Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

19 sie 2011, 21:27

Cześć Dziewczyny, ale pędzicie- doczytać Was nie można. Nie było mnie ostatnio bo jakoś nie ciągnie mnie do kompa a i głowa mnie często boli. Ja będę znała płeć dziecka dopiero pod koniec września :(, więc jeśli mam się wypowiadać co do opisu przy suwaczku na pierwszej stronie to wole żeby było napisane, że czeka na maleństwo bo tak na razie zwracamy się do dzidzi z mężem :).

[ Dodano: 19-08-2011, 21:29 ]
AAAA i miałyście temat porodu... ja mam skierowanie na cesarkę od okulisty bo mam za dużą wadę wzroku (-6) :( powiem Wam, że boję się tego strasznie bo tyle nasłuchałam się o tych cesarkach i jak to się jest później obolałym, że ciężko jest się dzidzią w szpitalu zająć... :(

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sie 2011, 22:13

:( powiem Wam, że boję się tego strasznie bo tyle nasłuchałam się o tych cesarkach i jak to się jest później obolałym, że ciężko jest się dzidzią w szpitalu zająć... :(
nie słuchaj :-) ile cesarek tyle opinii, tak samo z naturalnymi porodami. Bądź dobrej myśli i nie załamuj się. Ze mną na sali leżała dziewczyna która tylko stękała i jęczała a miała 8 godzin wcześniej cesarkę, czym więcej jęczała tym mniej miała siły... wiadomo że boli, ale da się wytrzymać. Dla pocieszenia może być to że możesz spokojnie na tyłku siedzieć :-D

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

19 sie 2011, 22:26

Beatka78, zuch dziewczyna z ciebie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dobrze mieć cie koło siebie ,a ty wyemigrowałaś tak daleko :ico_oczko:
milo mi dziekuje :ico_sorki: napewno z chcecia bym pomogla
bo powiem ze chyba minelam sie z powolaniem
ale mam zamiar to nadrobic
a jak bylam w liceum to strasznie chcialam byc policjantka a teraz pol rodziny jest w policji

[ Dodano: 19-08-2011, 22:32 ]
Mad. a ty jakiego masz pieska

ja juz wczesniej pisalam ze moje dzieci byly duze
3700 i 4200
i teraz chca mnie miec tu pod opieka
co by mala duza nie urosla
i byc moze bede miec jakas diete
bo ja drobna a takie duze dzieci mam
i ciezko to urodzic
a rozwarcia mialam na 10 a dzieci nie chcialy przejsc przez kanal rodny

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sie 2011, 22:37

Mad. a ty jakiego masz pieska
Beagla :-) Oto i ona - Megi:

Obrazek

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sie 2011, 07:52

hej dziewczyny ale Wy macie tempo pisania wczoraj mnie nie było i tyle do nadrobienia że szok :ico_szoking: :ico_szoking:

a co do opisu na pierwszą stronę to też mi się chyba bardziej podoba czeka na maleństwo lub dzidzię :ico_oczko:

hmm coś jeszcze miałam napisać aaa moje dziecki malutkie się rodziły bo troszkę im się spieszyło na ten świat i nie chciały czekać do terminu i tak miały 2400 i 2900 wagi

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sie 2011, 08:28

bryy :ico_oczko:

:ico_olaboga: :ico_olaboga:

nie doczytam was niestety bo dziś nie mam czasu ,mamy dziś wesele i od wczoraj biegam i załatwiam resztę spraw. Po południu fryzjer mój i dziewczynek :-D A ja wczoraj już nie zdążyłam włosów ufarbować i nie wiem czy to dziś robić :ico_placzek:

Gabi, :ico_brawa_01: za pierwsza stronę

Tak wam powiem ,że mam ostatnio jakieś leki dziwne że z dzidzią coś nie tak(od jakiegoś czasu nie czuje ruchów i pływania szkraba :ico_noniewiem: w ogóle nic tam nie czuje ,wiem nie powinno się tak myśleć i całe szczęście że w poniedziałek jest wizyta bo zwariuje z tymi myślami :ico_puknij:

Beatka78, :ico_sorki: :ico_sorki: za odebranie porodu :-D ja mam marzenie ,żeby w ratownictwie pracować ,już miałam 3 razy sposobność pomagać ludziom podczas wypadków i każdy mi mówi ,ze się minęłam z powołaniem. Raz nawet kobitka do mnie przyjechała z podziękowaniami :ico_szoking:

dobra lecę do roboty bo znów nic nie zdążę zrobić :ico_oczko:
Miłego dzionka :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

20 sie 2011, 08:52

Cześć dziewczyny!Zrobię sobie śniadanko i zmykam na targ po owocki bo mam już straszny jęzor na winogronko :) Później wrzucę Wam zdjęcie mojego brzuszka...

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2011, 09:00

Widzę, że póki co przewaga głosow na "czeka na maleństwo/dzidziusia" :ico_oczko:
Wszystkich propozycji dziewczyny chyba nie widziały, bo tyle naskrobałyśmy stron :ico_haha_01:

nick - jeszcze nie wie kogo pod serduchem nosi
nick - czeka na niespodziankę
nick - czeka na maluszka/dzidzię

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2011, 10:29

bo lada moment wszystkie sie chyba dowiedzą, kto tam u nich w brzuszku mieszka :-)
Ciekawe czy któraś nie chce wiedzieć :ico_oczko: ?
szyszeczka, no koniecznie pokaż brzusiolka :ico_sorki:
Mój mąż zabrał się dzisiaj za malowanie Emilkowego (a w przyszłosci obu dziewczynek)pokoju. Zmobilizowałam go :ico_oczko:
No proszę jaki przykładny mąż ! I jaki kolorek będzie ?

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2011, 10:47

i ja was witam :-D wiecie co mam dzisiaj normalnie ochotę na placki ziemniaczane ze śmietaną i cukrem :ico_szoking: :ico_szoking: mamy dzisiaj jechać do mojej kochanej cioci ,bo jak się dowiedziała że w ciąży jestem to mi zaraz wyprawkę uszykowała i chce mnie koniecznie z brzuszkiem zobaczyć :ico_haha_01: więc będę dzisiaj macana :ico_haha_01: :ico_haha_01: a jeszcze muszę odebrać zamówione książki z księgarni i jakieś zakupy zrobić a mój mąż dzisiaj strasznie "nieruchawy" :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”