Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

17 wrz 2007, 11:30

Czesc laski!!
Noo Kocur wrócił , a ja mam zero wolnej chwili.. dziwne, ale jak byłam sama o wiele wiecej miałam wolnego czasu hehe No ale Słońce znowu niedługo wujezdza, więc musimy się sobą nacieszyć, nagadać :) Wczoraj jedziliśmy cały dzien po sklepach..odbiór 3 reklamacji (2 nieprzyjęli :ico_zly: ) wkurzyłam się i będę pisała do rzecznika praw konsumenta, mam dość po tych zdjęciach z Media Markt, ze robią ze mnie debila, ja wykładam kasę a dostaje coś, co się psuje i sypie, a gwarancja jeszce jest!! :ico_zly: jeszcze do banku musze miłe pisemko napisać, więc jutro dzień pisania nieprzyjemnych rzeczy.. Dzisiaj znowu latanina.. ochh
Posty przeczytała pobieznie, ale to co pamiętam:

Dominiko z kartą to miałaś przejście..kurcze co Ty teraz zrobisz za 1500 zł?? :ico_szoking: Próbuj moze Ci prześlą listem nową karte??
Kamilko ja Cię rozumieme, ze się wkurzyłaś i całkiem nie jesteś złą baba na TT :ico_nienie: ja tez wolę, zeby mi wprost powiedziano "nie" a nie wymijanie się jakieś.. ja tez miałam taką sytuację i czułam się jak natretne babsko i w końcu dałam sobie spokój! Madziu, moze rzeczywiście jesteś skromną i bojaźliwą osóbką, zarobiona mamą, ale tak Wam zazdroszczę, ze mieszkacie w jednym mieście! Kurcze cjhociaz jeden mały spacereczek.. w końcu na spacery się chodzi i nie wazn e dokąd się pójdzie! No i nie obrazaj się kochana i nie znikaja z TT :))) Wszystkie jesteśmy jak rodzina i nie wypada trzymać obrazy :-) Pamiętaj nikt Ciebie tu nie karci :ico_nienie:

No ja tez czuje się złą babą..no chodzi o te podisy i czuje ,z eAvisek się obraziła trochę..ze nikt nie chciał szukać kompromisu, a ja się wypowiedziałam za zdjęciami, Dominika podtrzymała i tak zostało.. Avisek nie trzymaj na nas złości.. zresztą kazdy inny ma gust, jednemu to się podoba, drugiemu to.. musimy się akceptować nawzajem... ech nie wiem jak zrobić zeby wszystkim było dpbrze :ico_noniewiem:

teraz zdjęcia :-D są super! Aniu ciuszki są słodkie , a Emiiiiii przepiekna ksiezniczkla!
karla, fajny ten Twój Pan-Kabanek!! I weselicho odbawił i git :-D
Aniu fajnie, ze mimo wszystko wesele było fajne :-) i Helenka grzeczniusia była :) czekamy na zdjęcia :ico_oczko:
Frydza, Twoja Wiki to taka urocza pyzunia! Te jej puce to bym zjadla :ico_oczko:
Abegano, Natulka tez urocze dziecko. Juz mi tych określeń brak, ale gdziez by tu nie chwalić tych naszych dzieci.. kiedy to takie..takie.. przepiękne jest!!!!!
Astrid tak rzadko pokazujesz nam Arusia :) jest taki śliczny :ico_haha_02: no same piękności na czerwcówkach :)

hmm przepraszam jak kogoś lub coś pominęłam , juzmusimy leceć załatwiać kolejne sprawy

Buziaki dla Was wszystkich!!!!!! Pamiętam o Was i ciągle myslę :-D :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
avisek
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

17 wrz 2007, 11:33

ALINKA NO CO TY, nie gniewam sie.. moze to moje zboczenie bo kiedys pracowalam w branzy internetowej i tak mi zostalo.... patrze na internet troche pod innym katem :-) JEST OK :-D

lucy23

17 wrz 2007, 12:08

astrid a jaki masz zawod ,bo nie pamietam ?ja pojechalam z Tomkiem w ciemno,do jego kumpla do Londynu .mieszkalismy z nim w pokoiczku,mowie,wam ,fantastyczny koles :ico_brawa_01: no i po tygodniu znalezlismy prace w bristolu hi hi z ogloszenia,chyba na scianie placzu....w bristolu nam sie spodobalo,tomek znalazl lepsza prace,ja potem tez i tak zostalismy....a ja teraz widziwiam he he ...napewno lepiej nam sie zyje niz w polsce,bo ja zarabialam bodajze 700zl w stoczni szczecinskiej ha ha i podobalo mi sie w tej stoczni hi hi bo fajnie bylo,tylko jak przezyc...mieszkalam wtedy z tatusiem he he a tomcio z mamusiom hi hi ale przeciez tak sie nie da cale zycie :ico_haha_01: Astrid dawaj do bristolu,tutaj jest troszke pracy...tak mowia inni co szukali ,ja tez bede szukac nowej,bo jestem kelnerka w hotelu,ale nie podoba mi sie ...sama prace jest ok,tylko menadzerowie do nonono hi hi napisz co robisz,no i najwazniejsze,jak z angielskim,bo jak sie dogadujesz,to nie bedzie problemow :-D

[ Dodano: 2007-09-17, 12:09 ]
aha ,zapomnialam sie pochwalic,ze Oliverek dzis 3 miechy konczy :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: ja niedlugo ide na miasto kupic cos kolezanki synkowi,bo urodzila :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: juz sie nie moge doczekac,lubie takie malenstwa kupowac hi hi

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2007, 12:09

SIEMANDERO :-D ASTRID no Arus przeuroczy synus :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: MADZIU a ty to sie nie wyglupiaj i nie znikaj :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: my cie wszystkie bardzo lubimy i bez humorow prosze bo jestesmy jedna wielka szczesliwa czerwcowkowa rodzinka :-D ANIU wspolczuje rozstania ale pociesz sie tym ze chociaz w weekendy wytlamsisz mezulka :-DKARLA ja jestem ze Slaska :-D

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2007, 12:35

ASTRID my przyjechalismy do kolegi, u ktorego zatrzymalismy sie na kilka dni, pomogl nam w znaleieniu pokoju, i drobnych ale waznych sprawach organizacyjnych hihi jednak od poczatku sami poruszalismy sie po miescie, bo on pracowal. i prace rowniez adam znalazl bez niczyjej pomocy. ja przyjechalam bez znajomosci jezyka wiec na poczatku przez kilka miesiecy chodzilam na kurs zeby cokolwiek zakumac i robic cos poza sprzataniem. takze do pracy poszlam po 6 miesiacach
jezeli znasz jezyk, posiadasz gotowke na start to smialo uderzaj
nasz angielski posiada wiele do zyczenia.
adam jechal z nastawieniem na budowlanke, bo to jest branza w ktorej mial doswiadczenie i na poczatku zaczynal od polskiej firmy gdzie niestety panowal wyzysk itd
ale stopniowo doszedl do lepszych warunkow u angola...
i teraz jest ok ale praca ciezka... tyle, ze budowlanka jest najlepiej oplacana...
oczywiscie dla takich szarakow jak my i z taka znajomoscia jezyka hihi
generalnie adama dopadaja doły zwiazane z jego praca.. praca fizyczna oczywiscie nie jest szczytem jego marzen... i marzy wreszcie o czystej robotce w swiezo uprasowanej koszuli.. spelnial sie w polsce jako przedstawiciel handlowy i ogolnie w organizacji i zarzadzaniu grupa ludzi... tutaj? kurz pedzle farby... i zmeczenie...

LUCY dla oliverka :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ALINKA walcz o swoje mamuska..!!! POWODZENIA !!!!

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2007, 12:37

DLA OLIWIERKA :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 2007-09-17, 12:40 ]
o to pomylka :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2007, 13:10

FOTKI Z WCZORAJSZEJ WYCIECZKI

Obrazek
Obrazek

adama tato
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-09-17, 14:52 ]
MAMUSKI a wy gdzie???????????/
ja nadal w lozku hihi leniuch hihi
Leon wstal o 10 pomarudzil, zjadl i od 12 spi juz prawie 2 godziny :ico_szoking: .. wiec nie chce mi sie wstawac tylko siedze na tt i ogolnie neta przegladam zamiast spac z leosiem hihi

a wy pewnie na spacerkach, bo cos mi siostra pisze, ze lato wrocilo do POLSKI :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2007, 16:07

MADZIORKA fotki jak zwykle powalajace :-D super ekesta odlotowe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Alineczq

17 wrz 2007, 16:11

wiedziałam, ze zapomniałam napisac.. Madziu fajne fotk z wypadu :ico_brawa_01: szkoda zew w Wawie ich nie ma chetnie bym poszła,,,,

Aha iu ktos tu pytał o miasta..nasza Acia jest z Torunia :ico_haha_01:

Madzorka sliczne zjecia, widoiki, Leonek i Ty.. taka kolorowa :-D

Lucy.. a Bristol do jakiej sieci nalezy? ja kiedys pracowałam w sieci Le Meridien , do niej nalezt warszawski Bristol :-D i miałam zamiar jechać do UK do jakiegos hotelu z tej sieci :-) wiec moze i tak bysmy sie spotkały :ico_oczko:

Lucy no i oczywiscie dla mojego zięcia najserdeczniejsze zyczenia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: niech rosnie zdrowy i przystyojny :-D :-D :-D Wanesska przesyła słodkie buziaki :ico_buziaczki_big:
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2007, 16:12 przez Alineczq, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2007, 16:11

dzieki frydza

leos wstal po 3godzinach :ico_szoking:
wlasnie je i zaraz oboje rozpoczynamy dzien :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”