alinko ja wlasnie o tobie myslalam i o twoim egzaminie ....bedzie dobrze....ja nie wiem czy zdarze przed porodem,choc bardzo bym chciala,,ale przyznam ,ze sie boje jezdzic ...tzn z instruktorem sie nie boje,ale z tomkiem tak,ale chyba glownie ,to sie o auto boje,ze zepsuje he he bo wtedy to by mnie tomek chyba zamordowal
Frydza wypoczywaj na całego
Alinko zdasz zobaczysz, my wszystkie będziemy trzymały kciukasy.A tak wogóle to mała na pewno by się ucieszyła z takiego prawka
Leatko sliczne brzusio, ja też wyglądam jak hipopotam - i co z tego a niech sobie gadają najważniejsze ,że bobo zdrowo rośnie
Lucynko może potrzebujesz kilku dodatkowych lekcji i od razu poczujesz się pewniej za kółkiem
Ja już zmykam do łóżeczka.Jutro wielkie prasowanie.Spokojnej nocki kochane czerwcówki
Leatka uroczy z Ciebie hipcio Lucy gratulacje no i życzę powodzenia na praktycznym i Ali również. Frydza korzystaj ze słoneczka. Sama bym gdzieś pojechała na weekend bo mam wolne a mój Jarek wyjeżdża z przyjaciółmi na koncert do Wrocławia i zostaję sama
Ale co tam. Posprzątam, popiorę i odpocznę sobie. Czasem lubię sama pobyć.
Dziś Jaruś porobił mi kilka fotek ale wkleję jutro jak wrócę od lekarza.
A teraz idę się kąpać. Pomoczę się w mojej pięknej nowej wannie a co tam...
indigo ale ci dobrze z ta wanna...my mamy tylko prysznic ...wklejaj fotki,bo dawno nie widzialysmy...leatka ladny brzusio...ja tez jak hipcio,wczoraj pani w sklepie pytala czy mam blizniaki
[ Dodano: 2007-04-13 ]
ja od 3 nie spie,bo mi niedobrze bylo,ale teraz juz ok,wiec ide spac ha ha...tomcio do pracy poszedl,to cale wyrko dla mnie hihi
[ Dodano: 2007-04-13 ]
i moze sie orientujesz,bo ja nigdy przez allegro ani prze ebay nic nie zamawialam i kompletnie nie wiem o co chodzi?jaka jest roznica miedzy ,,kup teraz,,a licytacja? i jak mam zaplacic za to co zamawiam?moge karta na necie?i za przesylke razem sie placi,czy osobno?
Lucy kup teraz to kupujesz za taka sume jaka tam widnieje a licytacja to podnosisz cene za jaka ty chcesz kupi ( ale nie mniejsza niz tam jest ) i czekasz jak ktos cie zalicytuje to musisz z nowu podniesc cene