Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sie 2008, 10:24

Hello,
Jestem i ja.
Wczoraj byłam nad jeziorkiem i chociaż nie było ładnej pogody to pospacerowaliśmy trochę i grill był i super było.
Najważniejsze to to że mam samochodzik :) Bardzo mi się podoba teraz muszę tylko pozałatwiać trochę dokumentacji i będę mogła spokojnie wyjechać na urlop :D

GLIZDUNIA, fajnie że udał Wam się wypad we dwoje.
zborra, no to trochę odstresowałaś się na koncercie co?
doris, witamy i szykuj się na weselicho :D
Sikorka, witamy, zdjęcia śliczne :D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2008, 10:42

sikorka cudne fociaki piekne okolice
gdzie to jest?

a buciki to ciezka sparawa bo nie dosyc ze trzeba dobrze wybrac to jeszcze te ceny
:ico_olaboga:

a ostatnio bylismy z mamą i małą w CCC i moja modnisia kazała sobie przymierzac buty i spacerowała dumna i blada

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 sie 2008, 11:53

no Jagodka masz racje,dla mnie to naprawde trudny wybor z bucikami bo ja wole kupic 1 pare a konkretna niz 3 pary tanich i takich sobie...Mayi poki co nic sie z tymi skorzanym bucikami nie dzieje a skoro ma jedna pare na kazdy sezon to naprawde je wykorzystuje na maxa...a widzialam ze te znajome pokupily sandalki za 5f w takim tanim sklepie i juz sie dziewczynkom pruly....a Mayci jak nowe....z tym ze zaplacilam swoje :ico_noniewiem: ......ale juz sie zdecudowalam na buciki....chcialabym znow zielonkawe ale czy beda w jej rozmiarze to nie wiadomo...pewnie kupi co akurat bedzie :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2008, 11:53

doris, witamy i szykuj się na weselicho :D
oj szykuje sie szykuje :) aczkolwiek jeszcze nie mam kreacji... tzn mam pomysl.
A to było tak:
pojechalam z mama i siostra do anszej krawcoy - super szyje - bo moja mama ma tylko szyte rzeczy, i widzial u niej super sukienke i stwierdzilam ze mi sie podoba i w takiej moge isc :) powiedziala mi jaki mam kupic material i kupilam, po powocie z pily jade do niej :) ale zdradze wam jaka to kieca - jak bede miala ja uszyta to pokaze - w kazdym badz razie laska bede

glizdunia ja tez sie ciesze ze mam czas dla Kiniulki i dla Was :)

nic konkretnego nie kupilam, bo poszlam tylko do marketu po spozywcze produkty :P

zaraz biore sie z obiadek :)

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2008, 12:21

GLIZDUNIA, ja tez wole kupic jedne ale porządne

no to doris, nie moge sie doczekac jak bedziesz wygladac

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 sie 2008, 12:48

Doris,w to ze bedziesz wygladala oszalamiająco to ja wcale nie wątpie....ale ciekawa tej kreacji jestem niesamowicie!!!!czy to cos w sexi stylu czy moze bardzo dziewczęce?podpowiedz troszke :ico_sorki:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2008, 12:49

hejka

co do butkow to ja na razie nie kupuje zadnych firmowek bo bez sensu..ma jedne sandałki, z ktorych juz powoli paluszek wystaje, ale zobacze jak do konca sierpnia bedzie gorzej to na wczasy bede musiała kupic jeszcze jedne sandały :ico_noniewiem: a na jesien planuje kupic takie ekeganckie i sportowe...

sikorka ciesze sie ze wyjazd sie udał :ico_brawa_01: zdjecia piekne..a w takim własnie rezerwacie przyrody bylam dwa tyg temu ale jeszcze sie nie zdazyłam fotkami pochwalic :-)
glizdunia sliczna z was para!!
zborra Moja ma jeszcze bardzo duzo rzeczy dobrych nawet chodzi w spodenkach od 3-6 m-cy :ico_szoking:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2008, 13:22

GLIZDUNIA, bedzie czerwona - a czy w stylu sexi to nie wiem, ale raczej nie... chcoiaz czerwien jest sexi...

ladybird23, no to czym predzaj chwal sie fotami z rezerwaru :)

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2008, 13:57

Ja kupiłam Wiktorowi sandałki za 36 zł ! Skórzane, z wyprofilowaną wkładką i też przechodziłby w nich całe lato, gdyby nie zrobiły się na niego maławe !!! Gdybym wydała na nie więcej pieniędzy byłoby mi żal, że poszły na marne ! I naprawdę sztuką jest kupić dziecku dobre buty w rozsądnej cenie bo pamiętajmy, że stópka rośnie w ekspresowym tempie.

Też myślałam o kupnie jednej pary na jesień, ale nie wyobrażam sobie, że w cieplejsze dni czy do biegania na placu zabaw miałabym małemu zakładać botki ... Chyba wygodniej byłoby mu w adidaskach - poszukam więc dwóch par.

Dziś byłam właśnie na zakupach i sprawiłam sobie sweterek i bluzkę - taka mała rzecz, a cieszy :ico_oczko:

Wiktor usnął więc zapraszam na :ico_kawa:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 sie 2008, 18:49

a co tu popoludniu taki spokoj?
Kamizela,zakupy udane to czas na chwalenie sie!!!pokazuj bluzeczki!!!
a co do bucikow no to jasne ze jak sie uda kupic konkretne butki za niska cene to wielki sukces...ale nieczesto sie zdarza :ico_noniewiem:

a mnie dzis Maya zaskoczyla...A. pil ciepla herbate a ta podeszla i wziela kubek i sie ladnie napila...my w szoku bo napila sie bez rozlania nawet kropli z wielkiego kubka i ladnie odlozyla kubek na swoje miejsce :ico_haha_01: ....nie wiedzialam ze juz potrafi sama pic z kubka bez rozlewania....potem jeszcze nam demonstrowala kilka razy :ico_haha_01: ...a ja jej ostatnio ciagle niekapek dawalam :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”