A czemu nie zrobili?
Muszę zabrać się za przejrzenie szafy Martyny z ubrań wiosennych i letnich. Śmigła przez zimę i nie ma sensu trzymać czegoś co będzie na nią małe
bo były ferie do końca stycznia i już nie robiąA czemu nie zrobili?
bo były ferie do końca stycznia i już nie robiąA czemu nie zrobili?
widocznie u nas się rozleniwili
a jak u was są wybierane osoby do pieczenia ciast?ja jeszcze teraz mam ciasto upiec
ooo, też jestem ciekawa!a jak u was są wybierane osoby do pieczenia ciast?
u nas się zawsze pani pyta kto chce piec,2-3 osoby i jak już upieką to są wykreślane na następny raz żeby ciągle nie piekły te sameooo, też jestem ciekawa!
Bo u nas, mam wrażenie, na łapu-capu
Ja dwa razy już robiłam
nie mam pojęciaMa zdrowiutkie ząbki, może to mieć związek z tym,że tak siedzą?
my się same organizujemy. Staramy się aby za każdym ktoś inny upiekł, a że ja nie piekłam jeszcze to teraz sama się zadeklarowałam i wiem że jeszcze dwie inne mamy, a czy ktoś jeszcze to już nie wiem.a jak u was są wybierane osoby do pieczenia ciast?ja jeszcze teraz mam ciasto upiec
nie sądzę. Bo dolne jedynki Martynka miała zdrowiutkie i już dawno wypadłyMa zdrowiutkie ząbki, może to mieć związek z tym,że tak siedzą?
bo chyba zwykle te dolne 1 pierwsze wypadają?nie sądzę. Bo dolne jedynki Martynka miała zdrowiutkie i już dawno wypadły
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość