Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

28 sty 2008, 00:02

Aniu wszystkiego naj naj lepszego :ico_tort:

Impreza udana, teściowa wzruszona i chyba ogólnie bez ofiar - jak nigdy :ico_haha_01:

Wczoraj po imprezce u teściowej wybraliśmy się jeszcze na dyskoteke :-) więc troche dzisiaj jestem skonana i właśnie zamierzam dać susa do łóżeczka :-) pozatym ostatnia noc z mężembo od jutra zaczyna nocki... trzeba to wykorzystać :ico_oczko:

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

28 sty 2008, 01:03

Mery już po północy czy ty przypadkiem ni emasz urodzinek :D
Jeśli tak to
STO LAT!!!!

Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku

28 sty 2008, 10:11

hej :)

dla Ani spóźnione STO LAT! :ico_tort:

i dla naszej Mery najserdeczniejsze życzenia Urodzinowe, spełnienia najskrytszych marzeń :ico_buziaczki_big:

Edulitko, trzymam kciuki, badanie na pewno wykaże że wszystko w porządku!

Kasiulko, jak się cieszę, że z tytm zusem pip... się wyjasniło na Waszą korzyść, najgorsze, że się tyle nastresowaliście.
A tą kasę co zagarnęli oczywiście oddzadzą?

Ja też byłam w week u rodziców!

Dla Wszystkich miłego dnia!
Na pewno jeszcze nie raz tu zajrzę, w końcu dzień się dopiero rozpoczął ;)

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

28 sty 2008, 10:17

Witam i wszystkim solenizantom stolat :ico_tort: I tym wczorajszym i dzisiejszym. Wszystkiego najlepszego, duzo zdrowia i słodyczy tego ci mazia z dziewczynkami życzy :ico_brawa_01: Ja ogólnie po imprezach oki ale wiało hohohoho :ico_olaboga: Mielismy taką ozdobna kratke na balkonie i ją zwiało hohohoh :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 sty 2008, 10:46

Mery buziaki z OKAZJI Urodzinek :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :-)

Ślicznie dziś,troszkę mroźno.Biało i drzewa jak z bajki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 sty 2008, 13:16

Witam

Serdecznie dziękuję za życzenia, ale się dzisiaj postarzałam, chyba zaczne sobie odejmować lat zamiast dodawać, bo nie mogę uwierzyć, że już tyle na karku :-D

A pogoda śliczna tylko mój łobuz śpi narazie może jak wstanie to wyjdziemy na spacerek

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

28 sty 2008, 13:17

hej ,hej

ode mnie również -wszystkiego najlepszego(spóźnione,ale szczere) :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: dla naszych kochanych jubilatek :ico_buziaczki_big:

Gdzie się podziewacie,hop ,hop ,pewnie spacerujecie.My wróciliśmy niedawno a teraz Bartuś śpi :ico_haha_01:

Elu tyle czasu miałam Cię zapytać i ciągle zapominam -jak Jaś teraz śpi,lepiej w nocy,rano dłużej czy bez zmian???A Twoi rodzice mieszkają w Kozienicach?? Ja sobie zakodowałam Łomżę i zdziwiłam się jak coś o Kozienicach napisałaś :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Ela28

28 sty 2008, 13:38

Iwciu w Łomzy zdawałam prawo jazdy mieszkając już w Kozienicach, Anetka tak samo jak Ty myślała, że ja z Łomży a ja z Kozienic :)

Jaś lepiej śpi w nocy, zasypia około 20 i śpi do około 7, tzn budzi się przed nigdy po ;)
W nocy się często wierci skopuje kwęka, ale to chyba każde dziecko, jest już naprawdę dobrze :) Tylko jeszcze w dzień kiepsko śpi, ale może też się ureguluje...

Mery, ja Cię tak lubię, ale błagam, nie wysyłaj mi takich łańcuszków szczęścia, jak ja tego ni nawidzę! :ico_olaboga: No i wybacz, że Ci w Urodziny wymówki robię ;)
A co do wieku to na więcej niż 20 nie wyglądasz, apetyczny świeży kąsek z Ciebie ;)

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

28 sty 2008, 13:49

Hej własnie wróciłam od lekarza ludzi tam że hej, martynie już lepiej ale jeszcze do piątku ma siedzieć w domu. AAAAAAAA pogoda super słonko swieci, lekki mrozik mała poszła spać. Ja szybko obiad zrobie i musze mierzyć sciany i ciąć tapete,ale jak mała się wyspi zrobimy sobie jeszcze spacerek. :-D

Awatar użytkownika
Ela28

28 sty 2008, 13:54

zdawałam prawo jazdy w Łomży mieszkając w Warszawie nie w Kozienicach, coś mi się popie...

[ Dodano: 2008-01-28, 12:56 ]
Mazia to dobrze że małej lepiej :)
ale z Ciebie to też jest wulkan energii ;)
a ja właśnie zupę Jasiowi spaliłam, woda się wygotowała, odpisywałam kumpeli która ma powazne problemy rodzinne, i spaliłam :ico_puknij:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”