mikusia, kilolek ma rację, u mnie to w przedszkolu pani zwraca uwagę mojemu Szymkowi bo też czasem nie słucha, tyko zamyka się w sobie, ale chyba to normalne jak dziecko czeka na narodzenie rodzeństwa. Ja z R zaczęłam brać Szymka na zakupy i to on wybiera kolor i wzorek przewijaka, becika itd i ma swój udział i jest spokojniejszymikusia1, no nie łatwo z tą szkołą, a ja myślałam, ze to tylko z przedszkolem, atu widać, ze szkoła to też dla dziecka nie lada wyzwanie. Może i Pani trochę przesadza...?
no napewno ja ja rozumiem ze jest jej ciezkomikusia1, no nie łatwo z tą szkołą, a ja myślałam, ze to tylko z przedszkolem, atu widać, ze szkoła to też dla dziecka nie lada wyzwanie. Może i Pani trochę przesadza...?
tylko ze ona jest nauczona systematycznosciWejdzie jej to w krew, tylko wy tez starajcie uczyc jej w domu SYSTEMATYCZNOSCI I OBOWIAZKOWOSCI a na pewno zadziala, troszke cierpliwosci i bedzie ok
kazdemu moze sie zapomniecja glupia o moczu zapomnialam
wszystko bedzzie dobrze zoabczyszwg prognozy z usg będzie jakaś decyzja co od porodu. Mam nadzieje, ze w końcu jakas będzie.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość