emilia7895, no wlasnie mi lekarka powiedziala ze na Lutyckiej jest ok i dobra ocene dala nawet temu szpitalowi, ja ten szpital widze z okna mojego bloku, mowila ze z Polnej moga mnie odeslac do moje szpitala jak nie bedzie miejsc, i ze jak porod bedzie jak to powiedziala fizjologiczny to nikt ważny sie nami nie zainteresuje na polnej,a do zeszycia dawaja studentowi ktory sie uczy
i pewnie tak by bylo,juz sama nie wiem co mam robic ale chyba zrezygnuje z Polnej i urodze na Lutyckiej,lekarka mi jeszcze mowila ze kiedys jej jakas pani opowiadala ze jechala wlasnie do porodu z Wrzesni do poznania i miala 4 cm rozwarcia ale skurcze nieregularne to kazali jej przyjechac jak sie zacznie na dobre
a o tym zeby jechac nap na polna przed terminem to nawet nie ma mowy bo nie przyjma,wiec tobie jak by sie na dobre zaczelo to mogla bys nie dojechac
pozdrawiam
[ Dodano: 2008-01-05, 15:28 ]emilia7895, gratuluje 5
[ Dodano: 2008-01-05, 15:29 ]asiab, sliczny brzuszek,podobny troche wielkoscia do mojego
gratuluje.
[ Dodano: 2008-01-05, 15:33 ]asiab, moje malenkie słonece nie mialo chyba jeszcze czkawki,reczej napewno nie wiem czy martwic sie tym czy nie???
[ Dodano: 2008-01-05, 15:38 ]