mariola
Jestem mózgiem tego forum!

22 kwie 2008, 14:49

ja tez wracam do pracy juz 3 czerwca Wszystkiego najlepszego dla Dawidka i Maji :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

[ Dodano: 2008-04-22, 14:56 ]
aha ladne zdjecia dziewczuyny macie jak te dzieci rosna ja tez wkleje tylko wgram na fotosiku

[ Dodano: 2008-04-22, 15:02 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2008, 16:27

My własnie ze spacerku wrocilismy.. jest masakrycznie goraco. na term niby niecale 20 ale w sloncu na pewno duzo wiecej. Norbertowi za goraco bylo i marudzil biedaczek, a i tak przed wyjsciem 5 razy go przebieralam bo nie wiedzialam jak bedzie odpowiednio. W koncu zalozylam mu body na dlugi rekawek i kurteczke cienka ale po jakims czasie kurteczki nawet sie pozbylismy.
O 16.30 pojdziemy jeszcze raz na dworek - Rafala na autobus odprowadzimy.
A teraz Norbert bedzie jadl pysznosci ze sloiczka :-D

[ Dodano: 2008-04-22, 16:31 ]
Aaa.. i sama dopiero zauwazylam, ze mamy trzeciego solenizanta (wszyscy o nim zapomnieli :029: )... Stawimy :ico_tort: bo Norbercik 4 miesiace skonczyl :ico_brawa_01: ..
Moj synus kochany :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

I dla Dawidka :ico_prezent: :ico_tort: :ico_urodzinki:

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

22 kwie 2008, 18:47

mariola

22 kwie 2008, 18:48

Oj zapomnialam o Norbercie wszystkiego najlepszego i przepraszamy :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

[ Dodano: 2008-04-22, 18:50 ]
wkleilam zdjecia otwieraly sie a teraz sie nie otwieraja

[ Dodano: 2008-04-22, 18:59 ]
[img][img]http://images32.fotosik.pl/226/37d97d408caffc41.jpg[/img][/img]
wklejam jedno jeszcze raz

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2008, 19:48

Oj zapomnialam o Norbercie wszystkiego najlepszego i przepraszamy :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
Dziękujemy i sie nie gniewamy :-D

Jola, nic tak nie poprawia kobiecie humoru jak zmiana fryzury. Ważne aby samemu czuć się w niej dobrze.
A zdjęcia są słodziutkie. Zwłaszcza na playmacie :ico_brawa_01: A jakie wogóle Julka ma podejście do braciszka? Zachwycona niem? Pewnie chciałaby pomagać mamie przy pielęgnacjach brata, co? :ico_haha_01:

My wróciliśmy z drugiego spaceru, po drodze zachaczyliśmy się u znajomej na godzinkę.
Teraz Norbert już wrzeszczy bo dalej siedzi w wózku. Wróciliśmy to spał więc go zostawiłam, obudził się to bawił się książeczką a teraz już mu się to znudziło. Zmęczony już. Zbieram się do kąpieli malucha.. jeszcze przedtem pokój musze ogarnąć.
A wogóle taka pogoda już super, że wsadziłam Norberta do spacerówki, strasznie mu się spodobało bo wreszcie może porozglądać się na spacerku. Jutro zrobię zdjęcia to coś wkleję. Uciekam bo zaraz w histerię mój maluszek wpadnie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2008, 20:23

To tu na torcie odpowiednia liczba świczek :ico_tort: :ico_oczko: dla Norberta oczywiście

No a my juz po kąpieli. zaraz ja lecę i spać bo poprzedniej nocy mało co spałam przez tego mojego szkraba. Do juterka :-)

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

22 kwie 2008, 20:35

Oj wszystkiego Najlepszego, dla Norbercika! Jakie te wasze dzieciaczki już duże :ico_olaboga: 4 miesiące-kiedy to będzie... :ico_oczko:

Ja przed porodem pracowałam w domu i teraz swoję pracę rozdaję ciotce i teściowej-One sobie zarobią i przetrzymują mi pracę do momentu aż sama będę miała ciut więcej czasu, z resztą i teraz w wolnej chwili cośtam robię, to zawsze chociaż jest, żeby mamie na koncie na rachunki zostawić. Póki co Kuby zarobki starczają, a myślę, że jak się sezon rozkręci na dobre to odłożymy coś na zimę, bo wtedy mniej pieniążków jest zawsze.

dzisiaj Gabriel był tak kosmicznie marudny-jak nie spał dwie noce to co mu się dziwić, jeszcze kupki coś nie mógł zrobić... dałam mu wieczorem espumisan, zrobił kupkę i dalej krzyczał więc Go unynałam na rękach i śpi-poczekam z kapielą aż się obudzi, a póki co :ico_prasowanko: na mnie czeka

Awatar użytkownika
Jola_85

22 kwie 2008, 21:19

Jesli chodzi o macierzynski mi sie maju konczy ale nie wracam do pracy,ciezko bedzie ale nie mam z kim Mirka zostawic a do zlobka go nie dam...poczekam az pojdzie do przedszkola

[ Dodano: 2008-04-22, 21:23 ]
CleoShe no czasami to az za bardzo chce mi przy nim pomagac i muszeuwazac bo chce go nosic i za mocno go przytula :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

22 kwie 2008, 21:30

Rajuśku.... rzeczywiście i Norbercik i Dawidek jeszcze :-) Tym słoneczkom też najlepsiejsze życzenia zdrowka i uśmiechu ;-) :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_tort:

My już po kąpieli, Ula zasnęła, a ja zaraz idę się kąpać i spać. Szukamy z mężem laptopow na necie, prawdopodobnie kupimy w Anglii przez kuzynkę, bo dużo taniej, zwłaszcza teraz, gdy funt tak nisko stoi.

Klaudia czadowe zdjęcia, Norbercik w tym staniku wygląda super, widać, że ma dobrą orientację seksualną ;-)

Jola_85, maluchy razem wyglądają słodko, Julka z taką czułością patrzy na Mirusia

Zmykam... spokojnej nocki :-)

[ Dodano: 2008-04-22, 21:32 ]
pinko, dzieki za podpowiedz z ta butelka, Dawidek tylko z niej pije herbatki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Mam do Was pytanko czy Wasze maluszki trzymaja juz sztywno glowke???
Cieszę się, że Dawidkowi podpasowała butelka, Ula też pije tylko z niej :-)
Co do trzymania głowki, to Ulek trzyma ją wysoko, sztywno i pewnie :-)

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2008, 21:38

Ja na macierzyńskim do września jestem - przestałam pracować 2 tyg przed porodem a i wogóle tu macierzyński trwa 9 miesięcy. No a potem i tak nie wrócę szybko do pracy. Rafał nie ma źle płatnej pracy i jakoś damy radę (mam nadzieję). Zobaczymy. Wogóle to jakoś nie widzi mi się zostawienie mojego maluszka komuś.
A jak to jest na urlopie wychowawczym? Nie płacą a lata pracy lecą? Nie wiem więc pytam się orientacyjnie :ico_noniewiem:

Dziękujemy za życzonka.. :-)
No a my juz po kąpieli. zaraz ja lecę i spać
Jak Ty Renia idziesz spać to mi się dopiero wieczór zaczyna.. Norbert zwykle już śpi a ja mam czas by wreszcie coś zrobić :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-04-22, 21:42 ]
CleoShe no czasami to az za bardzo chce mi przy nim pomagac i muszeuwazac bo chce go nosic i za mocno go przytula :ico_haha_01:
Hehehe.. no takie małe dzieciaczki jak Julka nie mają wyczucia i by ściskały te młodsze jak lalki :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”