Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

Re: wiosna-lato 2013

13 sty 2013, 10:41

oj moniko, ale ten czas u was leci. gdyby u mnie tak uciekał to byłabym wdzięczna! gratulacje i zdrówka i spokoju na kolejne tygodnie!!!!
a kłótnią się nie przejmuj. przejdzie. Po kłótni fajnie można się pogodzić. Trzymam kciuki.

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

13 sty 2013, 12:27

misia81 jeszcze raz gratuluje coreczki :ico_brawa_01: alez ja marze o coreczce :-) ale nie mam w tym momencie nawet przeczucia co nosze pod sercem.
monikaA88 przykro mi, ze sie sie poklocilas z mezem. Teraz masz sie wylacznie relaksowac. Chyba trzeba mu to jakos uswiadomic.
A ja za chwilke z Oli do kosciola ide. Moj maz juz w pracy. Pozniej obiadek, no i wstyd sie przyznac, ale musze troche w mieszkaniu ogarnac. Wczoraj nie dalam rady... W niedziele to ja lubie jak sie blyszczy w mieszkaniu.
Dziewczyny ja schudlam :ico_szoking: dzisiaj na wadze 62kg. Dla mnie to na prawde rekord. Troszke mnie to dziwi, bo brzuszek mam i to dosc spory, to nie wiem gdzie zgubilam te kilogramy. Z Oli przytylam jakies 25kg, teraz jakos bardziej na siebie uwazam. Chyba staram sie unikac glownie slodyczy, a wiecej warzyw i owocow.
Zycze Wam udanej niedzieli

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2013, 16:08

witajcie mamunie

Niestety rozłozyło mnie :ico_placzek: Pije cherbatke z miodkiem i cytrynką,mleko z miodkiem,prenalen,czosnek,tran i witaminy a gardło mam tak zawalone i taaka słaba jestem :ico_placzek: Moze i bym to lepiej przeszła,ale ja mam niedoczynność nadnerczy cały czas i jak jestem chora to gorzej to przejde niż wy,a jak bym miała gorączke np 38st to musze dostac dozylnie ten steryd co biore bo w innym wypadku moge nawet w śpiaczke zapaść,tak sie boje o malutką,broniłam sie nogami i rękami przed chorobą,ale kolega który u nas mieszka teraz jest chory i mogłam se :ico_placzek: Ale odpukac nie mam goraczki tylko osłabienie i najgorzej jest z rana i w nocy :ico_noniewiem:
a dlaczego nie chcesz mężusia przy porodzie? myślisz ze zemdleje na widok krwi?
Mój mąż? niee :ico_haha_01: Jakos tak nie chce aby mnie oglądał,chce z przyjaciółką,a mąż to ja chce aby był kiedy będę już umierała z bólu co by mi plecki wymasował itd..na sam poród wolałabym aby czekał za dzwiami,ale za dzwiami,żebym wiedziała,ze jest,ale nie chce aby mnie oglądał :ico_noniewiem: moze jeszcze mi sie odwidzi na dzień dzisiejszy nie chce....
Brzusie super. Oj kiedy ja taki bede miec ? Musze jeszcze troche poczekac.
pochwal sie juz swoim brzusiem,na pewno juz masz malutki :ico_haha_02:
MISIA gratuluję córeczki :)Super wiadomośc naprawdę i niech zdrowo rosnie w brzuszku:)
Dziekuje kochaniutka :ico_sorki:

monikaA88 za 24tc :ico_tort: A mężem sie postaraj nie stresować minie mu i Tobie jak w zyciu :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

13 sty 2013, 16:37

misia81 Kochana zycze duzo zdrowka. Teraz tylko pozostalo lezec i sie porzadnie wykurowac.
A jesli chodzi o moj brzuszek to jak narazie jest tylko oponka :ico_wstydzioch: Pochwale sie troche pozniej.

Jejku jaka ja dzisiaj chodze podminowana. Ide sie czyms zajac.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 sty 2013, 17:40

my zaliczyliśmy 2h poza domem m.in. na sankach z młodym.
umówiłam się z koleżanką z pracy na środę na kawusię i ploteczki więc się oderwę od nocnikowania, kup i domu. a w czw i pt już wizyty :-)
misiu, zdrówka! byle temp. nie urosła! trzymam kciuki.

ziolo też marzę o dziewczynce, ale ja też nie mam przeczucia na nic. z początku było na córkę, potem chłop, teraz znów myślę, że to Lilka. Ale sama nie wiem.
spokojnej niedzieli!!!!!

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

13 sty 2013, 18:39

Misiu zdrówka.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 sty 2013, 18:53

jenny, Gosia, jak u was?
Gosia, zdrowsza już jesteś?
jenny, brzuś nadal boli? zastrzyk przyjęty? mnie początkowo bolał jak na @. Wczoraj tez mnie pobolał tak. Ale przeszło na szczęście.

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2013, 19:01

Dzięki dziewczynki.wziełam pół tabletki więcej tego mego leku i lepiej sie od razu poczułam,jakbym dostała siły nie wiadomo skąd nawet obiad zjadłam,a malutka sie rusza takze jestem spokojniejsza :ico_sorki:

Jenny kochana wpisałam cie na liste na Wrzesień,ale nie wiem na jaki termin suwaczek ustawić :ico_noniewiem: czy czekamy?
Pochwale sie troche pozniej.
w takim razie czekamy bo w końcu sie doczekasz brzusia :-) ja tak czekałam na niego a urusł nawet nie wiem kiedy :ico_haha_02:
też marzę o dziewczynce
a marzenia lubią się spełniać kochana i miejmy nadzieje,że i w Twoim brzusiu rośnie malutka dziewczynka :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

13 sty 2013, 19:46

Misiu czekamy jeszcze na serduszko i wtedy zmienie suwaczek.
Tibby dziś brzuch mnie nie boli to i humorek dopisuje mi. A po zastrzyku został mały krwiaczek. Wczoraj ogólnie miałam doła z powodu tych zastrzyków.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 sty 2013, 19:57

misiu, cieszę się, że się lepiej czujesz :-) a i dobrze, że Milka ruchliwa.
jenny, może i zastrzyki nie są niczym przyjemnym, ale skoro mają pomóc... może warto się do nich jednak przyzwyczaić i jakoś je polubić. A serduszko będzie! Wierzę w to! I tego życzę.

ja po kąpieli. od rana jutro idę oddać mocz do badania, co by mieć do ginki na pt.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”