Witajcie moje kochane!
wiedzę, że nam sie powoli wątek rozkręca, to fajnie
mamamonia, kochana na pewno będzie dobrze, ładnie wpasujesz się w sukieneczkę i fajnie się wybawisz, nie myśl o tym tyle, bo wydaje mi się, że może troszku ze strachu myślisz że brzuszek Ci już coraz bardziej odstaje, spokojnie, będzie dobrze i na pewno super będziecie wyglądać, a Ty w szczególności
edit53, masz rację idź na L4, tyle godz. pracować, ojej i tak Cię podziwiam, że tyle wytrwałaś, ja nie dałabym rady ani szczerze nie chciało bym mi się
co do płci... zawsze chciałam miec pierwszego synka a drugą córeczkę - bo starszy brat i takie tam
, ale ostatnio nie ma to dla mnie aż takiego znaczenia, choc za każdym razem jak coś mi mówią to ja jakoś tak "odruchowo" mówię, że będzie syn, ale co ma byc to będzie najważniejsze aby było zdrowe!!
odnośnie imion, to ja już od łochocho mam fioła na punkcie imienia "Julia", jeszcze nie znałam mojego męża a już wiedziałam, że jeśli kiedyś będzie mi dane miec córkę to tak właśnie dam jej na imię, choc ostatnio to imie stało się bardzo popularne, no ale trudno się mówi - zdanie nie zmienię
, a co do chłopca, to podobały mi sie imiona, których sama nie dałabym dziecku hehe, noi z racji tego że Piotrek nie miał nic do gadania odnośnie imienia dla dziewczynki wybierze imię dal chłopca, bo mi się żadne nie podoba, dla dziewczynek jest dużo, a dla chłopców nie bardzo
no ale czas pokaże co to się bedzie działo hehe...