mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2008, 21:26

Eve, smoczki trojprzeplywowe dzialaja w ten sposob ze maja z trzech stron rozne wartosci: I, II, i III. Gdy I jest na gorze leci powolutku, gdy II srednio a gdy III szybko. I to faktycznie dziala! Ja zaczynalam z I na gorze, gdy Zuza zalapala rytm, przekrecalam delikatnie w jej buzi smoczek tak ze II bylo na gorze, a pozniej na III. I zasuwala az milo!!

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

08 sty 2008, 21:52

Dobranoc dziewczynki, misio usnal i ja tez zmykam do luzia, moze bedzie male przytulanko :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

08 sty 2008, 22:19

Kobitki myślałam ze tylko mi ta nonono lata przed oczyma hehe naszczęście nie mam jeszcze omamów skoro Wy też ją widzicie... normalnie myślałam że to z braku sexu ale zastanawiało mnie dlaczego akurat damska nonono...? :ico_szoking: OCZYWISCIE TO ŻART!!

Jej wkraczamy w szczęśliwy okres kiedy Nasze pociechy zaczną smakowac różności... Marcelinka wczoraj spróbowała danonka... tak ociupinke z łyżeczki ale wiecie jaką miała buzinkę zadowoloną... Nie dotrwam chyba do tego 22 stycznia... dałabym jej juz tydzień wcześniej jabłuszko na pocxzątek ze słoiczka bo te kupne to chyba pryskane a jak pojade do znajomego M to zabiore pare z ogrodu niczym nie pryskane :) Potemn 2 dni przerwy i dam marcheweczkę znów 2 dni przerwy i zupkę a potem to już zacznę coś wprowadzać codziennie... tylko że wiem napewno że dopóki karmię piersią to nie bedę dawać kaszek bo One są już na mleku modyfikowanym a póki co Marcelinie wystarcza cycuś.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2008, 22:22

normalnie myślałam że to z braku sexu ale zastanawiało mnie dlaczego akurat damska nonono...?
hehehehe!!!!
mama_zuzi1980, zdjęcia super! Nelcia ma fantastyczne włoski!

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2008, 22:25

tylko że wiem napewno że dopóki karmię piersią to nie bedę dawać kaszek bo One są już na mleku modyfikowanym a póki co Marcelinie wystarcza cycuś.
Justynka sa kaszki ryzowe bez mleka i mozna je robic na wodzie lub dodac swoje mleczko i dac niuni. Sa od 4 miesiaca. A z danonkiem uwazaj bo zawiera mleko krowie i moze bardzo uczulic. Z jogurtami sie czeka chyba do 6-7 miesiaca.

eSKa
4000 - letni staruszek

08 sty 2008, 22:49

ja tez zmykam do luzia, moze bedzie male przytulanko
:-D ja też dziś na coś licze :-D :-D :-D

ale od początku
Mamo zuzi jak zwykle będe sie powtarzać ale naprawdę nie mogę sie napatrzeć na twoją Zuzie i te jej śliczne włoski :ico_szoking: :ico_szoking: Masz naprawdę ładne córeczki, Zuzia to taki stateczny aniołek za to Nelcia :ico_nienie: :ico_haha_02: wygląda mi na małego łobuziaka :-D Zdjęcie w łózku super i jakie dziewczynki ciekawe co tam babcia czyta a najbardziej zaciekawiona Nell :-D

zaraz c.d. bo mialam telefon i zapomnialam co chcialam jeszcze napisac :ico_zly:

[ Dodano: 2008-01-08, 21:58 ]
co do jedzonka to ja postanowiłam Olkowi jakieś nowości zaserwować dopiero od lutego, na razie mleczko mu wystarcza. Moj cycuś to juz dla niego tylko przekąska bo w większości jest na butli a cycem tak porządnie najada sie tylko nad ranem (ok godz 5.00), w ciągu dnia denerwuje sie przy cycu i sprawia wrażenie jakby nie miał czasu na takie powolne jedzonko, z butli raz dwa i najedzony. W ciagu dnia zamiast jesc to sie bawi moimi piersiorami; naciąga, puszcza a potem sie śmieje i tak w kółko :ico_olaboga:

Eve czekam na relacje jak długo Szymus pospi na tej kaszce, trzymam kciuki zebyś dzis mogła pospać :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-01-08, 22:00 ]
Justyna i jak tam M już dzwonił, jak to było z tą Erką??

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

08 sty 2008, 23:12

Mamo_Zuzi to ja jadłam tego Danonka i poprostu dałam jej troszeńkę na czubku łyżeczki. Zdjęcia Nellci sa wprost nonono :D Przepraszam za wyrażenie ale naprawdę nawet z mamą je oglądałam, wogóle to wszytskie robaczki mamie swojej pokazałam i mówiła że słodziutkie :)

eSKa, pisał że boli go klatka piersiowa od pasów i ze zadzwoni jutro. Więc dowiem się jutro, miał dużo pisać dziś i nie pisze czyżby zasną. marcelina tez ma czasem takie chwile że bawi się cycem nawet się za nim chowa jak do niej mówie to się smieje i chowa główką w cyca.. tak jakby się wstydziła hehe.

Ja już chyba tez powędruję do spanka :) PA DOBRANOC!!

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sty 2008, 01:26

mamo_zuzi super Nelcai :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: świetne ma włoski :-D
moja Hania gada jak najeta..a jak się śmieje..wiecie co mam złote dziecko..śpi całe noce jest grzeczna uśmiechnięta
dziś na szczepieniu nie płakała chociaż miała dwie szczepionki pneumokoki i ifa....coś tam
ładnie przybiera więc nie musze jej dokarmiac ,dopiero jak skończy 5miesięcy to zaczniemy wprowadzać zupki itp.
co do mężą to w Hani zakochany,bardzo pomaga,jest super tatą tylko w stosunku do mnie jeśli chodzi o sex to jest katastrofa,reszta ok,rozpieszcza mnie ,gotuje więc nie wiem czemu akurat tak jest..

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 sty 2008, 09:46

Witamy.... My już na nóżkach Mała lezy i bawi sie wiszącymi misiami. Zajrzymy do Was póżniej.

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

09 sty 2008, 09:49

my tez juz na nozkach, maly lezy na macie i bawi sie a ja nastawilam bigosik :ico_oczko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”