Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2008, 18:46

Czesc marcoweczki
sliczne macie brzuszki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Umnie wiatr silny i mrozi a do tego slisko jak na lodowisku :ico_szoking: nawet nie chce sie z domku wychodzic
W czwartek jade na wizyte do kliniki i bede miala usg z przeplywami mam nadzieje ze leki pomogly udroznic przeplyw :-) i jade tez do diabetologa i chyba dadzą mi juz insuline bo po nocy cukier mam podwyzszony :ico_olaboga: oj zawsze cos ale jeszcze troche musze wytrzymac :-)

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2008, 18:50

aneta 30 jeszcze trochę i będzie po wszystkim i musisz wytrzymać. I u mnie też pogoda okropna najgorszy ten wiatr jest bardzo mroźny i temperatura odczuwalna to chyba z - 25 st.

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2008, 18:54

zirafka, kochana to Ty masz Syberie unas nie jest az tak mroz ale czuc nie przyjemny chlod :-)
Oj niestety czas mi sie nadal ciagnie ale najwazniejsze zeby bylo wszystko dobrze :-D czego Wszystkim nam zycze :-)

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2008, 18:54

dziewczyny, ale macie fajne brzusie! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Moj jest chyba mniejszy, chociaz moze mi sie wydaje (no i jeszcze jestescie szczuplejsze, wtedy chyba bardziej widac).
Moze i ja jutro wkleję zdjątko?
Bylismy dzis w hurtowni, niestety, bardzo krótko, bo ja juz chyba nie daję rady. Moj W swierdził, ze zakupy to pewnie on będzie robił. :ico_szoking: :ico_nienie: Chyba nie moge do tego dopuscic, bo jak pokazał łózeczko, które mu sie spodobało, to... :ico_olaboga:
Wiecie co, miałam wrazenie,ze nie dam rady buszowac pomiędzy regałami, poza tym, jakos brzusio mnie ciągnął. Rezultat jest taki, ze częsc zakupow zrobimy pewnie na allegro.
A, i rozwiązałam problem z wózkiem. Wezmę od siostry taki duzy na pompowanych kołach, cięzki jak nie wiem co, ale pocieszam sie tym, ze potem sobie sprawimy super spacerówkę (te parę m-cy jakos wytrzymamy)

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2008, 19:26

O tak u mnie mozna powiedzieć, że jest Syberia bo jak gdzieś wychodze to normalnie ważę chyba ze 70 łącznie z ciuchami i jest mi strasznie ciężko i dlatego ostatnimi czasami to siedzę w domku albo tylko do TESCo autkiem uderzamy.

[ Dodano: 2008-01-05, 18:32 ]
O a wczoraj od bratowej dostałam całą duża wanienkę ciuszków dla małego. teraz czeka nie ich segregowanie pranie i prasowanie. a z takich rzeczy za którymi sie teraz rozglądam to jest rożek i widziałam na allegro śliczne az ciężko się zdecydować.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2008, 19:47

Aneta 30, bedzie dobrze zobaczysz wszystkie bedziemy niedlugo tulic takie kochane maluszki :ico_brawa_01:

mi tez teraz czas bardzo sie ciagnie :ico_olaboga:
dzis kupilismy pierwszy smoczek taki malutki :ico_brawa_01: jak ja sie nie moge doczekac

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

05 sty 2008, 20:51

czesc maroweczki
brzuszki ladniutki
anetka30 napewno wszystko bedzie dobrze,wszystkie tu trzymamy kciuki
ja mam +7 kg jak narazie,nie wiem czy to nie za malo?ale brzusio tez mam dosyc pokazne pozdrawiam

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2008, 22:29

moje dziecko naprawdę jest jakies nadpobudliwe, jestem tak skopana, ze cały brzuch mnie boli od srodka, nie wiem, co tej mojej dzidzi sie stało, ale straszliwie sie wierci

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

06 sty 2008, 00:10

Dona moja dzidzia też ostatnio ciągle się wierci. Chyba są coraz większe i coraz bardziej im ciasno w naszych brzusiach
asiab pisze:Sylwia.O., a twojego brzusia to jeszcze nie widzalysmy
Widziałyście już raz :) ale obiecuję, że jutro się obfotografuję i wkleję coś
Dona pisze:Rezultat jest taki, ze częsc zakupow zrobimy pewnie na allegro.
Ja wlasnie zakupiłam na allegro i pościel do łózeczka i prześcieradełak i rożek i pościel do wózeczka. Nie chce mi się biegać po sklepach a w sumie kupiłam wszystko u jednego sprzedawcy i przesyłka wyniesie mnie 13,50 :ico_brawa_01:
zirafka pisze:a z takich rzeczy za którymi sie teraz rozglądam to jest rożek i widziałam na allegro śliczne az ciężko się zdecydować.
Zirafka jeżeli mogę Ci doradzić to kup sobie taki z usztywnieniem kokosowym jest o wiele wygodniej nosić dzidzię

[ Dodano: 2008-01-05 ]
A i jeszcze mój mąż ostatnio kuoił dla dzidzi smoczki i łańcuszek do pszypinania smoka :)
Chyba u nas zaczeły się zakupy na poważnie.
Zrobiłam ostatnio przegląd ciuszków po Kubusiu i powiem Wam że sporo ich mam ale body musze jakieś dokupić

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sty 2008, 10:31

Sylwia.O., wczoraj wieczorem mój szwagier przywiózł nam fotelik wanienke przewijak kojec od mojego brata narazie wszystko jest zapakowane w piwnicy nie chce jeszcze miec tego w domku troszke zawczesnie.

ale miałam dzis sen snił mi sie mój synuś był taki malutki urodziłam nagle i nie miałam nic ani pampersów ani ubranek ale go karmiłam i wiecie co rano sie obudziłam a na koszulce na wysokości piersi miałam mokrą plame :-) :ico_wstydzioch:

koncze dzis 31 tydzień jutro zaczynam 32 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Sylwia.O., a u ciebie dzidzia na 8 miesiącu to u mnie jutro wskoczy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”