Kacper dalej jezdzi w kolysce tylko ja szukam czegos na alegro za nieduże pieniazki bo chce mu kupic tez rowerek...
Aga to dobrze ze zdrowi jestescie bo szkoda by bylo pogody na choroby... ja tez uwazam szczesliwa mama to dobra mama dla dziecka ja jak sobie wyjde i poszaleje to potem mam naladowane baterie i wiecej cierpliwosci... ale tez jest cos w tym ze nawet jak mozna wkoncu gdzies wyskoczyc to mysle o Kacprze czy Rysiek sobie poradzil z usypianiem itd.
[ Dodano: 2008-06-03, 22:35 ]
Agaso milo was widziec Wito kawal chlopa:) mysle ze za rzadko nas odwiedzasz

u nas pogoda piekna dzisiaj caly dzien na podworku, bylismy na miescie potem aby uniknac poludnia wrucilismy a po poludniu na pizze a Kacper do piachu co ja z nim bede robic jak przyjda deszczowe dni on juz sie tak przyzwyczail do tych naszych spacerkow a ja mam ramiona spalone i nogi poobcierane:)
Kasia ja tez sie zastanawiam co by tu dawac mowego nie chcę za duzo jogurtów i serkow bo boje sie skazy bialkowej podobno za duzo nie mozna parowki tez nie nalepsze bo tluste a przecież nie bede codziennie jajecznicy smażyć ...
dajecie truskawki ja gniote z jogurtem albo dodaje do kaszki wlasnie pszennej na gesto... a jak z czeresniami i czy dajecie dwa dania na obiad bo ja dalej zupki na gesto z mieskiem raz zrobilam pulpety z indyka ale Kacper wybrzydzal ...