spadlamznieba czemu wyrodna matka?przecież musisz cos w domu też robić a wiecznie z dzieckiem na rękach się nie da
magda75 hejka
no nie da fakt :) ale Mój Klocek jest troszkę ciężki, byłoby mi trudno tak ją non stop nosić :)przecież musisz cos w domu też robić a wiecznie z dzieckiem na rękach się nie da
swojego czasu też tak siedziałam ;)jejku pol dnia na forum przesiedziałam zamiast brac się do pracy
zanim się obejrzysz to będzie ci brakować tego kiedy właśnie była taka malutkaA najbardziej przeszkadza mi to że tak narpawdę mało co moge jeszcze robić ze swoją córeczką - a chciałabym już jakoś się bawić, mogę tylko rozmawiać , pomasować plecki, pielęgnować, lulać nosić :)
to nic złego nie dasz rady ciągle być przy niej a jednocześnie mieć czas dla siebie poza tym też za bardzo nie przyzwyczajaj jej tylko do swojej obecności bo później nawet do wc nie wyjdziesz bo będzie płaczto chyba nic złego że jesli Małą zostawię na bujaczku na troszkę jeśli nie protestuje tylko gaworzy a ja wtedy mam chwilke na coś innego, nie?
ja mam wrażenie że powinnam być przy niej non stop. każde jej stęknięcie i ja lecę jak głupia chyba źle robie
poza tym też za bardzo nie przyzwyczajaj jej tylko do swojej obecności bo później nawet do wc nie wyjdziesz bo będzie płacz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość