Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 maja 2007, 16:53

fitney super brzuszek... malutki i zgrabniutki hihi chudzinko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ile ty przytylas w ciazy????

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

17 maja 2007, 17:01

MADZIORKA
wcale nie był taki malutki :ico_oczko: pod koniec ciąży byłam juz całkiem wielkich rozmiarów :-D przytyłam 16 kg,a przez pół roku karmienia małego alergika zrzuciłam 24 kg :ico_noniewiem: :-) a to jak i ile schudniesz w głównej mierze zalezy od twojej diety ,znam mamy które są 2 x większe niz były przed zajściem w ciążę :ico_szoking:

ja bym chciała chudnąć na takiej zasadzie co ty :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-05-17, 17:08 ]
ja ostatnio kupiłam sobie w ASDA swietny dzieciecy płyn do kąpieli melonowo bananowy :-D za litra zapłaciłam niecałego funciaka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

17 maja 2007, 17:12

Znalazlam :ico_haha_02:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 maja 2007, 17:28

jestem laski!!!!
ale mialam dzien!!!! ale zescie naklikały!!!! po pierwsze zdjatka super laski jestescie niezle i wogole..... :ico_brawa_01:
no wiec wczoraj zadzwonilam do mojej midwife i powiedzialam ze umieram a ona mowi ze jesli nie przejdzie mi do wieczora to mam jechac na pogotowie.... polozylam sie ale nadal wymiotowalam, moj przyjechal ok 19 i kazal sie szykowac do szpitala, ale ja powiedzialam ze juz mi lepiej ale jak wstalam to padlam na ziemie... nie chcialam zbytnio siac paniki ( wiecie jak tu ciezarne traktuja) wiec powiedzialam mojemu ze zadzwonie do mojej babci ( ona powinna byc lekarka) i powiedzialam jej objawy... babcia stwierdzila ze mam na bank zatrucie organizmu i mam wypic 3 szklanki mleka jesli mi po tym nie przejdzie to mam zapieprzac do szpitala.... wiec kolo 21 poczylam sie lepiej, jeszcze trzy razy zwymiotowałam ale bylo oki, a dzis juz jest super! bylam u midwife i ona stwierdzila ze moze cos nieswiezego zjadlam :ico_olaboga: ale zbadala mocz i cos nie tak jest :ico_olaboga: zadzwoni mi po niedzieli co i jak :ico_olaboga:
a bo dzis zaczynam nocki i powiedzialam jej wprost ze umieram nie daje rady i padam na pysk :ico_olaboga: a ona mowi ze mam sobie wziazc do konca maja chorobowe ( no w koncu) ale biore od poniedzialku bo chcialam jeszcze sie pozegnac z laskami ktore mi tak pomagały i są dla mnie dobre i kochane
Dziekuje Wam ze sie tak martwiłyscie jestescie najlepsze na swiecie :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: mam nadzieje ze juz to mnie nie spotka
odpisze potem na Wasze posty
buziale moje kochane

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 maja 2007, 18:14

marta dobrze ze wreszcie sie odezwalas.. ciesze sie, ze juz ci lepiej.. oby to tylko zwykle zatrucie... i nie niech nie wraca... bo tak meczyc cierowek nie mozna :ico_nienie: mam nadzieje ze wyniki moczu okaza sie niegrozne...
tymczasem bierz to chorobowe mala, bo sie zameczysz.... i malenstwo....

pozdrawiajm i zmykam polezec wreszcie... obiadek gootwy i zasluzony odpoczynek mnie (czyt. nas) czeka hihi
buzka papa

[ Dodano: 2007-05-17, 18:18 ]
emilka jakie fajne foteczki !!!!!! niezla frajda taki wypad na farme !!!!

fitney na zdjeciach nie widac tych kilogramow... :ico_brawa_01:
w szoku jestem ze tyle schudlas :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
niezle!!!!!!!!!!!!! to juz wiemy jaka recepta na figurke po ciazy!!! radykalna dieta i karmienie piersia!!!! ihihi
ale ja nie chce byc sucha!!!! :ico_placzek:
moja kumpela tez strasznie schudla podczas karmienia i nie wygladala ciekawie.. sama skora i kosci.... anemia na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 maja 2007, 18:31

hej laseczki :-D

u nas dzisiaj wreszcie ładna pogoda :ico_brawa_01: więc wybyłysmy z mała na spacerek... i teraz moja niuńka spi sobie smacznie w wózeczku po spacerze a ja mam kilka minutek wolnego... ale musze niestety stiwerdzić, że z forma to u mnie teraz kiepsko, bo po 2h spacerze bola mnie strasznie nogi i padnięta jestem że hej :ico_olaboga:

uraczę was nowymi zdjęciami mojej Vikusi :-D
Obrazek

Obrazek

a takie miny robi Vikusia jak już nie chce mleczka :-D
Obrazek

[ Dodano: 2007-05-17, 18:36 ]
martucha super, ze sie odezwałas bo zamartwiałysmy się okropnie co tam u ciebie :ico_olaboga: dobrze, ze wszystko przeszło i trzymam mocno kciuki by więcej się nie powtórzyło :ico_nienie: i idź kobieto na te wolne, bo już od dawna ci się nalezy...

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

17 maja 2007, 19:00

Oj kasienko slodka ta twoja Vikusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 maja 2007, 20:03

kasik boska jest Viki :ico_brawa_01:
Madziorek dzieki kochana :ico_buziaczki_big:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

17 maja 2007, 22:11

dziewczyny ,ale naklikalyscie :ico_szoking: ja tak na chwile...wkleic wozek he he i moj brzuch...madziorka ja juz wieksze koszulki pokupowalam,ale brzuch znow wylazi(zaraz zobaczycie na zdjeciu he he) kasik ,ale masz sliczna corke...martucha ciesze sie,ze ok...chociaz jeszcze na wyniki moczu czekamy :ico_ciezarowka:

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2007-05-17, 22:26 ]
o matko,ale mam mine :ico_smiechbig: jak zrobie lepsze to wkleje,ale tylko takie mam he he

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

17 maja 2007, 23:13

Fitney ja tez z blondem szlalam az wylysialam :ico_haha_01: , doslownie i w przenosni, i w ciazy zmienilam kolor na baleyage dzieki mojemu mezowi, ktory mnie namowil na ten krok, i teraz mam a ze trzy razy wiecej wlosow na glowie :ico_haha_01: . Super wygladalas w ciazy, mialas taki ksztaltny brzuch, super.
Martucha :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a juz myslalam, ze bedziesz pracowac do konca ciazy i o jeden dzien dluzej! :ico_smiechbig: Super, ze juz lepiej sie czujesz, wystraszylas cale towarzystwo na tt!!! Trzymam kciuki za dobre wyniki moczu.
Emilka super zdjecia, ale tam fajnie a cora jaka szczesliwa. :ico_brawa_01: dla synusia za postepy, jejku jak ten czas leci!!!
Kasik Vikunia slodziunia, widze, ze mama sie w sama pore znalazla, do kiedy bedzie u Was?
Lucy no nareszcie zdjecia wkleilas, slicznie wygladasz! Czy Ty czasem nie bedziesz miala chlopca??? Kasikowi dziewczynke wykrakalam, moze i w Twoim przypadku trafie???
Madziorka Ty tez cos czuje chlopania bedziesz miec :ico_haha_01: jak Lucy, ale bedzie jak trafilam :ico_haha_01: Zakupoholizm troszke ustal? :ico_haha_01: Mi juz dawno, mnie dopiero w Polsce ogarnie, jesli chodzi o ubranka dla Mayci to tu mnie dopada szal, ale dla siebie w Polsce, tu jakos nic mi nie pasuje.
Kasia Ty juz pewnie u siebie, pierwsza nocka, trzymam kciuki, zapamietaj pierwszy sen na nowym miejscu! :ico_haha_01:

Wróć do „Pozostałe”