Moja na nic uczulenia nie ma,moge jesc wszystko,nawet ostatnio w depresji wciągnęłam całe opakowanie hitów

Ojeju biedaczek, nie chciałabym słyszec tego płaczu.Ale to dla jego dobra , oby szybko doszedł do siebie i złapał cyca.Nam udało załatwić się wcześniejszy zabieg małego. Wczoraj miał podcięte to wędzidełko podjęzykowe
No to ładnie .Ahh ci mężczyźni...zrobił mu herbatke![]()
![]()
![]()
![]()
ale jaką![]()
![]()
![]()
![]()
zamiast rumiankowej albo na trawienie wzioł herbtake jabłkową po 4 miesiacu i zrobił mu całą butelke 250ml
Mogę i ja do waszego klubu dołączyć? Odrosty mam straszne bo nie robiłam ponad pół roku pasemek.Właśnie miałam umówić się przed świętami.Zaraz zapytam czy jest wolne miejsce.farbą sie nie łam, ja też chodze z odrostami, do połowy głowy swój kolor już mam a reszta rudoczerwonaelibell, to ja jeszcze pare kilo mi zostało i taka nie ufarbowana haha
Ja kiedyś gdy farbowałam to też w domu , P mi je malował ale odkąd robię pasemka to samej już ciężko.a ja farbuje w domu włosy
Prosze bardzo:pochwal się jak Antoś w nim wyglądakupiliśmy nosidełko
Ja też dziś wyjęłam nosidełko po Wice i włożyłam w nie Piotrusia. Jeszcze wydaje mi się za wcześnie, by go w tym nosić, wprawdzie trzyma główkę, ale jednak ma dopiero 3 m-ce. W sumie w zimie mi się nie przyda, dopiero na wiosnę będę używać, pewnie będzie co dźwigać, ale przynajmniej ręce będą wolne, a przy dwójce to dość przydatnea z wózkiem nie wszędzie da się pojechać
to duże, my mamy 60x120lozeczko 90x120
nie, ale wolałabym tego nie robić, bo później nie będzie chciał spać u siebieinia a nie boisz sie spac z Piotrusiem w lozku?
ja też ale farbą syoss i jestem bardzo zadowolona z nich a właśnie w sobotę przyjedzie do mnie fryzjerka i mi je podetnie i nałoży farbęa ja farbuje w domu włosy
jaki skurczysynże to nie jego dziecko,on ma dziewczyne i mam sie od niego odp....
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość