Awatar użytkownika
myszka 81
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

13 cze 2009, 21:29

jest kto?

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

13 cze 2009, 22:10

a ja zajrzałam i doczytałam was
za dużo to tego na szczęście nie było :-)

moni26 współczuję kuzynce,ja to po takich słowach na pewno bym przy teściowej nie chodziła,nawet jakby błagała :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: ja niestety bardzo wredna jestem i jak ktoś raz coś do mnie nie tak to ja już do końca nie odpuszczam i tak jest np z A bratową,bo przy pierwszym naszym spotkaniu ona taki tekst : a co ty za małolatę wozisz?? no wiecie co,doznałam :ico_szoking: bo ja już miałam 19 lat więc żadna ze mnie małolata nie była :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: i od tamtej pory ma ze mną na pieńku i tylko czekam aż coś we mnie puści i jej ostro do pieca dołożę :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
no i współczuję tych papierków :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

13 cze 2009, 22:16

Jestem i ja :ico_haha_01:
Marcia, umknął mi Twój post o diecie, sorki :ico_sorki:
Jutro looknę co mam w domku, bo w te z neta nie specjalnie się pakuj... :ico_sorki: Tak jak mówisz, pełne sprzeczności, a wątroba, jak już się przekonałaś, to dość delikutaśny organ... :ico_sorki:
aniawlkp86, a ja taki koczkodan jestem, że serce tylko urazę chowa, a głowa nie potrafi... Wybaczam, choć nie zapominam i nie raz przez to potem łzy wylewam... :ico_zly: Ale nie potrafię inaczej... Czasem bm chchiała posiadać taką jak Ty umiejętność... Nauczysz...? :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
myszka 81
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

13 cze 2009, 22:29

wkońcu kabel do kompa m kupił bo poprzedni złamałam :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

13 cze 2009, 22:31

Czasem bm chchiała posiadać taką jak Ty umiejętność... Nauczysz...? :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D :-D :-D
żaden problem :-D :-D ja też nie umiałam ale jak zaczęłam widywać częściej rodzinę A to się nauczyłam :ico_brawa_01: mimo że są oni starsi ode mnie,bo najmłodsza jego siostra ma 41 lat a brat ma 25 lat a potem dopiero 38 lat więc spora różnica wieku jest :ico_sorki: :ico_sorki: a ta jego bratowa jedna to 32 lata (najlepiej się z nią dogaduję) a ta wredna to ma 34
ja w ogóle to pyskata jestem i co w głowie to na języku,jakimś cudem szkoła średnia mnie nauczyła swojego zdania i tego już się trzymam
kiedyś przez moje "słabe serce" i każdemu wybaczanie nie miałam lekko :ico_nienie: wielu ludzi moją dobroć wykorzystywało a ja postanowiłam się już tak nie dawać :ico_nienie:
życie to najlepszy nauczyciel :-)

Awatar użytkownika
myszka 81
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

13 cze 2009, 22:33

kiedyś przez moje "słabe serce" i każdemu wybaczanie nie miałam lekko wielu ludzi moją dobroć wykorzystywało a ja postanowiłam się już tak nie dawać
życie to najlepszy nauczyciel

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

13 cze 2009, 22:47

i co tak ucichło :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

13 cze 2009, 22:52

kiedyś przez moje "słabe serce" i każdemu wybaczanie nie miałam lekko :ico_nienie: wielu ludzi moją dobroć wykorzystywało a ja postanowiłam się już tak nie dawać :ico_nienie:
życie to najlepszy nauczyciel :-)
Ja, nauczona doświadczeniem, niestety do dzisiaj tak mam, choć język też mam nie od parady... Też mówie to co myślę, tylko, że potem i tak wybaczam... :ico_puknij: A w wielu wypadkach nie powinnam..
Prosty przykład... Zalazła mi zeszłego lata za skórę przyjaciółka... W moim mniemaniu już nią nie jest i niech mnie jej oczy nie widzą, bo te jej wydrapię... Ale mam z nią kontakt smsowy i mierzi mnie to jak cholera... ale pisze od czasu do czasu, tzn, odpisuję, grzecznie, bo inaczej nie potrafię... Setki razy już jej mówiłam, że po drodze zatraciło się gdzieś nasze wspólne porozumienie bez słów, że brak już tematów do rozmów, a ta dalej na mnie napiera... Wiem, wiem, najłatwiej po protu wziąć i któregoś dnia nie odpisać, tylko jak, jak sumienie mówi co innego...? Ech, durna jestem i tyle i wiem o tym :ico_puknij:

Awatar użytkownika
myszka 81
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

13 cze 2009, 22:58

kurdę zasnę chyba tu bo już padam na klawiaturę

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

13 cze 2009, 23:01

myszka 81, do wyrka biegiem marsz :ico_haha_01: