Mężuś właśnie przywiózł mi wyniki ze szpitala i tam pisze: UPOŚLEDZONA TOLERANCJA GLUKOZY I NIEDOKRWISTOŚĆ WIKŁAJĄCA CIAZE, POROD I POLOG . Wie może ktoras co to oznacza??? aha glukoza na czczo:83,0 mg/dl i po wypiciu 155,0 mg/dl. Proszę pomozcie

Misiu kochana nie mam pojecia co to oznacza,ale zgłoś sie lepiej z tym do lekarzaMężuś właśnie przywiózł mi wyniki ze szpitala i tam pisze: UPOŚLEDZONA TOLERANCJA GLUKOZY I NIEDOKRWISTOŚĆ WIKŁAJĄCA CIAZE, POROD I POLOG . Wie może ktoras co to oznacza??? aha glukoza na czczo:83,0 mg/dl i po wypiciu 155,0 mg/dl. Proszę pomozcie![]()
![]()
Niestety to jest straszne.Ja nigdy nie dopuszczę do czegoś takiego.Na szczęście mój mąz jest wielkim przeciwnikiem alkoholu i nie pije, tak samo ja.Najgorsze jest to,ze ja mam o 12 lat starszą siostrę i ona sie nawet nie poczuwa do tego żeby z nimi porozmawiać,a tym bardziej powinna,bo przecież mi nie wolno sie denerwować9 latka zostaje sama bo mama gdzies pije.Niestety leczeniu nie chce sie poddac a do tego nikt nie potrafi jej namowic taki czlowiek sam musi chciec inaczej nic z tego nie wyjdzie.I tak jak piszesz ona tez twierdzi ze nie jest alkoholikiem bo taki czlowiek sie sam do tego nie przyzna.Wiec teraz mysl o sobie i dzidzi a jak juz dzidzia bedzie z wami to wtedy sprobuj cos dzialac bo wiem ze chcesz to dla ich dobra.
Niestety Gosiu będę musiała tak zrobić i poczekać z tym do rozwiazania,moje słonko jest teraz najważniejsze.Kocham je bardzo i nie pozwolę zeby cos mu się stałoteraz Twoja Dzidzia jest najważniejsza!! Na rozwiązywanie innych problemów będzie czas po porodzie!!! Monia, nie zamartwiaj się tak, proszę!!!
Misiu to jeszcze nie jest źle,ale żelazo i tak powinnaś brać,Ja miałam 11,a po zelazie znowu miałam 12,także pomogło.Mam nadzieje,ze te wyniki skonsultowałas z lekarzemMoniu hemoglobina 10,3 g/dl więc to chyba dobrze???
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość