aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sty 2008, 12:39

Hejka

KocuraBura ja też odstawiał m systematycznie od piersi. Szłam do pracy jak Wojtuś miał 5,5 miesiąca i odstawiałam go systematycznie. Najpierw wydłużałam godziny między karmieniami, także pierwsze karmienie przed praca a kolejne jak wracałam z pracy po 14.00, potem karmienie na noc i ewentualnie jedno w nocy. Jednak z czasem dzienne karmienie odpadło a za nie długi czas i nocne poszło w zapomnienie trwało to może z 1,5 miesiąca. Było bezstresowo i bez płaczu :ico_brawa_01:

Dzięki za zaproszenia na naszej-klasie :-D

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

21 sty 2008, 14:18

moje cyce- jak one to przyjmą
z tym miałam trochę problem, bo jak chciałam już zupełnie Michała odstawić i nie dawać mu w nocy ani w dzień to zrobiło mi się małe zapalenie, a początkowo w ciągu dnia jak mu ograniczałam to musiałam odciągać chociaż raz dziennie, stopniowo coraz mniej.

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

21 sty 2008, 14:29

lidziasc, nie wyobrażam sobie,żebym miała odciągać mleczko w toalecie :ico_olaboga:
ja ostatnio musiałam nakarmić dziecko w toalecie :ico_zly: Pojechaliśmy na zakupy do tesco i Kubusiowi zachciało się jeść, więc poprosiłam o klucz do "pokoju matki z dzieckiem" (najpierw musiałam obiec pół sklepu - na syrenie oczywiście, żeby ten klucz znaleźć) patrze do środka, a tam tylko sedes i przewijak! Miałam wyjść i nakarmić na zewnątrz, ale nawet żadnej ławki nie było, więc karmiłam bidulę na kibelku no i jak to w publicznej toalecie śmierdziało! Nawet kosza na pieluchy nie był, więc złośliwie zostawiłam im zakupkaną pieluchę na środku :-D

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sty 2008, 14:50

Nawet kosza na pieluchy nie był, więc złośliwie zostawiłam im zakupkaną pieluchę na środku :-D

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2008, 15:11

kilolek :ico_olaboga: :ico_olaboga: widac jak w polsce troszcza sie o matki z dzieckiem
hehe
dlatego ciesze sie ze jestem z powrotem w uk
tutaj nie musialam sie jak dotad martwic o te sprawy hehe

wlasnie leos zasnal.. adas pojechal do tesco po pudla do przeprowadzki a ja z kumpela na tt siedzimy.. jak tylko maly wstanie to zupka i shopping
wreszcie!!!!!!!!
po przeszlo miesiecznej przerwie
ale sie ciesze ze tam polaze hehe

buziole papa

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2008, 15:42

kilolek, oj to super ten pokój dla matki z dzieckiem :ico_olaboga:
Na szczęście Zuzia stała się przewidywalna (papu- zabawa- spanko), tak że wychodzimy z nią jak jest najedzona i wtedy wiem,że mam ze 2 godziny do następnego karmienia. A jak nie jesteśmy w pobliżu domku to jemy sobie w autku :-)
Dzięki za zaproszenia na naszej-klasie
Fajnie widzieć Twoją buźkę wśród znajomych :-)

Zuza jest super dziewczyna-przesypia noce :ico_brawa_01: Spała dziś od 20 do prawie 8 :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2008, 15:43

kocura super.. dla zuzi za spanko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2008, 15:45

madziorka hihi, a jak Leoś? Też Ci się daje wyspać? Mnie wszyscy straszą,że będzie jazda jak ząbki zaczną iść.... i po spaniu.

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2008, 16:04

kocura myslalam ze wam sie skarzylam hehe
popsul sie niesamowicie hehe
sa noce gdzie wydaje mi sie jkaby budzil sie co chwile
i zatracam juz rachube o ktorej je itd
a dzis jak na niego bylo calkiem spoko
3 pobudki hehe
rano od 7-9 sie bawil.. ale potem dal pospac do 11 hehe takze roznie bywa

podejrzewam zabki
ale dziwne to jego spanie
jak bylismy w polsce to spal w roznych miejsach
np w warszawie u adama siostry jak aniolek zasypial sam i tak do rana spal, szok

nie wiem od czego to zalezy...
hmmm

kupilam czopki w razie "w" bo momentami mam dosc
dobrze ze jest adam
ja wtedy nie wstaje hehe

Awatar użytkownika
tyna

22 sty 2008, 14:49

będzie jazda jak ząbki zaczną iść...
może tak być,bo Michał najlepiej spał jak miał 2-3 miesiące, pobudka tylko chwilowa na cyca i znowu :ico_spanko: wspomonam to baaaardzo miło :ico_oczko: za to później się zaczęło i trwa do teraz masakra :ico_szoking: tak całkowicie to się nie wybudza, ale prawie całą noc pokwękuje, przewraca się z boku na bok, płacze, czasem trzeba go nawet nosic i 2 godziny :ico_placzek:

Wróć do „Kącik dla rodziców”