dobra ja spadam do pracy

na pewno to jest super sprawa, nie przecze, ze nie, tez duzo czytalam i kobiety chwala sobie ta chuste, ale ja jakos nie bardzo za tym obstaje, po prostuPati85, ja poczytałam sobie sporo artykułów i forów (u nas tez są babeczki chustowe). I jestem zachwycona. I co najwazniejsze-mój Małż zupełnie oszalał na punkcie chust, bo u nas w Dublinie spotyka sie takie babeczki duzo częściej niż w Polsce. I wygląda to niesamowicie
ja tez odpoczne dzis od tych upalow, ale w domu jest goracoU nas dzizisiaj pochmurny dzien wiec odpoczne troszke od upalow
gratulujeO kurcze ja juz 33 tygodnie skonczylam
no ja mam nadzieje, ze tez uslysze ze nie ma juz bialka w moczu, bo kurcze nie wiem skad to sie wzielo, wszystko bylo dobrze, a teraz raptem na koniec bialkogratuluje, mam nadzieje,ze jutro u gina czekaja cie same wiadomosci
oj niedlugo, ja odliczam czas ale strasznie ta koncowka sie dluzyno czas leci....juz nieduzo nam zostalo![]()
Wiecie jaki ja mialam sen dzis snilo mi sie, ze urodzilam synusia, byl sliczny, a smieszne jest to, ze nawet nie mialam boli, wody mi nie odeszly, a maly wyszedl sam bez zadnego parcia a ja bylam taka szczesliwa, ze popralam wszystko i ze zdarzylam na czas, ale sen co???
wiesz co to bialako pojawia sie zawsze pod koniec ciazybo kurcze nie wiem skad to sie wzielo, wszystko bylo dobrze, a teraz raptem na koniec bialko
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość