Ja obstawiam, że nie wyjdziemy z grupy. Zobaczymy, która z nas będzie miała racjęale z grupy wyjdziemy na pewno
Obie drużyny są mocne, więc ciężko ocenić, ale pomimo, że Czesi są większości Polaków na pewno bliżsi, to Rosjanie mogą dużo pokazać, zdecydowanie.rosja- czechy
A przepis mam z tego forum kochana, później go poszukamdawaj przepis
Jasne, zgadza się, ale po prostu Rosjanie mają bardzo dobrą drużynę, której jedynym minusem jest to, że większość zawodników nie jest młoda.sport jest taki,że nigdy nic nie wiadomo
Oj od razu pesymistyczna, może po prostu twardo stąpająca po ziemi?jaka ty pesymistyczna jesteś![]()
Ciasto lane:
- 4 jajka
- 1,5 szklanki cukru
- 1,5 szklanki mąki
- łyżeczka proszku do pieczenia
- 4 jabłak lub inne owoce
Jajka zmiksowac z cukrem do uzyskania bąbelków. Dodać mąkę i proszek do pieczenia.
Ciasto wymieszac z pokrojonymi na cząstki jabłkami (lub truskwakami, jagodami, porzeczkami lub sam biszkopt). Blache nasmarowac margaryną i posypac bułką tartą. Wlać ciasto i piec 40 minut w temp. ok 180 st.
Trzymam kciukiJa jutro mam egzaminy
niestety Grecy słyną z takiej gryGrecy odwlekali, pokładali się i wgl
wygrali 4:1A Ruski teraz prowadzą 2:0 takze wygląda na to że łatwego orzechu do zgryzienia nie mamy.
powodzeniaJa jutro mam egzaminy i zakuwam.
uuuuu to macie niezłych sąsiadówJa dziś niewyspana, bo sąsiedzi z bloku dawali czadu. Oni mają taką manię, że jak tylko przychodzi lato, to urządzają bardzo głośne imprezy NA BALKONIETym razem skończyli tuż przed 2 w nocy, ale wiem, że jeszcze całe lato przed nami, a oni pokażą swoje prawdziwe możliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość