Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

14 sie 2008, 10:39

hej dziewczyny,dzieki za wsparcie..pozniej zrobie fotke tego czegos...z Maya tez idziemy do lekarza bo ma tez jakies cos na buzce juz od stycznia chyba...bo to jakby pieprzyk sie robil jasniejszy taki i nie znika wiec za jednym razem chcemy pozalatwiac niewyjasnione sprawy...i lekarz moze ja przyjac dopiero w przyszly piatek...takie terminy...wiec ja dopiero faktycznie za 2 tyg. sie zalapie :ico_noniewiem: ....no ale dosc o tym

Zborra,Ty jestes bardzo podenerwowana....musisz zmienic chyba otoczenie chociaz na 2 dni faktycznie....dziewczyny madrze Ci napisaly wiec sie podpisuje pod tym...
lece...czasu nie mam zbytnio...wpadne wieczorem to wiecej popisze....

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sie 2008, 12:22

jagódka dziękuje za komplement :ico_wstydzioch:

GLIZDUNIA, cierpliwości... te 2 tyg szybko zlecą! a tak z ciekawosci powiedz mi czy tam chodzicie do polskiego lekarza??

[ Dodano: 2008-08-14, 12:50 ]
a no i ja znowu bylam w lumpie... i upolowala dla siebie spodnie biale 3/4 - fajne i tylko 14zl :ico_haha_01: i kupilam pare koszulek dla meza i krotkie spodenki. cos czuje ze raz w miesiacu bedzie odwiedzac siostre w Pile - najlepiej zaraz po wyplacie :P :ico_haha_01:

mloda spi :ico_haha_01: wiec mam chwile dla siebie :)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

14 sie 2008, 14:23

ach...znow mam chwile zwatpienia i nic tylko wyc mi sie chce...rano pojechalismy do przychodni i udalo mi sie umowic do lekarza na poniedzialek....on i tak mnie pewnie odesle do szpitala albo co gorsza kaze czekac :ico_noniewiem: ....a mi sie tam w srodku chyba zaczelo czerwone robic...albo to juz z nerwow tak to widze :ico_olaboga: ....staram sie nie dotykac ale taka presja nade mna i spogladam co chwilke bez dotykania :ico_placzek: ...najbardziej boje sie diagnozy...jak to cos powaznego to lepiej niech mi od razu daja jakies leki na uspokojenie bo ja nerwowo nie wytrzymuje...ja nie z tych co z zacisnietymi zebami walcza o zycie....

Doris,mamy tutaj tylko angielskich lekarzy....a wlasciwie hinduskich....o polaku dentyscie jedynie wiem....

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sie 2008, 14:54

GLIZDUNIA, nie łam się i nie myśl o tym - ja wiem, że łatwo jest mówić... zrób fotke tego jak pisała Karola...
Doris,mamy tutaj tylko angielskich lekarzy....a wlasciwie hinduskich....o polaku dentyscie jedynie wiem....
kurcze ja bym miała problem z dogadaniem się z lekarzem, zwłaszcza jeśli chodzi o medyczny jezyk... czasami po polsku ciezko jest zrozumiec co oni do nas gadaja, a co dopiero po angielsko - podziwiam :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sie 2008, 15:38

Dziewczynki wpadłam się pożegnać. Jutro o 3:00 wyjeżdżam na urlopik. I Wam życzę samych pogodnych dni. Do zobaczenia po powrocie.

GLIZDUNIA, trzymaj się zobaczysz że będzie dobrze. Oby Ci szybko czas do poniedziałku minął i cokolwiek powie to i tak lepsze niż czekanie.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sie 2008, 16:50

glizda dawaj fote
czasem jak obejrzy to ktos niezaangazowany to to tak zle nie wyglada

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sie 2008, 18:49

glizdunia na pewno nic z tego powaznego, nie zartuj tu o walce o zycie, bo chyba az tak zle nie jest!!
jagodka juz wczoraj miałam napisac ze zajebista fotka Jagodki w podpisie :ico_brawa_01:
doris na tym jednym zdjedciu to ty i siostra?ty ta czarna? jestescie strasznie podobne!!
zbora a moze mała tak kiepsko sypia bo czuje ze wy nerwowi, albo faktycznie musi was czuc, moze za wczesnie z tym przenoszeniem..ale w sumie juz tyle spi sama i bylo ok :ico_noniewiem: a ty faktycznie troche odpusc moze bedzie lepiej :ico_noniewiem: sprobuj wszystko olac i J tez i zobacz moze mu sie oczy otworza... :ico_noniewiem:

reszta jak Mila usnie..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

14 sie 2008, 20:08

moze uda nam sie dzis z Arkiem gdzies wyjsc...bardzo w mojej depresji pomagaja mi drzemki w dzien...i spie teraz codziennie bo jak spie to nie mysle :ico_noniewiem: ....zdjecia tez dzis nie wkleje bo ogolnie nie mam jak,sam fakt ze cos mi sie dzieje ukrywam przed rodzina jeszcze...mama poki co zamartwia sie chorym ojcem....wiec i przed rodzenstwem cisza....jesli dojdzie tylko do zabiegu i nie bedzie to nic groznego to zachowam to w tajemnicy bo maja dosc stresow w PL....

ogolnie to mam mnostwo fotek z dzis..ide po aparat to zgram

[ Dodano: 2008-08-14, 20:17 ]
Obrazek
robilam kilka ujec ale nic nie widac z tego aparatu :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-08-14, 20:18 ]
za to sa moje rozstepy :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sie 2008, 20:47

glizdunia chodzi o ta czerwona plamke?mi sie nie wydaje w zadnym razie " to cos" za bardzo podejrzane... :ico_noniewiem:

a moje dziecko dzis odstawia numer z nie zasne bez mamy, bo poki jestem z nia w sypialni lezy ładnie, a jak wychodze to ryk :ico_szoking: dawno tak nie cyrkowała :ico_noniewiem:
a my jutro jak bedzie pogoda wybieramy sie na wycieczke do Wisły, albo na lezakowanie nad woda albo na spacery po gorach w zaleznosci od aury :-)

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

14 sie 2008, 22:48

Glizdunia będzie dobrze, nic się ie martw, po co na zapas, ja mam takie jakieś dziwne znamię na nodze, olałam to, może kiedys się przejdę z tym do lekarza, u mnie podobnie wszyscy na raka poumierali, w sumie to mam zrobione badania genetyczne, nie denerwuj sie bo to May szkodzi :-D buziole dla Ciebie, wiem że łatwo mówić kiedy nas to nie dotyczy, poczekaj na diagnoze lekarza i wtedy zapewne przekonasz sie że to nic poważnego

a u nas w związku lepiej, rzeczywiście, np mąz dzisiaj chciał bardzo się poprzytulać i nie chodzi mi tu o seks tylko właśnie o takie przytulanie, aż się zdziwiłam bo mu sie to nie zdaża, miło nawet bvardzo, nie mam pijęcia czyja to zasługo czy psycholożki czy mooze sami po prostu zrozumiel;iśmy że tak dłużej być nie może... czasem się posprzeczamy ale na zasadzie wymiany zdań i zauważyłam że jeśli któreś z nas przekracza jakąś tam niepisaną granicę to zarówno ja jak i T mówimy że druga osoba powinna się pohamować nie wiem jak to jest ale działa, maż mi powiedział że tam w tym stroju mnie nie spóści z oka bo mógłby mnie ktoś porwać... kurde fajnie jest tak usłyszeć, mimo wszystkich kłótni złości przykrych rzecdzy które i on i ja usłyszeliśmy, nie wyobrażamy sobier życia be siebie... Zbora u Ciebie też tak będzie ale wszystko w swoim czasie...

a jutro słowacja znów... tym razem 3 dni... :-D więc się zegnam wszystkim życzę miłego weekendu

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”