elibell, ja tez planuje pasemka,albo z powrotem na czarno,tylko kiedy ja na to czas znajde
Moja na nic uczulenia nie ma,moge jesc wszystko,nawet ostatnio w depresji wciągnęłam całe opakowanie hitów
Ojeju biedaczek, nie chciałabym słyszec tego płaczu.Ale to dla jego dobra , oby szybko doszedł do siebie i złapał cyca.Nam udało załatwić się wcześniejszy zabieg małego. Wczoraj miał podcięte to wędzidełko podjęzykowe
No to ładnie .Ahh ci mężczyźni...zrobił mu herbatke
ale jaką
zamiast rumiankowej albo na trawienie wzioł herbtake jabłkową po 4 miesiacu i zrobił mu całą butelke 250ml
Mogę i ja do waszego klubu dołączyć? Odrosty mam straszne bo nie robiłam ponad pół roku pasemek.Właśnie miałam umówić się przed świętami.Zaraz zapytam czy jest wolne miejsce.farbą sie nie łam, ja też chodze z odrostami, do połowy głowy swój kolor już mam a reszta rudoczerwonaelibell, to ja jeszcze pare kilo mi zostało i taka nie ufarbowana haha
Ja kiedyś gdy farbowałam to też w domu , P mi je malował ale odkąd robię pasemka to samej już ciężko.a ja farbuje w domu włosy
Prosze bardzo:pochwal się jak Antoś w nim wyglądakupiliśmy nosidełko
Ja też dziś wyjęłam nosidełko po Wice i włożyłam w nie Piotrusia. Jeszcze wydaje mi się za wcześnie, by go w tym nosić, wprawdzie trzyma główkę, ale jednak ma dopiero 3 m-ce. W sumie w zimie mi się nie przyda, dopiero na wiosnę będę używać, pewnie będzie co dźwigać, ale przynajmniej ręce będą wolne, a przy dwójce to dość przydatne a z wózkiem nie wszędzie da się pojechać
to duże, my mamy 60x120lozeczko 90x120
nie, ale wolałabym tego nie robić, bo później nie będzie chciał spać u siebie muszę być bardziej przytomna, gdy się z nim kładę i nie przysypiaćinia a nie boisz sie spac z Piotrusiem w lozku?
ja też ale farbą syoss i jestem bardzo zadowolona z nich a właśnie w sobotę przyjedzie do mnie fryzjerka i mi je podetnie i nałoży farbęa ja farbuje w domu włosy
jaki skurczysynże to nie jego dziecko,on ma dziewczyne i mam sie od niego odp....
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość