Zgadzam się w 100% i już chyba nikomu nie będe mówiła jak to moje dziecko pięknie śpi, bo już mu się poprzestawiałoNie chwal dnia przed zachodem słońca!!

No ty to masz życieA dzisiaj wstałam o 11

Kurcze ty to musisz mieć z tym mężem wesołoCzy ja mam po porodzie jeszcze taka wieeelka dziure czy juz sie zmniejszyla

ja waże 1kg mniej niż przed ciążą ale brzuchol waciasty nadal jest

Normalnie się przeraziłam bo nie poczytałam dalej i już myślałam że masz o 10mniej niż przed ciążąA waga minus 10 kg

Alek ma przeważnie 1-2 razy w ciągu dnia i najczęściej jak wypije mleko z butli, wtedy daje mu cyca i przechodzi.Dziewczyny, czy Wasze dzieciaczki tez tak czesto maja czkawke?
Mamo zuzi ja też dzis zagoniłam męża do pieczenia, bo mały od 16.00 non stop przy cycu, jak tylko zasnąl i go położyłam to

Zjadla folie z opakowania husteczek higienicznych, razem z ta czescia co sie zakleja husteczki i to sie jej przylepilo w gardle!!

U mnie znowu problemy z karmieniem. Mały non stop przy cycu ale z każdą minutką bardziej wściekły, nie wiem czy przez tą butle nie wie jak ciągnąć bo ssie ssie a ja nie słysze żeby przełykał, a jak ja nacisne pierś to mleczko leci ( w nocy z piciem z cyca nie ma problemu) Normalnie ja już głupieje o co jemu chodzi