Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2007, 16:33

Foteczki ze wczoraj Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek i oczywiscie synek mojego brata Arus Obrazek

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2007, 16:42

No no.. rzeczywiscie pustawo tu.. Ja jakas pochmurzasta dzis - zaraz ide na drugi spacer z Miskiem, to moze łykne witaminki slonca i usmiech wroci na mordke. Jakies zakupy w delikatesach kupie i pozna obiado- kolacje upichce.
Wczoraj siedziałam i wystawiałam ciuszki na allegro. A dzis- pol dnia z Krzysiamiw lozku sie mietosilismy hihi.. Starszego wzielo na amory i slodkie czułe słowka.. A Misiek wstał w wysmienitym humorze i wesoło gaworzył z nami w wyrku. Potem poszarpał mamusine włoski, powyrywał kilka kłaczków i poszedł spac.. Bylismy na rynku, bo chciałam cos upolowac u moich handlarzy z ciuszkami z UK,ale mieli resztki towaru i kupiłam tylko portki i bluzeczke Nexta Miskowi.. A! I dorwałam sliczna sukieneczke dla Małej laleczki - tez NEXTa -zolciutka z wyszywanymi kwiatkami,z tyłu zapinana na guziki. tylko ze na roczek.. i wzwyz.. ale wystawie na allegro- czesto jak cos dorwe dla dziewuszki, to biore na allegro :):
U nas chwilowy brak kasy.. Wyszła naprawa auta, moje studia, opłaty.. I nagle na koncie wypustoszało.. I czekam na przyszły tydzien, bo mam 50 zł w portfelu, no a kaska napłynie dopiero, jak ludzie pokupuja na allegro. Ratuje mnie ten serwis! hehe. nie ma co :): No ale kazdy sposob jest dobry..

O.. Pan Mis sie budzi.W łapce dalej sciska mamine kłaczki ibuziaka ma całegow slinie :): hihi
LUCY NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA OLIWIERKA!!!
Obrazek

Madziorka- super wycieczka, masz pieeeekna tunike!Ja nie wiem - uan w sklepach wszystko dla ponuraków- ciezko znalezc cos w zywych pozytywnych kolorkach :ico_noniewiem:
Avisku - wspolczuje zmagac z cycuchami. Znam ten bol. Mi juz spadły i wrociły do starego stanu C75.. Ale z E75 wyglądałam jakbym naprawde miała wmontowany na klacie zderzak.. Ale nie martw sie- wszystko wroci do normy :-)
Astrid - dzieki za rady.. Probowałam z tymi zabaeczkami, ale kurde- no nic :/ w srode bede sie ubiegac o skierowanie, bo z takiego zaniedbania, potem moze cos powaznego wyjsc.. :ico_olaboga: :ico_noniewiem: A Twoj Brzdac bombowy!Jaki zdolny! Cudny dzieciaczek!
Aniu - szkoda mi Ciebie Kochana, bo ja to w pojedynke nie funkcjonuje.. Ale rozlaka zcala zwiazek i zobaczysz, jaka bedziesz potem silna!!! Trzymam Kochana za Ciebie kciuki!
Karla- a ja z Gdanska.. Wiec rozrzucone jestesmy ze hoho.. i nonono.
A Pan Bułka - suuuper! Duzo do kochania hihi :):

Ide na łączke z moim małym dzentelmenem..
A z jego tatusiem - tez mamy malutką wojne! Ech.. Ci faceci..
Ale z drugiej strony, to ja czasem zrzeda jestem :ico_haha_01: no ale co tam.

[ Dodano: 2007-09-17, 16:46 ]
Frydza- suuper zdjecia! I jakie slicznybalooon! Ja uwielbiam balony - hihi - najbardziej te z helem :):

A w ogole to odkryłam, ze na moim zadupiu jest las! Tuz przy osiedlu! Kiedys były malutkie brzozki - a teraz juz jest las.I bylismy juz tam dwa razyna grzybach - w sob i niedz przed szkoła, o 7.hihi. Super! Pol godzinki, pol siateczki.. W sam raz do jajówy. Do tego rosna poziomki, jezyny.. A dalej sa wieeeelkie sady! Wiec bomba!
Modle sie teraz tylko, zeby nie zabudowali tego tak szybko, bo takie tereny to skarb! Ale osiedle- rozrasta sie w zastraszajacym tempie i jak Misio bedzie wiekszy, to bedzie lipa.. no coz.. rynek nieruchomnosci sie rozrasta... :ico_noniewiem:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

