Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

09 sie 2008, 16:37

czekam az będę wiedzieć płeć
ja wyruszylam na podboj lumpeksow nastepnego dnia po "ukazaniu sie" siusiaczka :ico_haha_01: :ico_oczko:
pyszne knedle były
nic nie zostawilas dla nas, nawet nie poczestowalas :ico_placzek: :ico_nienie: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
ananke napisał/a:
milka, a tak w ogóle, to co Ty nic nie m :-D ówisz, że torta dzis stawiasz??

i ja tez życze wszytskiego naj naj.. :-D :-D :-D :-D
jak wszystkie to wszystkie: spelnienia marzen!!! :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

u nas szaszlyki byly, pycha :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

09 sie 2008, 18:45

oki kochane ja sie zbieram na wieczór panieński mojej kuzynki..szczerze mówiąc to najchetniej zstaałbym w łóżeczku ale obiecelam ze bede..więc słowo sie rzekło..ale mysle ze sie szybku urwe..dozobaczenia :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2008, 19:04

Hej :) normalnie kupujemy te mieszkanie jest świetne normalnie wymarzone i wchodzimy w same wygody! Tylko problem będzie z przeprowadzeniem się bo jak się uda to w ciągu 2 tyg a jak nie to dopiero w październiku bo tak pasuje właścicielom mam nadzieję że za 2 tyg będe już w nowym mieszkaniu :) a nerwów to i tak mam sporo ale dany radę :)

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2008, 21:41

hej dziewczyny, warto do Was zajżeć od czasu do czasu, mozna się tu ciekawych rzeczy dowiedzieć. Nigdy nie słyszałam o pasach ciązowych, co dostosowuja przedciązowe spodnie na potrzeby rosnacego brzuszka. Super sprawa. Zaraz poszperam na necie.
A jesli juz mowa o odzieży ciązowej, teraz kiedy jest ciepło, po domuku biegam w przewiewnych kieckach na luźnej gumce i najzwyklejszych T-shirtach. Do wyjścia mam jeansową ciążówkę spódnicę i spodnie lniane ciążowe. Len jest wspaniały ale gniecie się jak cholera. Na chłodniejsze pory mam już zapas od kuzynki i spodni i bluzek.
Co do stringów, jakoś teraz mi poprostu nie "leżą", może przez obfitsza wydzielinę, a nie cierpię wkładek higienicznych do stringów. Wolę zwykłe figi, tylko z niskim stanem.
Pozdrawiam ciepło!

Awatar użytkownika
osita

09 sie 2008, 23:33

hej dziewczyny, warto do Was zajżeć od czasu do czasu, mozna się tu ciekawych rzeczy dowiedzieć.
widzisz? kto pyta nie bladzi :ico_oczko: na grudniowkach malo "rozmawiamy" i dlatego brak informacji... nikt nie ma zadnych watpliwosci, nikt o nic nie pyta... :ico_noniewiem: a tutaj dziewczyny bez ogrodek plotkuja - musimy wziasc z nich przyklad :-D
milutka204, fajnie, ze mieszkanko wam sie podoba, mam nadzieje ze wszystko ulozy sie tak jak marzycie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 sie 2008, 09:22

Witam Kobietki :-D
Jak tam samopoczucie? Ja mam dzis wene na sprzatanie w szafkach wiec nalezy to wykorzystc, bo ta nachodzi mnie najwyzej raz na pare miesiecy :ico_szoking:
No i musze sie pochwalic: wieczorkiem ide na randke z mezem (jak za dawnych czasow) :-D i do kina. Przesylam Wam moc buziakow :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2008, 09:52

witam :-) , ja już po śniadanku, muszę trochę ogarnąć pokój,a potem jadę z mamą na cmentarz.
Miłego dnia! Pozdrawiam!

[ Dodano: 2008-08-10, 09:56 ]
aniafs, super brzusio :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

10 sie 2008, 09:57

Witam...ja jeszcze przed sniadankiem....dzis moze czeka na s wyprawa do Tarnowa rodzinnego domku kochanego bo okazalo sie ze nie ma garnituru a impreza za tydzień...ech te chłopy....teraz spacerek z pieskiem. :-D

[ Dodano: 2008-08-10, 10:39 ]
ja juz po śniadanku...a na forum cisza..pewnie leniuchujecie... :-D :-D ja czekam a moj sie obudzi i zobaczymy czy jedziemy czy tez nie..nie chce mi sie gotować wiec wolalabym pojechac.. :-D

[ Dodano: 2008-08-10, 11:23 ]
wieczorkiem ide na randke z mezem (jak za dawnych czasow)
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
osita

10 sie 2008, 12:13

czesc! a ja spalam dzisiaj... bagatela!... do 11 :ico_szoking: tak dobrze mi sie chrapalo, mezu w nocy przeniosl sie do salonu, bo spac nie mogl, cale wyrko dla mnie i tak mi wygodnie bylo, ze wyspalam sie jak nigdy :-D
milej niedzielki zycze, sandrusia, udanej randki!!! na jaki film idziecie? ja musze swojego na "mumie" wyciagnac :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 sie 2008, 12:32

cześć dziewuszki :-) my właśnie wróciliśmy z Garwolina, z wesela. normalnie padam ze zmęczenia, czuję się jakbym kaca miała i to niezłego :ico_oczko: a przecież alkoholu ani kropli. to siedzenie za stołem jest męczące, nie było oparć tylko ławki i kręgosłupa to już nie czułam no i potańczyłam też troszkę. długo wytrzymałam bo aż do 2 :-D idę się kurować mamusiowym rosołkiem. zajrzę tu jutro bo dziś nie dam już rady
buźźźźźka :ico_buziaczki_big:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”