Witam,
Wielkie gratki dla Julci. Jak na dwa zęby to była baaaaaaardzo dzielna. Zuch dziewczynka
Mnie również chcxe się strasznie smiać jak patrzę na zdjęcia.
Może po krótce opowiem.
Leży Julcia i Piotruś obok siebie i nagle mój mały bzyk bierze rączki Julki i zaczyna je zjadać. na co Julka jest z tego powodu bardzo szczęścilwa.
Piotruś jak wkładał sobie te rączki do buzi to aż mlaskał!!!!!
No nic mam nadzieje że niedługo to powtórzymy i się znowu spotkamy. No i oczywiście pamiętaj o zaproszeniu z mojej strony
Wiem że każdy dzień u dziecka przynosi cos nowego, ale wydaje mi sie ze w ostatnich dwóch tygodniach to mój chłopczyk zmienia się bardzo. Nie wiem może to tylko złudzenie ale tak mi sie wydaje że teraz tak szybko się dzieją te zmiany.
Ciekawa jestem jak to wyglada u starszych dzieci. Może madziorka sie na ten temat wypowie. Czy u takich większych dzieci tez tak szybko wszystko idzie do przodu?
dziś mam troszkę spraw do załatwienia przed 13 i mam nadzieję że ze wszystkim zdążę. Później niestety musze siedzieć w domu bo tez mam cos do załatwienia i musze byc w domku
Jutro środa i ide na film do kina z małym. Musze sprawdzić co grają.
dziś też pogoda wydaje się kiepska (chociaż wczoraj po południu już zrobilo się cieplej. Nie lubie takich zmian temperatury w ciagu dnia bo nigdy nie wiem jak się ubrać. Z małym to nie ma problemu bo ściągnę mu po drodze ale ja to już się tak nie rozbiore.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia
[ Dodano: 17-05-2011, 10:27 ]
nie wiem czy cokolwiek dziś załatwię bo mój słodziak obudził sie zjadł mleczko i znowu zasnął. Jestem w szoku.
To chyba ta pogoda tak na niego działa.