eve ty juz tez mozesz zupki podawac, bo szymus skonczyl juz 4 m-ce.
moj misio je caly sloiczek zupki i krzyczy o wiecej, ale mu nie daje, pediatra mi kazala dawac tylko jedna porcje, no i mleczko tez juz misio je nan2.
tam na opakowaniu pisze, żeby mleczko przygotować wg opakowania tzn. standardowo ja dałam 90ml wody + 3 miarki mleka i do butelki dosypać 3 łyżeczki kleiku, tak też zrobiłam, ale nie chciało lecieć przez smoczek tak zgęstniałoEve, ale fajnie ze Szymul tyle zjadl. A napisz jak to mleko zagescilas? Dodalas po prostu do gotowego mleka 3 lyzeczki? Czy gotowalas najpierw ten kleik? Ja mam taki niebieski bobo-vity.
no ta latająca nonono też mnie mega wkurw......Czy Was tez tak wkurza ta reklama www.schudnijmy.pl No szok, jak mnie w***ia!!!!! Nie moge postow pisac a wylaczyc sie nie da![]()
daje mu butle 2x dziennie a reszta to cyceve no tak ja zapomnialam ze karmisz piersia, ale skoro wprowadzilas szymkowi kaszke to myslalam ze dajesz mu butelke.
kurde, musze właśnie kupic jakas butelke do tych kaszekco do smoczka to ja mam z nuka taki do papek wtedy misio sie nie meczy przy jedzeniu kaszki.
jeju nawet mnie nie straszNo Eve, rob ty test bo mnie zazre ciekawosc![]()
no właśnie widziałam ostatnio w smyku te smoczki trójprzepływowe, ale zastanawiałam sie jak one działają/???? bo tam sie cos kręci chyba, tak??Acha, jesli chodzi o Aventa Eve, to ja Zuzi dawalam mleko z kleikiem smoczkiem trojprzeplywowym az miala 1,5 roku a taka gesta kaszke lepiej od razu uczyc lyzeczka.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość