Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

Re: wiosna-lato 2013

13 sty 2013, 20:28

misia ciesze sie, ze pomalutku zdrowiejesz. Widzisz jaka silna z Ciebie kobieta?
jenny te zastrzyki musza byc nieprzyjemne, ale Na pewno dzialaja duzo dobrego. Kochana zrelaksuj sie jesli tylko masz taka mozliwosc. Ja jakbym miala wane pewnie zapalilabym swieczke, wlaczyla muuzyke I sie relaksowala, ale mam prysznic :-|

Dziewczyny slyszalyscie moze o pieluszkach wielorazowych z bambusa? Tak sobie mysle, ze kupie kilka Na sprobowanie. MusZe tylko bardziej doczytac Na ich temat.

Ja za chwilke wskocze pod prysznic. Zjem kolacyjke I pewnie pojde spac.

Milego wieczoru

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2013, 22:20

Cześć,

U mnie choróbsko odchodzi w dal, jest dużo lepiej. Jutro jeszcze na zwolnieniu we wtorek do pracy.
Najgorsze są te mdłości- zdecydowanie wolę poranne rzyganie i mniec spokój ale nie...przy trzecim mam od 12 po południu do nocy mdłości okropne. Wszystko, absolutnie wszystko mi śmierdzi-nawet...woda zwykła też. Nie mogę jeść a głodna jestem.

Misia Zdrowiej i nie daj się. Ssaj sobie islę-takie tabletki, mi je teraz lekarka przepisała, dobre są.

Jenny zastrzyki nie fajna sprawa ale jak mus to mus! Szyki zwarte i dajmy radę!

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2013, 22:28

witam wieczorkiem :)

dziewczyny śliczne brzuszki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

misia
zdrówka życzę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ziolo
ja nie słyszałam o tych pieluszkach :ico_noniewiem:

małgorzata super, że już dobrze się czujesz :ico_sorki: :ico_sorki: , współczuję mdłości :ico_sorki: ,

mnie dziś zgaga męczy, byśliśmy dziś chwilkę z Szymkiem na sankch, potem u mojej mamy na obiedzie a potem u teściów na kawie i dzień zleciał :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 sty 2013, 09:58

Dziewczyny slyszalyscie moze o pieluszkach wielorazowych z bambusa? Tak sobie mysle, ze kupie kilka Na sprobowanie. MusZe tylko bardziej doczytac Na ich temat.
ja wiem, że kaczorek chce używać wielorazowych, więc może z nią wejdź w kontakt. tu na forum, lidziasc w sklepiku sprzedawała kilka pieluch wielorazowych, może zajrzyj. Ja osobiście nie używałam. Jakoś za leniwa jestem do wiecznego ich prania.

ja od rana oddałam siusiu do badania. dziś popołudniu wyniki. Może jak będziemy z młodym na spacerze, to się przejdziemy przy okazji i odbiorę. Mam nadzieję, że wyjdą ok. :ico_sorki:
Mój grzybek chyba ucieka po tym leku co go teraz aplikuję. Widzę, że śluz już normalny, nie żółtawy i nie ma grudek. Wykończę opakowanie, bo dopiero zaczęłam i mam nadzieję, że to cholerstwo sobie pójdzie. Muszę ginki zapytać od czego to może być... No i chyba Lactacyd sobie kupię do podmywania. Używąłam po porodzie w szpitalu - super! :ico_brawa_01:

Spokojnego poniedziałku dziewczyny. :ico_kawa:

Gosia, dobrze, że się już czujesz coraz lepiej. :ico_sorki: Współczuję mdłości. :ico_pocieszyciel: Ja pamiętam, jak to było. Woda to był mój przyjaciel. Reszta mogła nie istnieć! :ico_nienie:
Znów mi jakieś brzydkie małe syfki na twarzy wyszły! :ico_olaboga: :ico_placzek: Mam ich dość! A podkład i korektor mi się skończyły, więc ubolewam nad ich widocznością :ico_olaboga:

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

14 sty 2013, 10:30

Czesc.

u mnie dzis z samopoczuciem i humorem lepiej z mezem sie juz odzywamy wiec jest spoko. na polu strasznie mrozno ...
od wczoraj tyle naskrobalyscie na tym forum ze bylo co czytac ale wszystko przeczytalam :-)

misia zdrowka duzo!!! :-)
malgorzata super ze u Ciebie juz lepiej z samopoczuciem :-)

tibby ja caly czas uzywam tylko iwylacznie Lactacyd Femina (emulsja do higieny intymnej) i jak dla mnie tez jest super! zaczelam ja uzywac duzo przed ciaza bo czesto jakies infekcje lapalam i teraz bedac w ciazy tez jej codziennie uzywam :-)

monikaA88

14 sty 2013, 10:34

Mój grzybek chyba ucieka po tym leku co go teraz aplikuję. Widzę, że śluz już normalny, nie żółtawy i nie ma grudek. Wykończę opakowanie, bo dopiero zaczęłam i mam nadzieję, że to cholerstwo sobie pójdzie. Muszę ginki zapytać od czego to może być...
mi moj gin. powiedzial ze kazda infekcja ktora sie pojawia badz stan zapalny , grzybek bierze sie tylko iwylacznie ze zlej higieny intymnej i z tego ze jak sie depiluje okolice bikini. jak to by moj gin. powiedzial na glowie powinno sie miec wlosy :-P

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 sty 2013, 10:41

och, ja niecierpię mieć włosów tam na dole. teraz zimą to rzadziej się golę - w zasadzie tylko kiedy czas na wizytę u gina, ale latem muszą być krótkie! mało to dla mnie estetyczne. nigdy nie lubiłam tych włosów! ;-)
ale lactacyd kupię! w biedronce chyba mają w rozsądnej cenie. i chyba ostatnio widziałam dwupak!

moniko, dobrze, że już się pogodziliście z mężem :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2013, 11:15

witam :)

dziś sobie pospaliśmy do 8.40 :), zjedliśmy śniadanko i zaraz śmigamy do biedronki na zakupy i babcie zawieźć do lekarza,
jak wrócę to zrobię jabłecznik, bo w weekend mi się nie chciało, i jeszcze mam ochotę na sałatkę z pekińskiej :-)

miłego dnia! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 sty 2013, 11:32

ja właśnie zjadłam trochę płatków kukurydzianych z jogurcikiem truskawkowym. to teraz moje delicje :-)

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

14 sty 2013, 11:38

Ja najbardziej byłam zadowolona z PHARMACERIS M żel do higieny intymnej 300ml lub LACTACYD FEMINA PLUS PŁYN DO HIGIENY INTYMNEJ 200ML , muszę sobie właśnie kupić, bo obecny żel zaji już nie zdaje egzaminy, ale to pewnie przez zakończoną kurację antybiotykową.
Ja lubię kanapki z serem z piekarnika i herbatę z cytryną. A dziś też planuje sałatkę, ale z fetą. Z tego co czytałam to feta z mleka pasteryzowanego nie jest zabroniona.
No i muszę pochwalić się po wczorajszym zastrzyku śladu nie widać :ico_brawa_01: tylko muszą nad psychiką popracować, bo sam moment wkuwania jest dla mnie najgorszy zaraz mi z wrażenia słabo i niedobrze, ale wiadomo to dla dziecka.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”