mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

25 sty 2008, 13:25

Ja własnie zjadłam pizze, i nie przejmuje się moją wagą. Chodz napewno cosik bym jeszcze mogła z rzucic. Tak tam ładnie świeci słonko że chyba się wybiore na spacerek, troche przewietrzyc te moje dziewuchy. Martyna już nie gorączkuje to jej dobrze zrobi spacerek. Tym bardziej że juz nie moge patrzeć na ten bałagan i moje meble :(: Pamietak jak kupiliśmy tą kanape, była wtedy taka droga a po 7 miesiącach ją zarwliśmy :-D :509:

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

25 sty 2008, 13:35

Witam

Eluś, a czy on ma kiedykolwiek wyrzuty sumienia :ico_oczko: ? Wypoczełaś ? I to jest ważne nie bój żaby :-D

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

25 sty 2008, 13:40

oj Maziu to się działo ,skoro przez 7 miesięcy "zajeździliście" łoże :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

25 sty 2008, 13:46

Czesc

U nas nocka przerywana była wstałam chyba 3 razydo małego. A dzisiaj wraca Daniel, dopiero Kornel bedzie szczęśliwy, nie odpuści tatuńcia na krok a ja odpocznę :-D

Kasiula- co za baba koło Ciebie mieszka, beznadziejny przypadek, za dużo Radia M słucha chyba i jej się we łbie poprzestawiało

Maritko- Ty to masz pauera podziwiam od zawsze Twoją energię :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A z tym odchudzaniem to mi też coś od świąt waga więcej pokazuje, ale zmobilizować się nie mogę do ćwiczeń, za to słodycze wpierdzielam i przez to nonono rośnie

Maziu- mebelki nowe napewno Ci się bardziej spodobają, i wyrko nowe :ico_oczko:

Awatar użytkownika
edulita

25 sty 2008, 14:01

mazia, - ty nie przeżywaj tylko ciesz się bo będziesz miała nowe łóżko i nowe możliwości :ico_oczko:
Elu - wczoraj to coś wisiaało w powietrzu bo my też się posprzeczaliśmy i też o spanie naszej córci

Ja nocke miałam fatalną mała usneła ok.1 :ico_szoking: a ja obudziłam się z potwornym bólem głowy :ico_olaboga: i ledwo żyje

[ Dodano: 2008-01-25, 13:03 ]
Mery, - mężuś wraca , napewno stęskniona jesteś :)

Awatar użytkownika
asiapanda

25 sty 2008, 14:27

Wiecie zimy to chyb anie będzie już takiej dużej, widziałąm dziś klucz dzikich kaczek, w drugiej połowie stycznia to raczej dziwne zjawisko. Z jednej strony pasi mi brak zimy, ale z drugie sprzyja to mutacjom róznych bakterii :(

Awatar użytkownika
edulita

25 sty 2008, 14:37

Asiu masz racje a pomyśl o komarach i tych wstrętnych muszkach - oj chyba latem będzie plaga :-(

Awatar użytkownika
asiapanda

25 sty 2008, 14:42

Wiecie u moich rodziców, mieszkają w lesie, to chyba już ze dwa lata komarów było prawie tyle co nic. Pająków tez mniej, dziwne to ale tak było. Pamietam jak na wiosne wyłaziły takie kobylaste, jesssu jak ja nieznoszę tych pająków. Take długie rube nózki i popitala to szybko bleee.....

Awatar użytkownika
edulita

25 sty 2008, 15:10

Moja Niki to taka porządnisia się zrobiła i pieluszke czy chusteczke albo jakiś papierek odrazu niesie do kosza na śmieci :-) ja dzisiaj zaglądam do kosza a tu łyżeczki od herbaty :ico_szoking: ciekawe ile już rzeczy nieświadomie wyrzuciłam nie wiedząc że już powędrowały do kosza na śmieci :ico_olaboga:

Musze w poniedziałek zadzwonić w końcu i umówić się na mamografie bo przy ostatniej wizycie mój ginekolog wybadał mi guzka ale jakoś boje się sprawdzać chociaż on powiedział że to może tylko węzeł ale trzeba sprawdzić. Jak byłam w ciąży to miałam zapalenie gruczołów mlecznych i pani położna wyduszała mi cycka bo przecież masaż zadużo czasu zajmuje, więc można obolałą pacjentke pocisnąć i wydusić jak wrzoda na nonono. Ostatnio jakoś pobolewa mnie ta piers więc chyba zadzwonie i się umówie... ale potwornie się boje :(

Awatar użytkownika
asiapanda

25 sty 2008, 15:26

Lepiej idź, ja też sie wybieram na USG piersi i w ogóle do gina, tak już idę konkretnie od czerwca chyba :ico_olaboga:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”