karina22
Beze mnie to forum nie istnieje!

13 gru 2011, 11:44

izuś_85, trzymam kciuki za dentyste :-D

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

13 gru 2011, 12:34

Konrad od kiedy jest na modyfikowanym śpi od 19.00-21.00 do 6.30 :ico_szoking: nie wstaję do niego wcale
No to super ci śpi .Oby już tak zostało.
A jak z laktacja twoją ?
Dostałam wczoraj kolejna fotke z chrztu do wglądu,jest cudna
Ślicznotkę masz małą . I miałaś fotografa .Ja miałam robione naszym aparatem i robił je wujek więc są do ......kitu.

U mnie mała wczoraj zasnęła o 19 , o 20:30 obudziła się zjadła odłożyłam do koszyka i zasnęła.Spała ładnie chociaż jak poszła tak wcześnie spać to pobudek łącznie było 3 albo 4 . Ale nie jest źle.Aaa i rano już nie pospała do 9 jak zawsze tylko 7:30 pobudka .No ale nie ma się co dziwić skoro poszła spać tak wcześnie.
Teraz P poszedł z małą na spacerek a ja pije kawkę i na necie siedzę.
Może umyje za chwile okno w salonie .
Popołudniu jadę z znajomą do miasta bo ma iść z córcia na usg bioderek a ona dopiero co zjechała z Anglii i nie ma jeszcze samochodu więc trzeba sobie pomagać.

karina22

13 gru 2011, 12:37

szkieletorek, moja znajoma hihi poznałyśmy sie przez forum dla mam ;) więc ją poprosiłam żeby porobiła zdjęcia na chrzcie;)

Masz fajnie ze ci mąż z młoda na spacer wyjdzie,zawsze to chwila dla siebie:)a jak dzis wasze relacje??

Awatar użytkownika
martasz
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

13 gru 2011, 12:37

izuś super zdjęcie :ico_brawa_01:
Brr dentysta..

Mały sobie żabkuje,a ja mam chwilę dla siebie ;-) zaraz dam mu jakiś owoc,a później ogarnę mieszkanie,bo o14ma przyjść koleżanka ;-) a na 18na basen :ico_brawa_01:
Zmykam ;-)

szkieletorek

13 gru 2011, 12:43

Masz fajnie ze ci mąż z młoda na spacer wyjdzie,zawsze to chwila dla siebie:)a jak dzis wasze relacje??
No na spacerki chodzi rzadko a jeśli już to tylko wtedy gdy ma 2 zmiany bo jak wraca z 1 o 15 to już szaro jest .
A relacje takie same jak były.Wczoraj jak wrócił to powiedział tylko ,, dzień dobry i zapytał jak córka,,.

Dobra biorę się za okna bo pewno zaraz wrócą i tyle mojej pracy będzie .

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

13 gru 2011, 13:54

Hej:)
Ja właśnie przed chwilką wróciłam z krótkiego spacerku bo na zakupkach byłam na obiadek, teraz mała dalej przy otwartym oknie się wietrzy a ja się muszę za zmywanie zabrać i zupkę upichcić. Na żurek mam ochotę od porodu :-D Ale wcześniej się bałam czy nie za kwaśne a dziś spróbuję :-D
Mniammmm :ico_brawa_01:

Stawiam za 3ci miesiąc mojego Szkraba :ico_tort: :-D Ale to leci :ico_brawa_01:

Ostatnio nauczyła się ręce złączać, jaka zdziwiona była :ico_haha_01: Jak oglądała te rączki co to się dzieje. Uśmialiśmy się z P jak nie wiem :-D

Awatar użytkownika
martasz

13 gru 2011, 14:02

Stawiam za 3ci miesiąc mojego Szkraba :ico_tort: :-D Ale to leci :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: leci, leci jeszcze trochę i do szkoły nasze dzieci pójdą, potem studia, ślub...:D

ale tu dziś mały ruch :ico_noniewiem:

Antoś drzemie, spakowałam się już na basen, posprzątałam mieszkanko to teraz mogę chwilkę poklikać ;)

szkieletorek

13 gru 2011, 14:16

Na żurek mam ochotę od porodu :-D Ale wcześniej się bałam czy nie za kwaśne a dziś spróbuję :-D
Ja w poniedziałek urodziłam a w sobotę jadłam żurek. Zresztą mojej ani kapusta ani smażone nie rusza , jedynie mleko i jaja .
Stawiam za 3ci miesiąc mojego Szkraba :ico_tort: :-D
:ico_brawa_01: rany a dopiero co każda z nas się rozpakowywała
spakowałam się już na basen

Jak ja bym chciała już z moja chodzić.
A jaka musi być temp wody dla takich maluszków ?
I jakie pieluszki kupujecie i jaka jest ich cena.

Okna umyłam , założyłam wyprany pokrowiec na wózek .Bo kupiłam od znajomej wózek używany typu parasolka dla mojej na czas jak będzie większa .
Taki sam jak na zdjęciu tylko czerwony.Nie jest zniszczony prawie wcale jedynie koła ale to normalne , jest pokrowiec na deszcz .Zapłaciłam 100 zł myślicie że dużo ?
Obrazek

[ Dodano: 13-12-2011, 13:17 ]
Moja jakąs godz temu wróciła z spaceru ale nadal śpi w wózku . Jak wstanie to może pójde do znajomej obok na pogaduszki.

nina0226
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

13 gru 2011, 14:30

Zapłaciłam 100 zł myślicie że dużo ?
taki wózek to super sprawa. My też mamy się zamiar zaopatrzyć, bo często wyjeżdżamy. A na wakacje planujemy kilka wyjazdów między innymi na Krym i wtedy nie będziemy musieli ciągnąć całego wózka spacerowego. Co do ceny, to moja koleżanka nowy wózek kupiła za 110zł, więc trochę drogo zapłaciłaś. Zależy jeszcze jaka firma :ico_noniewiem:

Dobra lecę bo mały mi już marudzi, pewnie głodny

Awatar użytkownika
martasz

13 gru 2011, 14:31

martasz napisał/a:
spakowałam się już na basen

Jak ja bym chciała już z moja chodzić.
A jaka musi być temp wody dla takich maluszków ?
I jakie pieluszki kupujecie i jaka jest ich cena.
Tam gdzie idziemy są 32 stopnie, a pieluchy kupiliśmy z Rossmanna. Najpierw chcieliśmy huggies, ale nie było nigdzie :ico_szoking: i ostatecznie wzięłam te. Kosztowały ok 17 zł za 11 sztuk.
Nie jest zniszczony prawie wcale jedynie koła ale to normalne , jest pokrowiec na deszcz .Zapłaciłam 100 zł myślicie że dużo ?
myślę, że jeśli jest w dobrym stanie i ma fajną konstrukcję to dobra cena ;)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”