![n :ico_wstydzioch:](./images/smilies/xx_wstydzioch.gif)
- a masz w domu Difergan?Moja pediatra zawsze przepisuje na nocki z kaszlem i jest ok,Zuzka zreszta silniejsza od Andrzejka,to jak zaczyna kaszlec,smaruje ja na noc pulmexbaby,taka mascia,daje Diphergan i po kaszlubo pół nocy Damian na zmianę drzemał i kaszlał
brawoa byłam dziś na wizycie u ginka, z dzidzią wszystko dobrze, pięknie rośnie już ma rączki i nóżki i w ogóle już taki malusi człowieczek jestkazał mi się położyc, że może przez brzuszek zobaczymy i widzieliśmy pięknie, 3cm ma -
Z frankiem byłam u lekarza osłuchowo wporzadku ale może sie coś wykluć bo kaszle okropnie podaje mu syropki i może jakoś sie wykuruje bez antybiotyku. A jelitówa zaraziła i moją mamę , ja wczoraj nie do życia byłam jesć nie mogłam a jak glodna to mi nie dobrze najgorzej że ten brzuch tak bolał skręcanie jelit masakra, do tego wzdęcia mi doszły i tak mnie dół podbrzusza ciągnął że sie bałamasiab dużo zdrówka dla ciebie i dla Franusia a jak sie teraz czujecie????
wszystkiego najlepszego :ico_buziaczki_big:a u nas jutro 6 rocznica ślubu wybieramy sie do kina na wieczór...
pięknieJa byłam dziś na wizycie u ginka, z dzidzią wszystko dobrze, pięknie rośnie już ma rączki i nóżki i w ogóle już taki malusi człowieczek jest kazał mi się położyc, że może przez brzuszek zobaczymy i widzieliśmy pięknie, 3cm ma -
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość