Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 wrz 2008, 07:34

Witajcie ja tylko na momencik przed pracą

Nie mam kiedy was doczytać :ico_placzek: wybaczcie :ico_sorki:
tez masz ochoty na jakies przytulance ja jakos zyje bez, i wcale mi sie nie chce!!! dziwne ale jakos tak....
My tam sobie nie domawiamy :ico_haha_02: lekaż nie broni więc przytulamy się do woli. Zresztą ja zawsze miałam wysokie libido :ico_wstydzioch:

#ania#, Twój P musi jakoś wytrzymać bez ciebie narazie. Jeśli tylko tak możesz spać to musi się poświęcić dla Twojego dobra i dla dobra synka on też potrzebuje wypoczętej mamusi.
ale w przesądy z wyprawka nadal nie wierze, bo co mają zakupy do rozwarcia??wg mnie zupelnie nic..
Dokładnie też tak uważam, my właśnie dostaliśmy kolejne dwie siatki ubranek od mojej koleżanki z pracy i jestem zachwycona :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: są śliczne i nawet jest kombinezonik. Wszystko jest po chłopcu więc idealnie :-D

Jeszcze raz przepraszam że was nie doczytałam jeszcze ale naprawdę nie mam kiedy :ico_noniewiem: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Anetka29
maniakogadacz
maniakogadacz

05 wrz 2008, 08:24

betka ja nie moge bez przytulańców :-) my też na początku przerwe mieliśmy, bo gin zabroniła :ico_nienie: , w 2 trymestrze było najlepiej, a teraz już troszkę brzuszek przeszkadza :ico_oczko:

ania leż leż kobitko, Twój P na pewno to rozumie, że wygodniej Ci samej spać, mój mężuś już na początku chciał spać w innym pokoju, ale mu przetłumaczyłam że jak będzie mi niewygodnie to mu powiem :-)

w przesądy nie wieżę, o tym łańcuszku to się niedawno dowiedziałam, ale wcale się nie przejęłam i dalej nosze - trochę mi się przytyło więc pierścionki musiałam zdjąć, no i obrączkę na łańcuszku noszę. I ciuszków też już mam dużo, wyprane i poukładane w komodzie :ico_haha_01:

A dla :ico_ciezarowka: które chcą: Aneta Woźniak (Rolnik) Nowogard to ja na NK :ico_oczko:

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

05 wrz 2008, 08:39

Motylku, nie martw się,będziesz miala czas to doczytasz..

Anetko, tak sobie mysle, że P to calkiem wygodnie jest samemu, bo jak weszlam rano, to byl rozciągnięty na cale lóżko ;-) Mi w sumie też jest dużo lepiej samej,bo moge się ulozyć tak,żeby bylo w miare wygodnie.. Chociaż szczerze wam powiem, że mam już dość lezenia, wszystko mnie boli.. ale leze plackiem wstaje na siku i modle się, zeby ten nasz Bąbel poczekal chociaż ze 2 miesiące.. Z drugiej strony chcialabym móc chociaż troche pochodzić, pójśc na jakiś krótki spacer.. ale puki co nie ryzykuje, mam nadzieje że będzie lepiej i w środe uslysze lepsze wiadomości ;-)

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

05 wrz 2008, 10:05

#ania#, ja mam takie lozko ze oboje mozemy sie rozciagnac bez wlazenia na druga osobe :ico_brawa_01: takze mysle ze i Oliwierek jak juz bedzie kicac to bez problemu wskoczy miedzy nami i bedziemy spac we trojke :ico_brawa_01:

Anetka29, ale brzuszek rzeczywiscie przeszkadza juz w przytulancach.... :ico_ciezarowka:

Motylek22, ty to masz szczescie kochana - no i twoj Filipek!!! Tyle ciuszkow :ico_olaboga: ale dobrze dobrze, niech daja jeszcze!!! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

05 wrz 2008, 10:18

Dziewczyny, chyba znaleźliśmy łóżeczko moich mażeń.. http://allegro.pl/item427522373_lozeczk ... centa.html po za tym producent jest 10km od domku, więc toretycznie moge je mieć juz dziś..normalnie zakochalam się w nim..

Co do seksu, to faktycznie brzuszek już przeszkadza i to w prawie każdej pozycji, co zrobić.. Nasz Jasiek dzisiaj szaleje od świtu, chyba nadrabia wczorajszy dzień, bo był bardzo spokojny.. Zauważylam, ze odkąd leże mam potworny apetyt, normalnie wciagam wszystko co się nie rusza i ciągle jestem glodna, dzisiaj zjadlam 4 gofry i 2 goląbki, a dopiero 10 rano..

Awatar użytkownika
Anetka29
maniakogadacz
maniakogadacz

05 wrz 2008, 10:43

#ania#, łóżeczko super i wcale nie drogie! też o takim myślałam, tylko chciałabym jeszcze szuflade pod nim.

kurcze ale nudy w tej pracy :ico_olaboga: dobrze że już piątek :-D

[ Dodano: 2008-09-05, 10:45 ]
jutro 30 tydzień zaczynamy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2008, 10:48

Dziewczyny ja dziś częstuję :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: bo mój listopadowy maluch dziś kończy 10 m-cy Obrazek

[ Dodano: 2008-09-05, 10:50 ]
Dziewczyny, chyba znaleźliśmy łóżeczko moich mażeń..
śliczne i nie drogie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
jutro 30 tydzień zaczynamy :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Anetka29
maniakogadacz
maniakogadacz

05 wrz 2008, 10:54

Ika202, :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

05 wrz 2008, 10:56

Ale naskrobałyście :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
I ja jestem spowrotem :) Jak pisałam, wczoraj mieliśmy niespodziewanego gościa na nocleg. Przyjaciel rodziny. W nagrodę poszedł dziś po bułeczki i zrobił nam przepyszną jajecznicę na śniadanie. Ale się napasłyśmy :-D No i dzis sobie leżę, bo wcziraj przesadziłam z łażeneniem. Z domu wychodziłam 4 razy :ico_olaboga: a mieszkamy na 3cim pietrze. Dzis moze w końcu mezuś skręci sypialnie to od jutr będę się tam wprowadzać :ico_brawa_01:

Dziekuję, że przyjęłyście moje zaproszonka na Nk :ico_brawa_01: :-D

#ania#- śliczne łóżeczko, i niedrogie :) Jeszcze materacyk i już :) A że blisko to możesz podjechać i zobaczyć na żywo :) Ja też, jak jestem w domku to więcej podjadam i to raczej z nudów. Powynosiłam już wszelkie słodycze bo przytyłam 1,5kg w dwa tygodnie ostatnio :ico_olaboga: Ale moj M nakupił chipsów- moja słoabość. Może jakoś się oprę. Więc Cię rozumiemz tym jedzonkiem. Ale nie martw się, damy radę. Zjadłąbym takiego goferka. Najlepsze są w Kołobrzegu nad morzem. Postaram się namówić męża na niedzielny wypad na goferka. Ja nie mam sprzętu w domku, ale jak masz sprawdzony przepis na ciasto goferkowe, to poproszę, M napewno kupi mi gofrownicę :)

I póki co to śpię z męzusiem, nie mam problemów ze spanie w ogóle i w kazdej pozycji mi wygodnie. No, na brzuszku juz nie spie, bo wiadomo. I w brykaniu brzuszek mi nie przeszkadza, tylko ze tez nie bardzo mozemy brykac. Czasem tylko w tajemnicy troszkę. Na szczescie, są inne mozliwości :) Bo mi sie chce brykac hihihihihi.

betka- my też mieliśmy takie łóżę 2mx2m,swietna sprawa. Ale musimy zmienić na 1,60, bo łóżeczko musimy zmiescic w sypialni. I dziekuję za komplementy :ico_wstydzioch: Ale wy też pięknie wszystkie wyglądacie, jak to my :ico_ciezarowka: :ico_brawa_01:

Anetka29- te przesądy to czasem naprawdę są głupie. Mi mama i babacia tez marudzą zeby mie zapeszać, ale ja muszę mieć po swojemu przygotowane. Bo kto mi potem to wszystko kupi? A poco mam przepłącać jak teraz moge na necie wszystko i taniej kupic. Ja bizuterię noszę normalnie, nic mi nie puchnie jeszcze i swobodnie zakładam obrączę i pierścionki. O łańcuszku też nie wierzę, że CO? Że dziecko pępowiną się owinie? Bzdura jakaś. No może jakies zahukane dziwczyny w to wierzą, ale nie my :)
Supcio ze masz ubranka gotowe. Ja tez mam poprane i czekam na komodę żeby poukładać. I wiesz, mieszkamy niedaleko siebie, jakies 50km :) Będziesz rodzić u was w szpitalu? Jakie są o nim opinie?

Motylek22- rozumiemy że pracujesz, nie ma sprawy, nadrobisz. I fajnie ze tak bezkarnie mozesz brykac z męzem :) Zazdroscimy Ci :)

Ika202- podaj te zdjęcia z brzuszkiem :)

Miłego dnia :)

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

05 wrz 2008, 10:58

Sama jestem w szoku, że takie tanie.. na allegro podobne modele zaczynaja się od, min.250zl, ale tak mi się spodobalo, po za tym czuje, ze to jest wlaśnie to jedyne..
Anetka, czas leci jak szalony, az się nie chce wierzyć, ze już prawoe 30tygpdni za nami..
Ika202, i kto by pomyślal.. za rok nasze brzdące też będą mialy p0 10 miesięcy. a dla Synka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”