Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sie 2009, 15:45

A ja jeszcze chwilkę i lecę do domku. Boże jak dobrze że już koniec i zaczyna się weekend. Jestem padnięta. Mam nadzieję ze teraz sobie odpocznę.
justka:)), czyli kolejna dziewczynka? A to już raczej pewne czy tak jeszcze nie do końca?
No nic to uciekam i życzę miłego weekendu bo pewnie nie zajrzę tutaj do poniedziałku.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 sie 2009, 17:16

witam,dzieki dziewczyny - jak tyle osob wierzy,ze sprawa sie wyjasni,to i ja zaczynam jeszcze mocniej w to wierzyc :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Patrycja.le, mi tez sie Coneco podobaja :ico_oczko:

lilo - obejrzyj go dokladnie w sklepie,nie kupuj w ciemno,my dla Andrzejka kupilismy identyczny,tylko czerwony,bo 3 lata temu nie bylo jeszcze ladnych wzorkow i niestety okazal sie byc zle wywarzony,raczki byly alumioniowe i jak go wnosilismy na dworcu po schodach,to sie wyginaly i baaaaardzo ciezko sie go skladalo.Dziekowalam Bogu,ze mieszkamy w domku na parterze i ,ze blisko stal garaz,wiec wozek nocowal tam i nie musialam go skladac i rozkladac.My mielismy inna firme ale konstrukcja wyglada tak samo,bylismy zadowoleni,ze polska firm itp i faktycznie posluzyl nam ale tylko rok czasu :ico_wstydzioch:

No i cieszylam sie z przekladanej raczki,niestety jak chcialam pchac wozek dzidzia do przodu,to tez raczka sie wyginala,bo zle wywarzony byl :ico_zly:

[ Dodano: 2009-08-21, 17:27 ]
leona - fajny zestaw :ico_brawa_01:

A dentysta sie nie spiasl,jak wytrzylamo tylko do sierpnia :ico_zly:

Patrycja.le, my dla Jedrulki mielismy czerwony wozeczek :ico_brawa_01:

anusiek - jakie lozeczko,ba ja nie dopatrzylam :ico_wstydzioch:

geheimnis - a to lobuziara z babci,wlasna corke wygadala :ico_nienie: Ale fajnie,ze mama juz kupuje ciuszki,widac cieszy sie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Moja mama tez nie dopuszczala mysli,ze moze miec syna i ma dwie corki.Jedna z tych corek ma 2 corki i 3 w drodze i ja jak bylam w ciazy i mowilam,ze synek - to nie brala tego do glowy.Teraz wnusio jest najswpanialszy i widac,ze kocha go calym sercem,ale jak uslyszala,ze teraz bedzie Zuzia to znowu sie cieszy :ico_oczko:

justka - to gratuluje coreczki,czasem tak jest,ze na poczatku dziewczynka jak ma pepowine miedzy nozkami,to moze wygladac jak chlopczyk :ico_oczko:

Awatar użytkownika
justka:))
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

21 sie 2009, 17:41

mam nadzieje ze zdania nie zmieni bo inaczej padne za dwa tygodnie... maz sie cieszy przynajmniej pokoju przemalowywac nie bedzie musial :-D :-D :-D wyga jeden mowil od poczatku ze corcie zrobil.... :-D :-D ale i tak chcialam kupowac rzeczy dla dziecka w neutralnym kolorze... :-D przejadlam sie .. zjadlam dzisiaj za dwoch lub trzech przynajmniej ....

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 sie 2009, 18:03

justka:)), moj tez mi mowil,ze bede miala synka i byl,teraz od poczatku upieral sie,ze corcia i jest :-D

Oni chyba czuja,ze ich plemniczki daja w danym dniu x lub y i stad znaja plec :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2009, 18:17

Oni chyba czuja,ze ich plemniczki daja w danym dniu x lub y i stad znaja plec
no wlasnie :ico_noniewiem:
bo moj tez sie upieral ze syn bedzie no i jest :-) :ico_oczko:
A dentysta sie nie spiasl,jak wytrzylamo tylko do sierpnia
tak czasami bywa :ico_noniewiem:
mialam niezle zacementowane i mialo wytrzymac... nie wytrzymalo :ico_noniewiem:

ja koncze pranie i czekam na meza
no i przy okazji robie cwiczenia na kompie, bo musza w ciagu trzech tyg zaliczyc jeden przedmiot :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

21 sie 2009, 18:30

Oni chyba czuja,ze ich plemniczki daja w danym dniu x lub y i stad znaja plec
medium czy co????
zawsze sie pytal znajomego jak to robi aby byla coreczka... a G zawsze na to ze do konca i w prawo!!!
fajnie jak sie tak na nich patrzy... pekaja z dumy!!!
ciagu trzech tyg zaliczyc jeden przedmiot
zaliczysz w koncu masz dwie glowy a co dwie to nie jedna :-D :-D a jak zapomisz to Ci maluszek podpowie :-D :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 sie 2009, 19:24

leona, juz masz zaliczenia?Dopiero zaczelas :ico_olaboga:
pekaja z dumy!!!
- no moj dzis mi zaczal warkoczyk zaplatac ( a mam krotkie wlosy :ico_szoking: ) i mowie do niego,ze ja sie nie nadaje na matke corki,bo nie umiem czesac,robic fryzur czy nawet obciac grzywke,a maz na to,ze on bedzie czesal corcie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Ja sie pytam skad on sie na tym zna,o ta bestia do mnie mowi,ze nie mial dziewczyn tylko z krotkimi wlosami :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

21 sie 2009, 19:35

leona, juz masz zaliczenia?Dopiero zaczelas :ico_olaboga:
pekaja z dumy!!!
- no moj dzis mi zaczal warkoczyk zaplatac ( a mam krotkie wlosy :ico_szoking: ) i mowie do niego,ze ja sie nie nadaje na matke corki,bo nie umiem czesac,robic fryzur czy nawet obciac grzywke,a maz na to,ze on bedzie czesal corcie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Ja sie pytam skad on sie na tym zna,o ta bestia do mnie mowi,ze nie mial dziewczyn tylko z krotkimi wlosami :ico_noniewiem:
hahaha... moj sie chwali znajomym ze kolezanki do domu bedzie przyprowadzac .....a mowi sie ze mezczyzna chce zalozyc rodzine splodzic synka i zasadzic drzewo... a jednak powiedzenie mowi za siebie ... corusia tatusia....

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 sie 2009, 19:45

corusia tatusia....
- dokladnie,moj niby chcial drugiego syna a teraz mowi,ze Zuzka bedzie rozpieszczona do absurdu,bo jak krzyczec albo dac klapsa malej dziewczynce,facet to co innego a dziewczynka :ico_oczko:

Smiac mi sie z niego chce,wiedzialam,ze jak bedzie dziewczynka,to mezus sie rozplynie na jej widok :-D

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2009, 19:51

juz masz zaliczenia?Dopiero zaczelas
nie, po prostu wyszly pewne problemy ze stypendium i zeby je dostala musze w jak najszybszym czasie zaliczyc jeden przedmiot :ico_oczko:
a maz na to,ze on bedzie czesal corcie Ja sie pytam skad on sie na tym zna,o ta bestia do mnie mowi,ze nie mial dziewczyn tylko z krotkimi wlosami
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_haha_01: dobry jest :ico_oczko:

ja sie z moim wlasnie poklocilam :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”