No no.. rzeczywiscie pustawo tu.. Ja jakas pochmurzasta dzis - zaraz ide na drugi spacer z Miskiem, to moze łykne witaminki slonca i usmiech wroci na mordke. Jakies zakupy w delikatesach kupie i pozna obiado- kolacje upichce.
Wczoraj siedziałam i wystawiałam ciuszki na allegro. A dzis- pol dnia z Krzysiamiw lozku sie mietosilismy hihi.. Starszego wzielo na amory i slodkie czułe słowka.. A Misiek wstał w wysmienitym humorze i wesoło gaworzył z nami w wyrku. Potem poszarpał mamusine włoski, powyrywał kilka kłaczków i poszedł spac.. Bylismy na rynku, bo chciałam cos upolowac u moich handlarzy z ciuszkami z UK,ale mieli resztki towaru i kupiłam tylko portki i bluzeczke Nexta Miskowi.. A! I dorwałam sliczna sukieneczke dla Małej laleczki - tez NEXTa -zolciutka z wyszywanymi kwiatkami,z tyłu zapinana na guziki. tylko ze na roczek.. i wzwyz.. ale wystawie na allegro- czesto jak cos dorwe dla dziewuszki, to biore na allegro
U nas chwilowy brak kasy.. Wyszła naprawa auta, moje studia, opłaty.. I nagle na koncie wypustoszało.. I czekam na przyszły tydzien, bo mam 50 zł w portfelu, no a kaska napłynie dopiero, jak ludzie pokupuja na allegro. Ratuje mnie ten serwis! hehe. nie ma co

No ale kazdy sposob jest dobry..
O.. Pan Mis sie budzi.W łapce dalej sciska mamine kłaczki ibuziaka ma całegow slinie

hihi
LUCY NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA OLIWIERKA!!!
Madziorka- super wycieczka, masz pieeeekna tunike!Ja nie wiem - uan w sklepach wszystko dla ponuraków- ciezko znalezc cos w zywych pozytywnych kolorkach
Avisku - wspolczuje zmagac z cycuchami. Znam ten bol. Mi juz spadły i wrociły do starego stanu C75.. Ale z E75 wyglądałam jakbym naprawde miała wmontowany na klacie zderzak.. Ale nie martw sie- wszystko wroci do normy
Astrid - dzieki za rady.. Probowałam z tymi zabaeczkami, ale kurde- no nic

w srode bede sie ubiegac o skierowanie, bo z takiego zaniedbania, potem moze cos powaznego wyjsc..

A Twoj Brzdac bombowy!Jaki zdolny! Cudny dzieciaczek!
Aniu - szkoda mi Ciebie Kochana, bo ja to w pojedynke nie funkcjonuje.. Ale rozlaka zcala zwiazek i zobaczysz, jaka bedziesz potem silna!!! Trzymam Kochana za Ciebie kciuki!
Karla- a ja z Gdanska.. Wiec rozrzucone jestesmy ze hoho.. i nonono.
A Pan Bułka - suuuper! Duzo do kochania hihi
Ide na łączke z moim małym dzentelmenem..
A z jego tatusiem - tez mamy malutką wojne! Ech.. Ci faceci..
Ale z drugiej strony, to ja czasem zrzeda jestem

no ale co tam.
[ Dodano: 2007-09-17, 16:46 ]
Frydza- suuper zdjecia! I jakie slicznybalooon! Ja uwielbiam balony - hihi - najbardziej te z helem
A w ogole to odkryłam, ze na moim zadupiu jest las! Tuz przy osiedlu! Kiedys były malutkie brzozki - a teraz juz jest las.I bylismy juz tam dwa razyna grzybach - w sob i niedz przed szkoła, o 7.hihi. Super! Pol godzinki, pol siateczki.. W sam raz do jajówy. Do tego rosna poziomki, jezyny.. A dalej sa wieeeelkie sady! Wiec bomba!
Modle sie teraz tylko, zeby nie zabudowali tego tak szybko, bo takie tereny to skarb! Ale osiedle- rozrasta sie w zastraszajacym tempie i jak Misio bedzie wiekszy, to bedzie lipa.. no coz.. rynek nieruchomnosci sie rozrasta...