Emilia dobrze, że to tylko katar

Murchinson super, że z bioderkami wszystko dobrze

Koroneczka to do mnie chyba tylko ostatki tej burzy dotarły, a zapowiadało się strasznie.
skad ja to znammusimy zahaczyć o rossmanna-co zawsze źle się kończy dla mojego portfela
milofajnie dostać taką paczuszkę
tak my też to mamy i musimy zrealizować do końca września,a za dodatkową paczkę płaci się 1 groszwlasnie w tej paczce z hippa byl kupon za znizkami do rossmana, pewnie cos zrealizuje, dodatkowo mozna odebrac jeszcze jedna paczke
Tosia zasnela, ja pije kawe, bo mi glowa peka, pewnie z niedospania
twarda sztukanasza niechciana lipa, która rośnie na naszej działce stoi nieruszona
[*]zginął wczoraj podczas burzy tata naszego kolegi:-
Nio całkiem sporo, takiej burzy jak była wczoraj jeszcze nigdy w życiu nie widziałamMój mąż pojechał dzisiaj do Wrocławia, więc jechał w Twoich okolicach i mówił ile drzew połamanych
Wiem, bo też czasem takie robięwiecie jakie pycha
Zapominasz o Mateuszku, on też wybredny. Dobrze że sok chce pić. Poczekaj z miesiąc i podaj soczek Maksiowi.Aniu, to ładnie Milenka jabłuszka wcina. Tylko mój Maksio taki wybredny![]()
Słodko naprawdę. Obaj to bardzo lubią. Wiesz gdyby nie zmiana pracy w kwietniu mój D to pewnie widziałby dziecko tylko w weekendy bo jak jak jeździł do Włoszczowy do wyjeżdżał przed 6 a wracał ok.19 (w lecie).Murchinson, ale słodko wyglądać musiało ta zabawa Twoich chłopaków. Ja mojemu K zarzucam, że zbyt mało czasu ostatnio poświęca dziecku. Dużo pracuje, potem budowa, często wraca jak Maksio już śpi.
To ja się wyłamię. Ja lubię, szczególnie jak idziemy jeszcze z młodym bo D zostaje przed wejściem z młodym, a ja buszuję po sklepieTeż nie lubię zakupów z mym mężem![]()
tak, na szczesciemam nadzieję, że po kawie przeszło.
hmmm, ja nie wiemMam pytanie, ile sok może taki maluch wypić w ciągu dnia?
ciekawe jak bedzie u AntosiTylko mój Maksio taki wybredny
ooo, a u nas tylko padalotakiej burzy jak była wczoraj jeszcze nigdy w życiu nie widziałam
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość