witam,dzieki dziewczyny - jak tyle osob wierzy,ze sprawa sie wyjasni,to i ja zaczynam jeszcze mocniej w to wierzyc
Patrycja.le, mi tez sie Coneco podobaja
lilo - obejrzyj go dokladnie w sklepie,nie kupuj w ciemno,my dla Andrzejka kupilismy identyczny,tylko czerwony,bo 3 lata temu nie bylo jeszcze ladnych wzorkow i niestety okazal sie byc zle wywarzony,raczki byly alumioniowe i jak go wnosilismy na dworcu po schodach,to sie wyginaly i baaaaardzo ciezko sie go skladalo.Dziekowalam Bogu,ze mieszkamy w domku na parterze i ,ze blisko stal garaz,wiec wozek nocowal tam i nie musialam go skladac i rozkladac.My mielismy inna firme ale konstrukcja wyglada tak samo,bylismy zadowoleni,ze polska firm itp i faktycznie posluzyl nam ale tylko rok czasu
No i cieszylam sie z przekladanej raczki,niestety jak chcialam pchac wozek dzidzia do przodu,to tez raczka sie wyginala,bo zle wywarzony byl
[ Dodano: 2009-08-21, 17:27 ]
leona - fajny zestaw
A dentysta sie nie spiasl,jak wytrzylamo tylko do sierpnia
Patrycja.le, my dla Jedrulki mielismy czerwony wozeczek
anusiek - jakie lozeczko,ba ja nie dopatrzylam
geheimnis - a to lobuziara z babci,wlasna corke wygadala
Ale fajnie,ze mama juz kupuje ciuszki,widac cieszy sie
Moja mama tez nie dopuszczala mysli,ze moze miec syna i ma dwie corki.Jedna z tych corek ma 2 corki i 3 w drodze i ja jak bylam w ciazy i mowilam,ze synek - to nie brala tego do glowy.Teraz wnusio jest najswpanialszy i widac,ze kocha go calym sercem,ale jak uslyszala,ze teraz bedzie Zuzia to znowu sie cieszy
justka - to gratuluje coreczki,czasem tak jest,ze na poczatku dziewczynka jak ma pepowine miedzy nozkami,to moze wygladac jak chlopczyk