Plany mi się pokrzyżowały. Dziś od rana było cudownie - 30 st w cieniu, słońce i ani jednej chmurki. Postanowiliśmy pojechać nad jezioro. Po drodze musieliśmy zajechać do męża do pracy a potem na zakupy i dalej już droga wolna i plaża

Wychodząc ze sklepu złapała nas ulewa i niestety musieliśmy wracać do domu

A tak się cieszyłam na ten wyjazd.
Mam doła i nic mi się nie chce. Mąż poszedł sobie pograć w piłkę a my zostałyśmy same w domu. Małej sie maruda włączyła...
Mąż ma jutro rozmowę kwalifikacyjną (drugi etap) i jak wszystko pójdzie ok to być może wrócimy do Wrocławia
trzymam kciuki za powodzenie
Masz rację, duże miasto jest "gorsze" do wychowywania dzieci, bo spaliny i tłok robia swoje. Ale jeśli dzięki tej przeprowadzce będziecie mogli zapewnić sobie i dziecku lepszy byt, to chyba warto....
inia1985, super że wypad do Polanicy się udał
A z tą pobudką to rzeczywiście lipa. Czy ta Ola nie może się ciszej zachowywać??

No ale weź wytłumacz takiemu małemu dziecku, że inni jeszcze śpią
moja 3 dzien bez mleka

po 20 ml max wypija a dzisiaj nic
ojej ale jej się poprzestawiało
bylam na testach, masakra nikt nic nie wiedzil bo to byly typowe informatyczne rzeczy wiec bylo 1 wielkie sciaganie

spotkalam 2 kolerzanki ze studiow , 1 na wstepie zrezygnowala a z 2 pisalysmy to samo
przynajmniej spróbowałaś, to nic nie kosztuje
moje dzieci w nocy znowu daly popis, jedno i 2 z rykiem sie budzilo, wiec maz z synem spal a ja z corka

no to niezłą mieliście nockę
leona, wielkie brawa dla Marcelka za skończone 5 miesięcy
Justynki nie będzie z nami na weselu, tylko na poprawiny ją zabierzemy. Posiedzi sobie z dziadkami
Fotki Marcelka świetne

A jakie słodkie to w wannie
a u nas caly dzien pada

ale jutro ma byc juz pogodnie, oby

trzymam kciuki za ładną pogodę
Kolezanka odradzala mi parasolke do wozka, a polecila cos takiego
wiesz, mimo wszystko jestem za parasolką, bo Justynka musi widzieć co sie przed nią dzieje

Już ponad tydzień używamy parasolki, i póki co sprawuje się super.
za to owocki sa mniam, szeroko otwiera buzke i kopie nozkami, zeby jej dac wiecej

super

U nas jest podobnie
Pruedence, śliczne zdjęcia z weekendu. A Adaś jaki zadowolony w tym wózeczku
a się dzisiaj jak głupia wybrałam na spacer (...),
och zdarza się, przecież nie przewidzisz reakcji dzieci. A poradziłaś sobie świetnie
[ Dodano: 2010-06-07, 18:47 ]
A to z wczorajszego popołudnia