Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

04 lis 2007, 00:53

Cześć dziewczyny, ze trzy dni mnie nie było, ale Kuba coś zchrzanił przy komputerze i trzeba było formatować i system instalować od nowa i w ogóle :ico_olaboga:
zrezygnowałam z zakupów tradycyjnych-jednak allegro, bo pół piątku po sklepach złaziłam, nic nie kupiłam i tylko mnie plecy rozbolały...
widzę, że misia się nie odzywa :ico_noniewiem: moja dzidzia też miała raz takie ciche dni i się martwiłam, czy wszystko jest ok, na szczęście teraz ma sie dobrze i się rozpycha coraz bardziej, ostatnio jakiś taki manewr wykonała, że miałam dwa bochenki po bokach, a pośrodku miałam przerwę, aż mi się pępek pomarszczył i mnie zemdliło, bo coś tak nakombinowała... musiałam ją głaskać od spodu i się jakoś naprostowała :ico_oczko:
widziałam tanio wykładzinę dywanową, miała ładny kolor, ale z przykrością stwierdziłam, że zbyt jasny i jednolity-zaraz by była cała brudna-muszę szukać dalej...
teraz jeszcze chwilke pogrzebie w internecie lecę spać... do jutra
ach i mój numer telefonu... 694638653

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

04 lis 2007, 10:15

numer tel.513458470 Ja juz od godzinki na nogach ale sniadanka jeszcze nie jadlam.Dzisiaj nie musze gotowac bo idziemy do mamy na obiad a potem wybieramy sie jeszcze na niektore groby bo troche ich mamy i nie zdazylismy wszystkie odwiedzic.Obrazilam sie wczoraj na meza , mezczyzni jak czasami cos powiedza to wogole sie nie zastanawiaja ze inne osoby moze to zabolec.Byla to blacha sprawa ale mnie zabolalo ze tak twierdzi.Dobra ide mu zrobic sniadanie i obudze go i dzisiaj ja mu cos glupieko powiem ciekawe jak sie bedzie czul. :ico_nienie: Wieczorami strasznie boli mnie brzuch kregoslup no i ... wszystko. Niech ten styczen juz nadchodzi bo jakos mi sie ciagnie.Dziewczyny uciekam robic sniadanko a potem stawiam z okazji niedzieli :ico_kawa: :ico_tort:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 lis 2007, 11:16

Hej!!

My juz po sniadanku i pijemy kawke :ico_kawa: Niedlugo musimy sie zbierac na pociag, nie chce mi sie wracac :ico_placzek:

Z tym telefonem to dobry pomysl. Podaje moj numer: 507123175
Ciekawe co z Misia.... :ico_olaboga:
ostatnio jakiś taki manewr wykonała, że miałam dwa bochenki po bokach, a pośrodku miałam przerwę, aż mi się pępek pomarszczył i mnie zemdliło, bo coś tak nakombinowała... musiałam ją głaskać od spodu i się jakoś naprostowała
... no niezla akrobatka z Niej :ico_haha_01:
mezczyzni jak czasami cos powiedza to wogole sie nie zastanawiaja ze inne osoby moze to zabolec.
Tak to nieraz bywa z tymi facetami... :ico_oczko:

Zycze milej niedzieli i przesylam gorace buziaczki!!!!

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

04 lis 2007, 12:13

hey. bardzo dobry pomysł z tymi tel. oststnio jak byłam w szpitalu nie wiedzialam jak wam mam dac znac. i w koncvu dzwonilam siostrze musialam jej wszystko tlumaczyc przez tel i login dawac i haslo i ona Wam pisała.

Jestem absolutnie za!!!

To mój nr 505036546

pozdrowionka i miłego dnia

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 lis 2007, 13:17

DZień dobry kochane.
Jak tam dzisiejsze samopoczucie? :-)
Ja właśnie wypiłam kawkę i wybieramy sie z męzem na obiad do miasta,bo nie chce mi sie gotować hiih :ico_brawa_01:
Ale oczywiście zdążyliśmy się jeszcze posprzeczać rano,jesuuuu On mnie czasami tak wkurza,że mam ochotę go :wpale: ,ale nic trzeba czasami przymknąć oko i być mądrzejszym :-D
Misia sie nadal nie odzywa :ico_noniewiem: ,oj dostanie lanie za to :065:

Życzę miłej niedzielki :516:

Awatar użytkownika
misia85
maniakogadacz
maniakogadacz

04 lis 2007, 13:52

Cześć kochane!!!!
Dziękuję za pamięć, u nas na szczęście wszystko ok. Szczegóły napiszę jak będę miała chwilkę czasu..
Pozdrawiam

madziarka81

04 lis 2007, 14:02

Cześć dziewczynki.

No Misia nareszcie :ico_nienie: juz bałysmy sie ze coś się stało.

My juz po spacerku. Ostatnio cos krótkie są a to ze względu na Patryka który ubzdurał sobie ze kupę musi zrobic w pampersa a ze nakładam mu tylko jak wychodzimy z domu to wtedy od razu zaraz po wyjsciu musi tą kupę zrobic. Tak więc zaraz musimy zawsze wracac :ico_zly:
Wczoraj bylismy na osiemnastce siostrzenicy Macka, było miło długo nie siedzielismy bo gdzies do dwudziestej, potem przyjechalismy do domku, połozylismy Patryka i zrobilismy sobie seans filmowy. :-)

Zaraz bedziemy jeśc obiadek i mam zamiar poleniuchowac trochę. :-) Ja w niedziele mam dobrze bo mój Maciek zawsze gotuje :ico_oczko:

Miłej niedzieli :-)

Katka
Wodzu
Wodzu

04 lis 2007, 14:07

misiu85 to wspaniale :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
martwiłam sie o Was..

Goonia u mnie bywa różnie, raz lepiej, raz gorzej :ico_noniewiem: Ale staram sie trzymac w pionie :-) Wczoraj np.wieczorkiem sobie popłakałam sobie, dzisiaj tez mam jakis smutny dzionek. Ale to chyba dlatego, ze stoimy z badaniami, a to mnie okropnie denerwuje, ze nic nie robimy. Wstrzymuja nas badania genetyczne.Mam wrazenie, ze ucieka nam czas :ico_placzek:

madziarka81

04 lis 2007, 14:15

K@tk@, :ico_pocieszyciel: będzie dobrze, wierzę ze najgorsze jest to czekanie ale musicie uzbroic się w cierpliwość :ico_placzek:
Nawet nie wiem co Ci napisac bo mi samej smutno jak pomyśle sobie jaka tragedia Was spotkała :ico_placzek: ale musisz byc dobrej myśli.
Ja wierzę ze w koncu uśmiechnie się do Was szczęście i będziesz trzymac w ramionach swoją upragniona kruszynkę.
Przesyłam tysiąc buziaków :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Śliczne zdjęcie w avatarku :-)

Katka
Wodzu
Wodzu

04 lis 2007, 14:22

K@tk@, :ico_pocieszyciel: będzie dobrze, wierzę ze najgorsze jest to czekanie ale musicie uzbroic się w cierpliwość :ico_placzek:
Nawet nie wiem co Ci napisac bo mi samej smutno jak pomyśle sobie jaka tragedia Was spotkała :ico_placzek: ale musisz byc dobrej myśli.
Ja wierzę ze w koncu uśmiechnie się do Was szczęście i będziesz trzymac w ramionach swoją upragniona kruszynkę.
Przesyłam tysiąc buziaków :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Śliczne zdjęcie w avatarku :-)
powiem tylko BARDZO CI DZIEKUJE
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”