Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2008, 21:32

a wiecie ze moja jeszcze nie wyrosła z sandałków ma rozmiar 19 i kurcze ciagle są za duze tzn ma jeszcze miejsce
cieszy mnie to bo wydałam na te buty ponad stówe ale teraz mnie przeraża wizja nowych
ile par kupujecie?> jedne takie skórzane buciki czy jeszcze jakies adiki do tego?
bo ja sama nie wiem

zborra ale mnie chodzi o te buciki ktore mała ma na zdjeciu w zlotej kiecce

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2008, 21:35

No ja kupiłam właśnie adidaski Nike za stówę i co - mały w nich nie pochodziłz byt długo a już są maławe :ico_olaboga: Po wizycie u ortopedy stwierdzam, że teraz nie patrzę na firmę tylko na to, by były profilowane wewnątrz, skórzane i miały twardy zapietek ! Kupię adidaski i takie zakryte trzewiki.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2008, 21:48

a jak dla mnie to bardzo wazna jest elastyczna podeszwa
moze nawet nie byc sztywnej kostki
zreszta glizdunia moze cos na ten temat powiedziec bo u nich buty zdectdowanie nizsze niz u nas
ja wam powiem ze nie lubie tych wysokich zapetkow bo ja bym sie w nich czula jak w kozakach ciagle
zreszta nawet kiedys zawitkowski mowil ze odchodzi sie od tego bo miesnie kostki nie pracują

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 sie 2008, 22:33

Wróciłam Kochane. Było cudownie!!!! Fotki jak zgram, wrażenia jak będę mieć czas, pewnie razem z fotkami :-D Ściskam Was wszystkie mocno i może trochę poczytam co u Was :-D

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

10 sie 2008, 22:52

hej ja też już wróciłam było fajnie, mat w sumie grzeczny, byliśmy w zoo, powinniśmy chyba częściej go zabierać do zwierzątek bo je uwielbia, chciał wejść do zebr, dobrze że T go mocno trzymał bo już się przeciskał przez pręty :-D niestety będę musiała z nim iść jutro do chirurg bo jeden szew mu sie rozwiązuje :ico_placzek: znów kurde będzie niesamowicie płakał... już przeżywam...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2008, 23:05

kate_k82, kochana, ja troche nie w temacie, (nie wiem co Matowi sie stalo i gdzie ma te szwy) ale wspólczuje... wiem jakie to musi byc dla ciebie straszne i bolesne...

zbora ty to jestes agenciara - za kulisy sie wbic :) brawo

co do butków... my jeszcze nosimyu rozmiar 19, ale kupilam 2 pary nowych o rozmiarze 21 i co?? niby ten sam rozmiar, a jeden wiekszy od drugiego, a 20 nie bylo...

juz jestem w pile i siostry :) mam neta wiec postaram sie na bierząco czytac - zwlaszcza ze sis normalnie w pracy bedzie wiec bede miala czas. aczkolwiek na sklepaki chce pochodzic, bo mam nadzieje ze w pile taniej bedzie :P

nie pamietam co pisalyscie... ale postaram sie nadobic zaleglosci z 2 tygodni... <o ile to realne>

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 sie 2008, 23:28

Poczytałam, ale już nic nie pamiętam, no oprócz Karoliny i Idola :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: - zazdroszczę!!!! I uroczych massumiątek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: - zazdroszczę. I glizduniowej rogówki - zazdroszczę :-D :-D :-D :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

A mój wypoczynek był cudowny, tylko za krótki. Pogoda mieszana było słońce i burze, ale wiele uśmiechu i wspaniały tydzień!!!!
No i macie na dobranoc jeszcze kilka fotek z jednego aparatu narazie.

Karol jeszcze fioletowy, ale szybko mu minęło, całe szczęście
Obrazek

W rezerwacie dzikich zwierząt w Kadzidłowie - wspaniałe miejsce - polecam
Obrazek
Obrazek
Obrazek

W Mikołajkach
Obrazek

W basenie
Obrazek

Obiecane w jednym z moich kostiumów kąpielowych :ico_wstydzioch:
Obrazek

Na wieczornym spacerku z chłopcami
Obrazek

I cała rodzinka szczęśliwych Sikorek
Obrazek

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2008, 08:17

Sikorka, super fotki :) zazdroszcze wypadu całą rodzinką :) też bym z chęcią pojechała gdzieś z mężem, ale na razie w gre wchodzą tylko weekendy, wiec troche krotko by wypocząć.

a tymczasem my po sniadanku i zaraz sie zbieramy do centrum. Siostra i przyszly szwagier w pracy wiec mam czas tylko dla Kiniuli :)

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2008, 09:27

No Sikorka jakie piękne zdjęcia!!! i co? jakbyś nie pojechała to by było dopiero...dobrze się czasem przełamać nie? Karol świetny!!! i w ogóle cała rodzina szczęśliwych Sikorek pokazuje, że było cudnie!!!

Jagódka no ja o tych złotych piszę...miała je dopiero raz ubrane..i wykrzywia nóżki, a jakże...zresztą, ona we wszystkich butkach trochę wykrzywia...jak ja, całe dzieciństwo miałam tak...Ja planuję kupić jeszcze te nieszczęsne sandały i muszę iść bo mała chce pisać i mnie gryzie reszta wieczorem pa!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 sie 2008, 09:44

hejka
Sikorko,piekne fotki i czekam juz na relacje dokladna bo widac ze udany wypoczynek mieliscie!!!superancko sie prezentujecie na ostatnim zdjeciu jako cala rodzinka w komplecie!!!

Doris,no to super ze masz czas dla Kingi i dla nas...nadrabiaj!!i udanych zakupow!!!

no i temat bucikow...hmmm Maya dalej nosi te swoje sandalki...rozmiar 4f wiec niewiem jaki...ale pochodzi w nich do konca lata,myslalam ze sa male ale jednak nie...jak dokladnie przymierzymy to palce nie wycodza z buta :ico_noniewiem: ...no i w tym tygodniu juz jedziemy po nowe...i kupie polbuty jakies....najlepiej cos w stylu tych co miala kiedys takie zielonkawe...no i jedne sportowe bym chciala ...ogladalam w sportowym sklepie ale ceny te same co w Clarksie wiec wole z Clarksa chyba niz z Adidasa czy czegos innego :ico_noniewiem: ...tylko ogolnie ta jesiennna kolekcja do mnie nie przemawia jakos :ico_noniewiem: ...u nas pomimo ciaglych deszczow Maya chodzi cale lato w sandalkach...i juz chyba czas na cos zakrytego :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”