, ale ja pierdzielę...ile mozna chodzić w tych samych ubraniach? Glzidunia no ja się wreszcie pozbyłam kurteczki 3-6miesięcy :ico_haha_01: dzięki Bogu za mała...i od razu mi lżej, że nie tylko my jeszcze nosimy takie małe ciuchy...
Jagódka co to znaczy dużo jazdy? że jeździcie, czy kurczę że jakieś nerwowe jazdy są??? Młodej te miękkie butki jedne dopiero kupiłam...tak raczej dla zgrywu, za 5zł...trochę wykrzywia nóżki, ale tak sporadycznie jej zakładam. więc spoko...
Glizdunia ale mi się widzicie na tym wspólnym zdjęciu!!! jaka odwalona jesteś :ico_brawa_01: świetnie!!! byleby te postanowienia w życie wprowadzić!!!

My pojechaliśmy po obiedzie po butki dla małej, tak bez planowania...i co? w 4sklepach nie dostaliśmy jej rozmiaru!!! :ico_zly: niby masa poprzecenianych ale nisetety nic dla niej!!! ale się wkurzyłam...no ludzie, na litość boską...dostała tylko byle jakie trampki do latania, bo już wszystkie ciasne...ale muszę jej sandały kupić, bo przecież ciepło, to przecież jej się pocą nóżki...chyba musimy skoczyć do Bydgoszczy...jak nic nie bęzie to trudno, w bartku kupię...a bardzo nie chcę wydawać 100zł na sandały, które ponosi góra miesiąc...

ja spadam się myć..i poleżeć...pozdrowienia!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2008, 21:21

zborra ja też muszę kupić małemu buty - adidaski, trzewiki na jesień już i kalosze hehe - ostatnio to mi się paplał w kałuży agencior :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”