Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 wrz 2008, 19:32

ale miałam paskudny dzien! Pokłóciłam sie z męzem o płytki o zakupy o wszystko.....
:ico_placzek:
nie wiem jak on ze mna wytrzymuje....

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 wrz 2008, 21:04

zoola27, biedactwo dasz radę :ico_sorki: zobaczysz będzie dobrze!!!!!
co do tatuazu to jak sie stad zawiniemy Marcin w Poznaniu salon otwiera wiec bedziesz miala blisko
i może jakiś mały rabacik :ico_oczko: :ico_wstydzioch:

dobry wieczór i dobranoc ,może uda mi się jutro na dłuzej wpaść :ico_sorki:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2008, 07:35

może jakiś mały rabacik
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to sie wie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dziewczyny juz myslalam ze rodze :ico_sorki: wczoraj mi troszke chyba tego czopa odeszlo czy cos :ico_noniewiem: ...
a kolo 8 stoje sobie w korytarzu a cos mi nagle tak mokro :ico_szoking:
troche wod mi polecialo :ico_szoking:
pobolewal mnie krzyz ale polozylam sie :-) okolo 2 brzuch do tego mnie zaczolbolec -zrobilam sobie kompiel-iiiiii NIC :ico_noniewiem:
dzwonilem do szpitala i jak wody byly czyste i nie duzo ich bylo-a ruchy dziecka czuje normalnie to niby ok :ico_sorki: ale jak chce to mam przyjechac na ktg czy usg wiec pojade :ico_sorki:
milego dnia :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2008, 11:47

mmarta81, oj kochana ale masz przezycia mam nadzieje ze usg wyjdzie dobrze! pewnie sie strasznie niecierpliwisz przesyłam ci pozytywne fluidki############## :-)

[ Dodano: 2008-09-29, 09:03 ]
ale tu cichutko ostatnio :ico_placzek:
maz wyprawiony do pracy , płytki sie kłada w łazience, ja pije herbatke z cytryną a wam stawiam :ico_kawa:
pozdrowionka

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2008, 09:35

:ico_haha_02: witam z rana :ico_haha_02:
mam lekkie skurcze-zreszta na KTG wczoraj tez wychodzily ale niestety rozwarcia nie ma :ico_nienie: wiec wiecie...pierwsza ciaza moge sie jeszcze z tymi skurczami sporo pokulac :ico_placzek:
ale najwazniejsze ze na KTG malej serduszko bija pieknie :ico_sorki: wiec sie uspokoilam i juz jak narzie mi to czekanie nie przeszkadza :ico_oczko:
ja pije herbatke z cytryną a wam stawiam
ja tez poprosze z cytrynka bo mnie gardlo pobolewa :-D
wyspalam sie dzis SUPER :ico_brawa_01: jak od dobrego tygodnia nie spalam :ico_brawa_01: maz za to nie :ico_haha_01: bo mowil ze chrapalam :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2008, 09:42

martus dla ciebie wszystko moze byc herbatka z cytrynka ja odkad dowiedziałam sie ze jestem w ciazy pije ja namietnie nie wiem dlaczego ta nieustajaca ochota....

juz nie moge sie doczekac jak wsawisz zdjęcie swojego skarba , bedziesz tulic ja w ramionkach ......to takie niesamowite .....ja nie moge sie doczekac bicia serdeszka , pierwszych ruchów.....kiedy mi ten brzuszek urosnie i wogóle wszystkiego :ico_sorki:

jutro usg ciekawe ile moj gigant urósł przez tydzien..... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2008, 09:58

jutro usg ciekawe ile moj gigant urósł przez tydzien.....
oj pewnie sporo :ico_brawa_01: pamietam jak bylam na usg w 10 tc nie bylo tak bardzo widac ze to dziecko nawet a 2,5 tyg pozniej widzialam wszystko :ico_szoking: nawet ustka chociaz ona sama byla malenka :ico_brawa_01:
.....ja nie moge sie doczekac bicia serdeszka , pierwszych ruchów.....kiedy mi ten brzuszek urosnie i wogóle wszystkiego
:ico_brawa_01: no to jest takie ekscytujace :ico_brawa_01: ...pamietam ten pierwszy ruch jaki poczulam-takie lekkie pstrykniecie od srodka :ico_szoking: jezu co to byla za radosc :-D potem tak juz pstrykala mi wieczorkiem codziennie :-D
a teraz-wczoraj ja wyzywalam ze mi juz cale jajniki i pecherz zmaskrowala i ze ja do tatusia oddam tak mi sie wczoraj jakos wiercila :ico_olaboga:
bedziesz tulic ja w ramionkach
to ciagle wydaje mi sie takie nierealne... :-)

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2008, 10:24

wczoraj ja wyzywalam ze mi juz cale jajniki i pecherz zmaskrowala i ze ja do tatusia oddam tak mi sie wczoraj jakos wiercila
.......wiedze ze masz poczucie humoru

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2008, 14:56

wiedze ze masz poczucie humoru
njagorsze ze to naprawde czasem boli a moj maz sie caly cieszy...bo tak ladnie sie rusza :ico_puknij:
dzisiaj jes spokojniutka ona ma takie swoje dni i godzinki na szalenstwa :-D oby po porodzie tez byla taka spokojna :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2008, 19:39

dziewczyny to straszne w porze obiadowej moj mąz zadał mi pytanie czy jutro bedzie wszystko ok na usg odpowiedziałam ze oczywcie tak ale ziarenko niepewnosci zasiał....... :ico_placzek:

boje sie strasznie a jak fasolka nie rosnie??? :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Kącik dla rodziców”