No to super ci śpi .Oby już tak zostało.Konrad od kiedy jest na modyfikowanym śpi od 19.00-21.00 do 6.30 nie wstaję do niego wcale
Ślicznotkę masz małą . I miałaś fotografa .Ja miałam robione naszym aparatem i robił je wujek więc są do ......kitu.Dostałam wczoraj kolejna fotke z chrztu do wglądu,jest cudna
No na spacerki chodzi rzadko a jeśli już to tylko wtedy gdy ma 2 zmiany bo jak wraca z 1 o 15 to już szaro jest .Masz fajnie ze ci mąż z młoda na spacer wyjdzie,zawsze to chwila dla siebie:)a jak dzis wasze relacje??
Ja w poniedziałek urodziłam a w sobotę jadłam żurek. Zresztą mojej ani kapusta ani smażone nie rusza , jedynie mleko i jaja .Na żurek mam ochotę od porodu Ale wcześniej się bałam czy nie za kwaśne a dziś spróbuję
rany a dopiero co każda z nas się rozpakowywałaStawiam za 3ci miesiąc mojego Szkraba
spakowałam się już na basen
taki wózek to super sprawa. My też mamy się zamiar zaopatrzyć, bo często wyjeżdżamy. A na wakacje planujemy kilka wyjazdów między innymi na Krym i wtedy nie będziemy musieli ciągnąć całego wózka spacerowego. Co do ceny, to moja koleżanka nowy wózek kupiła za 110zł, więc trochę drogo zapłaciłaś. Zależy jeszcze jaka firmaZapłaciłam 100 zł myślicie że dużo ?
Tam gdzie idziemy są 32 stopnie, a pieluchy kupiliśmy z Rossmanna. Najpierw chcieliśmy huggies, ale nie było nigdzie i ostatecznie wzięłam te. Kosztowały ok 17 zł za 11 sztuk.martasz napisał/a:
spakowałam się już na basen
Jak ja bym chciała już z moja chodzić.
A jaka musi być temp wody dla takich maluszków ?
I jakie pieluszki kupujecie i jaka jest ich cena.
myślę, że jeśli jest w dobrym stanie i ma fajną konstrukcję to dobra cena ;)Nie jest zniszczony prawie wcale jedynie koła ale to normalne , jest pokrowiec na deszcz .Zapłaciłam 100 zł myślicie że dużo ?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości