Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 wrz 2009, 12:25

witam,

dziewczyny życzę Wam ślicznych efektów remontów :-)
anetka607 mojemu mężowi rok temu w święta mówiłam, że choinka jest krzywa i przekrzywia się coraz bardziej a On że ja sama krzywa jestem. W końcu pewnego dnia runęła na ziemię i wszystkie ozdoby się potłukły :ico_noniewiem: :ico_olaboga: no i teraz w tym roku trzeba będzie wszystko kupić...
teraz się z tego śmieje ale wtedy byłam wściekła :ico_zly:

barbapuppa Tobie więcej czasu życzę, bo zabiegana jesteś kobito że hej :-)

Rybka przepis na placek z wiśniami http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/de ... z_wisniami jest prosty jak drut a ze śliwkami też wychodzi.

wczoraj użyłam wiśni mrozonych i nie wyszło :ico_placzek: (nie rozmroziłam sierota dobrze owoców i się środkiem nie upiekło) :ico_zly:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

22 wrz 2009, 13:43

Hejka Laski:)

Wczoraj była u mnie koleżanka (w końcu sobie wszystkie przypomniały o mnie :ico_haha_01: ) i wybrałyśmy się na małe zakupy dla Bobaska. Bardziej chciałam się zorientować w wózkach, ale wróciłam z kołderką i podusią do łóżeczka :ico_haha_01: Wózek to można powiedzieć, że kupiony. Wygrałam licytację na allegro, ale teraz mam wątpliwości. Mam nadzieję, że w niedzielę mi miną, bo w niedzielę go odbieramy. Powiedzcie co myślicie o tym zakupie: http://www.allegro.pl/show_item.php?ite ... s%C5%82any.

Shiva, duża już ta twoja niunia :-) Super :ico_brawa_01:

anusiek, anetka607, mój też mnie niestety nie słucha :ico_nienie: wtedy może byłoby mniej problemów. Ostatnio kupił, mimo mojego sprzeciwu, drugie auto i jak się okazało zapłacił za tego złoma 3-krotnie więcej niż jest wart, bo po głębszym przeglądzie wyszło na jaw wieeeeeele usterek, o których sprzedający (z resztą kolega :ico_zly:) nie wspomniał!

Dziewczyny zazdroszczę remontów i życzę owocnych efektów :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2009, 14:09

anetka - ciesze sie,ze czujecie sie lepiej z dzidzia,no i fajnie,ze rodzice wozek kupia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A co do mycia glowy w zlewie,to ja wlasnie tak myje od wiosny.My mamy taki baniak,i jak piecu palimy,to mamy ciepla wode w lazience a poza sezonem grzewczym musimy podlaczyc baniaczek do pradu,niestety duzo ciagnie pradu,wiec wstawialismy go 2-3 razy w tygodniu tylko,a w kuchni mam taki maly podgrzewacz i jak trzeba,to tam myje glowe.Troszke sie juz z brzusiem musze nagimnastykowac ale cale szczescie juz coraz czesciej w piecu palimy i w lazience znowu ciepla woda 24 na dobe :-D

Shiva, a nie napisalas co u ciebie i Justynki dzisiaj :ico_nienie: :ico_oczko:

anusiek, dzieki za przepis :ico_brawa_01:

inia1985, wozek super i dobra cena,sam Coneco Toledo czy wlasnie ten V3 bez fotelika, uzywane chodza po 500-550 zl,wiec mysle,ze dobry zakup :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja caly czas czekam na dobraokazje wlasnie na Coneco albo Atlantica :ico_sorki:

U nas remont cd ale juz na finiszu,mezus skonczyl dzis cekolowac,teraz ladnie wszystko wyschnie do jutra,wyszlifuje i pomaluje :ico_brawa_01: Pojutrze mysle juz bede mogla sprzatnac i wylozymy wykladzine a w piatek pewnie juz mebelki wszystkie stanal :-D

Ciekawe ile zajmie ich skladanie,bo to cala mebloscianka rozlozona na czesci pierwsze :ico_olaboga:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2009, 15:24

to teraz ja nadrabiam :ico_oczko:
Monika 25, gratuluję dobrych wyników i samopoczucia
ja rowniez gratuluje i zazdroszcze. dzis pol godziny po lyknieciu zelaza wyladowalam z glowa nad zlewem :ico_olaboga: poza tym caly dzien mi slabo...az mnie synek "leczyl" - ja lezalam na lozku a on mnie wszystkimi zabawkami oblozyl zebym sie lepiej poczula :-) skarbek kochany :ico_oczko:
barbapuppa, fajnie, że mimo braku czasu wpadasz do nas Oby remoncik szybko się skończył i abyś znalazła czas na tą wizytę u gina
zdecydowanie bo tego odpuszczac dla zdrowia dzidzi i twojego nie wolno :ico_nienie:
anusiek, anetka607, mój też mnie niestety nie słucha
widze ze ci nasi faceci to juz tacy sa.. ja mam jeszcze lepiej. moj maz wogole niepotrafi wykonywac meskich prac :ico_wstydzioch: nie ma zapalu,cierpliwosci ani smykalki...a bron boze zebym ja mu powiedziala jak ma cos zrobic-awantura na calego :ico_olaboga: ehhh
no a u mnie tak jak pisalam-ja samopoczucie kiepskie..synek mi sie pochorowal znowu :ico_chory: jeden syrop kosztowal 20zl :ico_szoking: a jeszcze lekarka nam zalecila tran i bioaron c a to kolejne 50zl :ico_olaboga: te apteki to normalnie oczyszczalnie portfeli...

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2009, 17:16

Rodzice właśnie pojechali, a na męża będę musiała do północy poczekać. ale cieszę się z jego powrotu, bo strasznie się stęskniłam przez te 3 dni za Nim :ico_wstydzioch:

anusiek, dobrze, że ta choinka na nikogo nie spadła :ico_szoking: ale tak to już bywa, na początku się wściekamy, ale z biegiem czasu można się z takich sytuacji śmiać :ico_oczko:
No i nie martw się tym ciastem, zdarza się :-)

inia1985, wózeczek bardzo fajny, no i gratuluję zakupu pościeli :ico_brawa_01:

iw_rybka, Za chwilkę naprawię swój błąd i napiszę co u nas ;-)
Czyli do weekendu remoncik będziesz miała z głowy :ico_brawa_01: Super :-D

dorotaczekolada, Kochana zdrówka życzę Tobie i synkowi. Głowa do góry :-)

Justynka od dwóch dni szaleje :ico_szoking: Tak się kręci, ze czasem brzuch aż podskakuje. Regularnie po większych posiłkach ma czkawkę :ico_haha_02: Poza tym wczoraj mieliśmy fajna sytuację. Mała się wierciła w trakcie mojej rozmowy przez telefon z mężem. Wiec on mówi bym przyłożyła słuchawkę do brzuszka, to się maleńka uspokoi. Z tym, ze efekt wyszedł zupełnie inny. Mała na dźwięk jego głosu dopiero się rozbrykała :ico_szoking: :-D
Poza tym cukier nadal skacze, mimo insuliny, choć nie przy każdym posiłku - ale poczekam do poniedziałku z wizyta u lekarza, bo w tym tygodniu limit wyjść z domu już wyczerpałam - na wczorajszą wizytę u ginekologa. Dziś za to skusiłam się na gotowane ziemniaczki z sosikiem. Mnniam. Ja tak już kaszy miałam dość, że pochłonęłam te ziemniaki migusiem. Nawet cukier był w normie :ico_brawa_01: Tak więc od czasu do czasu będę jadła ziemniaki :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2009, 17:39

dorotaczekolada, Bioaron sie sprawdza u nas i zwykly Cebion multi :ico_sorki:
bo strasznie się stęskniłam przez te 3 dni za Nim :ico_wstydzioch:
- to bardzo dobrze,ja bez mojego moge max dwa dni wytrzymac :ico_wstydzioch:
Justynka od dwóch dni szaleje
- to tak jak u nas,Zuzia wczoraj wystwila pupe,ze az synek ze zdziwieniem spojrzal i pyta - "dzidzia?"Normalnie taka gula sie zrobila :-D A dzis chciala mi zwalic laptopa z kolan,bo dotykal brzusia :ico_olaboga:
Tak więc od czasu do czasu będę jadła ziemniaki :-D
- kurcze,normalnie to czlowiek grymasi z jedzeniem,to zle,to nie dobre ale w ciazy i podczas karmienia piersia w pierwszych miesiacach zycia maluszka,nawet ziemniaki ciesza :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 wrz 2009, 18:03

inia1985, mnie również podoba się wózek :ico_brawa_01:

iw_rybka, czekamy na jakąś fotkę pokoju :-) może zaczerpnę jakiś pomysł :-D

dorotaczekolada, niech Ci synek szybko wyzdrowieje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Regularnie po większych posiłkach ma czkawkę
a ja jeszcze nie doznałam tego uczucia jak Malutki ma czkawkę :ico_olaboga: może nie umiem odróżnić od kopniaków :-)
Shiva napisał/a:
bo strasznie się stęskniłam przez te 3 dni za Nim

- to bardzo dobrze,ja bez mojego moge max dwa dni wytrzymac
a mój wyjeżdża na żagle w piątek i wraca w poniedziałek także wyląduję u rodziców :ico_noniewiem: ale może nie będzie źle.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2009, 18:12

może zaczerpnę jakiś pomysł :-D
- w piatek pewnie juz bedzie gotowy,a pomysl raczej kiepski tzn taki jak najbardziej standardowy dla wiekszego dzieciaczka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

22 wrz 2009, 18:49

a ja jeszcze nie doznałam tego uczucia jak Malutki ma czkawkę :ico_olaboga: może nie umiem odróżnić od kopniaków :-)
:-) ja mam to samo

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2009, 19:07

anusiek, czkawka jest charakterystyczna, bo są to cykliczne drgania (nie tak mocne jak kopniaczki) i trwa od kilku do kilkunastu minut :-D

iw_rybka, w takim razie czekamy na fotki. :ico_haha_01:
Fajnie, ze Zuzia też tak mocno daje o sobie znać.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”