dzisiaj Lila się od nas wyprowadza hehe, juz wyrasta z kołyski i chce ja przeniesc do łozeczka i bedzie z Emilka spała w pokoiku - mam nadzieje, ze tam zasnie bez problemów

wow, we własnym pokoiku! no nieźle, trzymam kciuki, żeby się udało

tylko się tam zastanawiam, czy ja bym to wytrzymała, że dziecko gdzieś "daleko", a nie pod ręką

nie będzie Ci tęskno?
[ Dodano: 27-05-2012, 20:25 ]
na drzemke normalnie połozyłam i zasnęła.
jeny, ale zazdroszczę... powiedz, jak Ty to robisz? Filip sam nie zaśnie, ja się zawsze dziwię, jak ktoś mówi, że tak po prostu odkłada dziecko do łóżeczka i ono samo zasypia

u nas w pierwszych miesiącach było usypianie na rękach, teraz już od dawna w wózku, a potem jest śpiący przekładany do łóżeczka. może to błąd, ale ja nie umiem i nie wiem go uśpić bez kołysania. ech, trzeba było próbować od początku...
[ Dodano: 27-05-2012, 20:28 ]
nostromo20, fajny ten podgrzewacz! nawet nie wiedzialam ze takie sa. Super sprawa.
no niby tak, tylko że wczoraj się troszku rozczarowałam nim już

jechaliśmy w trasę i odlałam do butelki gorącej przegotowanej wody i wsadziłam do tego podgrzewacza myśląc, że utrzyma ciepło. gdy dojechaliśmy na miejsce (do koleżanki na urodziny, jechaliśmy godzinę), wyciągnęłam butelkę i woda była zimna... niby nie powinnam mieć pretensji, bo to w końcu nie termos, no ale jakoś tak naiwnie myślałam, że utrzyma to ciepło nawet bez podłączenia do gniazdka w aucie... więc uprzedzam w razie gdyby któraś z was się zdecydowała na kupno