17 wrz 2007, 18:42

Alinko ja mieszkam w miejscowosci Bristol,a pracuje w Marriocie ,w sumie pracowalam,bo nie chce tam wracac hi hi ale fajnie by bylo sie spotkac :ico_oczko: a myslalyscie jakby bylo super,jakbysmy wszystkie na raz sie spotkaly :ico_szoking: :ico_brawa_01: wiem,ze to marzenia,bo ciezko by bylo,ale fajowo co ??????frydza fajne fotki ,madziorka twoje tez super, a jaka ta miejscowosc?

juli ale sliczny torcik ....dziekujemy wszystkim za zyczonka :-D :-D :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2007, 19:02

LUCY no superowo by bylo jakbysmy sie kiedys wszystkie spotkaly :-D

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2007, 19:24

frydza wikusia sliczna rozowa dziewuszka, mamcia jak zawsze pogodna i wesola.. super kubusiowy balonik no i ten arus ..ach... przyszly lamacz kobiecych serc :ico_oczko:

lucy St Albans

julie no to zycze szybkiej i wysokiej licytacji i naplywu gotowki na kolejne zakupki
podaj jeszcze raz swoj login to poogladam co tam masz hehe

[ Dodano: 2007-09-17, 19:29 ]
no ja mysle, ze za rok na wakacjach mozna by zorganizowac jakis wspolny wypad z dzieciakami i mezami gdzies nad morze albo na mazury... wynajac domki i szalec/ hihi

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

17 wrz 2007, 21:24

a ja w miedzy czasie prosze o klik
tutaj http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53994

i tutaj
http://kulka.act4trees.com/

i tutaj www.pajacyk.pl

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

17 wrz 2007, 21:26

Cześć laski.
Przepraszam was bardzo, bo poczytałam was popołudniu ale dopiero teraz mam czas popisać. No i... nie bardzo już pamiętam co komu odpisać (wiecie jak to).
Śliczne zdjęcia Madziorki i Frydzy. Frydza ty to nasza śmieszka jesteś. Mam wrażenie, że ty masz ten uśmiech przyklejony na stałę :-D Nawet nie wiem jak byś wyglądała bez niego, ale wcale nie chcę wiedzieć. Tak jest ok.

Lucy serdeczne życzenia i buziolki dla Oliverka. :ico_tort: Trzy miesiące to już wspaniały wiek :-D .

Juli cieszę się że masz trochę rozrywki z tą szkołą.

A my dziś byliśmy na szczepieniu. Tomcio był dzielny. Troszkę zapłakał jak pani mu wstrzykiwała, ale jak przestała to i on od razu przestał. Kochany aniołek.
Waży 6210g i długi na 62 cm. Znacznie mniej od Marcinka Madzi, ale waga i wzrost urodzeniowy też się tak różniły. Pani doktor powiedziała, że pięknie przybiera.

Musieliśmy też pojechać po nową wanienkę, bo ze starej Misio wyrósł. Ja nie wiem czemu takie małe robią na trzy miesiące?? Bez sensu. A taka fazowa była z gadżetami. Muszę ją sprzedać na allegro, tylko myślę jak ją wysłać??

Madziorka świetny pomysł z jogą. Ja też już myślę, że trzeba coś robić, żeby tak w domu nie siedzieć bez ruchu. No i ja mam coś innego na oku. Zobaczcie:
http://www.aqua-academy.pl/infants.php
To jest u nas w Szczecinie i zamierzam się wybrać oblukać co i jak i zobaczymy...
Ale jestem strasznie napalona. Tylko jak oglądałam te filmiki to trochę mi się żal robi tych bąbelków jak im ta woda na oczka leci. No ale wiem przecież, że to nic złego. Tylko, że to tak wygląda, że mi ich szkoda. Koniecznie zobaczcie filmiki.

A co do spotkań... aż boję się już wypowiadać. Powiedzcie tylko gdzie i kiedy. Trzeba wcześniej by ustalić, żeby urlopy wcześniej zaklepać. jak tylko będę mogła to jazda...
Może w Gdańsku u Juli. Zawsze chciałam do Trójmiasta jechać i nigdy nie miałam okazji.

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

17 wrz 2007, 21:48

Kamilko ja tez nigdy w Gdansku nie bylam,a Tomek ma gdzies tam rodzine,wiec byloby super,bo on od razu by odwiedzil :ico_brawa_01: i jego siora mieszka raz w w-wie ,raz w gdansku hi hi a ja w zadnym z tych miejsc nie bylam :ico_wstydzioch: wiec mi to pasi :ico_brawa_01: a taki basen dla maluszkow,to i mojemu sie marzy...bardzo bysmy chcieli chodzic...juz dawno o tym mysle,ale musi byc jakas spacjalna woda ,a w bristolu chyba nie ma,ale poszukam w necie jeszcze....a w szczecinie jest :ico_brawa_01: super :ico_brawa_01: ale Ci zazdroszcze,ze mamy taki fajny basen dla dzidzi ,a mnue tam nie ma :ico_placzek: hi hi

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2007, 21:49

A co do spotkań... aż boję się już wypowiadać.
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Zawsze chciałam do Trójmiasta jechać i nigdy nie miałam okazji.
a do Krakowa nie chcialas? z Gdanskiem to ja mam tak, ze chyba tylko Lucy i Madziorka maja tam dalej niz ja :-D :-D

Lucy sto lat dla Oliverka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja trzy miesiace o tej porze bralam zastrzyki na zahamowanie akcji porodowej :-D :-D zeby moju maz na orod rodzinny zdazyl, ale Luska zdecydowala inaczej :ico_oczko: z ta Australia to wymyslilas :ico_olaboga: :-D tak daleko, weze, pajaki, krokodyle i Aborygeni :-D :-D :-D nie boisz sie? moj maz ma marzenie, zeby do Norwegii wyemigrowac, ale dla mnie za zimno :ico_noniewiem:
Madziorka fajowy pomysla z ta joga, na takie pomysly u nas nie moge sobie pozwolic, bo tutaj to sie matek nawet z wozkiem do sklepu nie wpuszcza, a co dopiero zorganizowac cos dla nich :ico_noniewiem: na basenie zajecia dla dzieci od 3 lat :ico_noniewiem: kiszka... A Juli wystawia na allegro jako hszanek
Astrid ja do Anglii pojechalam z moim wtedy jeszcze chlopakiem. on mial zalatwiona prace, ja nie. sama szukalam i w dwa dni w sklepie znalazlam. potem z jego praca sie troche porypalo i zostal na lodzie i przenieslismy sie do Londynu, gdzie ja na drugi dzien juz prace znalazlam, a on prawie 2 miesiace byl bez pracy :ico_olaboga: bo nie znal jezyka. w styczniu wracamy do UK, bo mi sie konczy macierzynski, ale nie chcemy juz do Londynu wracac, bo tam mieszkania sa kosmicznie drogie, wiec znowu jakby w ciemno jedziemy i bedziemy szukac oboje nowej pracy, co teraz bedzie trudniejsze, bo bierzemy Luske i jeszcze chce z Polski od razu au-pair zabrac, ale na pewno sie uda :ico_oczko:
Alinka ty widze z tych bogadszych :ico_oczko: ja mam teraz az 1500 zl, niektorzy w moim miescie za 800 zl zyja i zyja... zycie takie se, ale ja tylko tak do grudnia musze pociagnac. jakos musze dac rady, bo karty nowej mi nie przysla do Polski. Musze osobiscie w UK odebrac.

My dzis na spacerku z nowa znajoma bylismy. ona ma czteromiesieczna corke i 2.5 letniego chlopca. opowiedziala mi straszna historie :ico_szoking: jak to jej synka gdy mial tygodni w wozku potracilo auto i mial straszne obrazenia wlacznie z urazem mózgu o peknieta czaska :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: na szczescie teraz w miare normalnie sie rozwija, ale nigdy nic nie wiadomo :ico_noniewiem: a ten ch*&^j co go potracil dostal 800 zl mandatu i 3 lata w zawieszeniu!!!!!!!! cholera sprawiedliwosc!

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 wrz 2007, 21:49

[ Dodano: 2007-09-17, 19:29 ]
no ja mysle, ze za rok na wakacjach mozna by zorganizowac jakis wspolny wypad z dzieciakami i mezami gdzies nad morze albo na mazury... wynajac domki i szalec/ hihi
Madziorka, świetny pomysł :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ja jestem za!!
Twoje foty superowe!!!!!

Aga, Wikusia śliczna dziewczynka, a jaka duża/długa!

Lucy, dla Oliverka okazji 3 miesięcy :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Juli, szybkiego napływu gotówki życzę :-) Co do rozłąki, to rzeczywiście scala związek, już to z Krzysiem przerabialiśmy. Byliśmy ze sobą (czytaj znaliśmy się) niecałe 4 miesiące, kiedy wyjechałam na całe wakacje do Stanów, wróciłam na 3 tygodnie i znów na cały semestr do Finlandii. I przetrwaliśmy, choć zwłaszcza wyjazd do Finlandii był ciężki. To znaczy było superowo, ale tęskniliśmy przeokrutnie. Dlatego niecałe pół roku po moim powrocie zaręczyliśmy się :-) . A teraz znów bez mojego Krzysia ponad 3 miechy :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Ale damy radę, tylko mi też ciężko funkcjonować solo...
Helenka była dziś kochana, a teraz już od prawie godziny kima. Ja też powoli zmykam, bo jeszcze nie odespałam wesela. Co do zdjęć to jakoś nie mieliśmy weny do pstrykania.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”